Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-04-27, 06:18
Mio C250 odblokowanie, programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
florian76 
Waypoint


Dołączył: 15 Paź 2008
Posty: 20
Wysłany: 2009-02-18, 19:50   

Czy musi byc skrakowane cale mio map 3.2 czy tylko mapa ?
a swoja droga gdzie znajde takiego gotowca?


Pozdrawiam
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-18, 19:58   

U mnie na chomiku masz miomap 3.2 i 3.3 .Wystarczy jak ściągniesz v3.3 i przekopiujesz u siebie do folderu miomap i bedzie Ci czytac mapy
_________________
Mi 10 lite ; Mio c250 Automapa
 
 
florian76 
Waypoint


Dołączył: 15 Paź 2008
Posty: 20
  Wysłany: 2009-02-18, 21:49   

dobra juz sobie poradzilem podziekowal :)
Ale mam takie cos ,ze jak wylanczam mio to po ponownym wlaczeniu musze zrobic caly proces odblokowania od poczatku .
Czy zrobilem gdzies jakis blad ?
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-18, 21:59   

Pewnie robisz hard reset, jak masz odblokowany miopocket to z prawej górnej strony masz czerwony krzyżyk, naciśnij go i pojawi Ci się panel wyłączania: stantby i na dole naciśnij ok. Przy załączaniu delikatnie naciskasz włącznik i się załącza
_________________
Mi 10 lite ; Mio c250 Automapa
 
 
florian76 
Waypoint


Dołączył: 15 Paź 2008
Posty: 20
Wysłany: 2009-02-18, 22:43   

I tak zrobilem i jest ok :)
Dziekuje jeszcze raz za pokazanie drogi :)
Poleczasasz moze jakis zestaw mapek ,nawigacji do tego modelu mio?
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-18, 22:48   

Ja najczęściej używam iGO8 , ale oprócz tego chodzi miomap 2008, medion GoPal 4.7A, mapamap 6.010, navigon 7.3.1 sygic 7.70, Polnav 5
_________________
Mi 10 lite ; Mio c250 Automapa
 
 
florian76 
Waypoint


Dołączył: 15 Paź 2008
Posty: 20
Wysłany: 2009-02-20, 20:36   

Witam
w Polnav 5 wyskakuje ze ,,memory is not enough additional 16MB is required!"
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-21, 10:03   

Na ogół soft reset wystarcza do załączenia Polnav
_________________
Mi 10 lite ; Mio c250 Automapa
 
 
florian76 
Waypoint


Dołączył: 15 Paź 2008
Posty: 20
Wysłany: 2009-02-24, 14:59   

Witam
kiedy probuje odpalic mio2008 to wyrzuca mnie do menu glownego .!?Mio pocket :)
Jaki jest tego powod?
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-24, 17:11   

Spróbuj ściągnąć inną wersję, bo w jakiejś wersji trzeba było podmieniać pliki. Spróbuj do tej wersji ściągnąć to http://rapidshare.com/fil...2_3_3304903.zip i pozamieniaj pliki
_________________
Mi 10 lite ; Mio c250 Automapa
 
 
florian76 
Waypoint


Dołączył: 15 Paź 2008
Posty: 20
Wysłany: 2009-02-24, 19:05   

ten link nie bangla :(
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-24, 19:47   

Przepraszam nie wiedziałem, tu masz cały program tylko mapkę jakąś wrzuć http://rapidshare.com/fil...304903.rar.html
_________________
Mi 10 lite ; Mio c250 Automapa
 
 
adekdjelo
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2009
Posty: 17
Wysłany: 2009-07-08, 15:27   

No oki działa mi miomap2008_2.4.4208193 razem z szukaniem adresów i wielkie dzięki za pomoc tylko cos jest z zasięgiem GPS bo nie ma go wcale, i poszukuje map europy a dokładniej zalezy mi na Francji, jakby ktoś miał to proszę o upload;]
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-07-08, 16:02   

Zajrzyj tutaj: http://forum.ppcwarez.org...=402253#p402253
_________________
Mi 10 lite ; Mio c250 Automapa
 
 
adekdjelo
Waypoint


Dołączył: 06 Lip 2009
Posty: 17
Wysłany: 2009-07-08, 16:22   

ok już wszystko jest w jak najlepszym porządeczku... Wielkie Podziękowanie dla Bismar-a!!!

[ Dodano: 2009-07-18, 07:59 ]
odkopuje;] koledzy pomocy... co jest z moim c250 że nie ma zasięgu?? tzn. bardzo ciężko mu wyszukać zasięg i jak już znajdzie to na samym dnie kreseczek w "sile sygnału" w menu... mam miomap 2008 wgrane od Bismar-a... może zmiana oprogramowania pomoże?? help me;]
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10