My Navia Strona Główna My Navia


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Navia 2008 problem z uruchomieniem / reanimcaja / backup
Autor Wiadomość
mariooo 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 37
Skąd: Wielkopolska-Pomorze
Wysłany: 2011-07-04, 20:06   

A przez ActiveSync można połączyć ?

Tu znajdziesz sporo do tej Navi.
_________________
 
 
 
pijey90 
Młodszy Inspektor GPS



Dołączył: 30 Mar 2011
Posty: 9
Skąd: Śrem
Wysłany: 2011-07-04, 20:49   

jeszcze nie sprawdzałem bo mi nie dał kabla, wiem ze jak mailem sp 3 (xp) to ani taka navia ani lark nie chciał się połączyć, teraz mam sp2 więc zobaczymy... a jak nie będę mógł połączyć...?
 
 
mariooo 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 37
Skąd: Wielkopolska-Pomorze
Wysłany: 2011-07-04, 21:06   

Jeśli byłaby możliwość połączenia można podejrzeć co w niej "siedzi", czy jest plik autorun lub czy w nim jest coś namieszane. Pod tym linkiem można znaleźć jak to zrobić.
Próbowałeś rozładować baterię, robić twardy reset lub utworzyć folder Explorer.exe na karcie pamięci (choć z tym ostatnim nie pamiętam czy w tej navi można było dostać się do systemu)?
_________________
 
 
 
pijey90 
Młodszy Inspektor GPS



Dołączył: 30 Mar 2011
Posty: 9
Skąd: Śrem
Wysłany: 2011-07-04, 21:29   

nie nie nic z tych rzeczy, na razie pare razy ją resetowałem tylko, nie zagłębiałem się w tym, wole najpierw popytać kogoś kto się na tym zna :mrgreen: wg tego goscia moge z nią robić co chce bo i tak jest ,,popsuta'' wiec gorzej nie będzie ;-)
 
 
Mr Joker
Młodszy Inspektor GPS


Dołączył: 16 Lip 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-07-16, 17:59   Struktura plików - Navia 2008

Witam, potrzebuję strukturę plików z Navii 2008 - nawigacja nie działa, prawdopodobnie brak plików. Chodzi mi o te pliki, co się znajdują na dysku po podłączeniu nawigacji do PC, prosząc równocześnie o upload tych plików. Z góry dziękuję.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS
Administrator



Pomogła: 188 razy
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4577
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-07-16, 18:40   

Mr Joker napisał/a:
A nie macie z innego hosta?
Raczej nie, Twoje urządzenie jest już wiekowe i coraz trudniej jest o pliki do tego urządzenia.
Mr Joker napisał/a:
Bo na chomikuj nie mam konta
Załóż konto, to kwestia parę minut.
Mr Joker napisał/a:
słyszałem, że limit
Tylko jeden SMS za 2,44 zł, i masz sprawne urządzenie.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS
Administrator



Pomogła: 188 razy
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4577
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-07-16, 20:06   

Mr Joker,
:arrow: http://chomikuj.pl/prezes...windows+ce+5.0)
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS
Administrator



Pomogła: 188 razy
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4577
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-07-16, 20:12   

Mr Joker napisał/a:
A masz może pliki pierwotne?
Nie mam, nie posiadam tej navi.
Mr Joker napisał/a:
nie na chomikuj
Najszybciej tam znajdziesz.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Mr Joker
Młodszy Inspektor GPS


Dołączył: 16 Lip 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-07-16, 21:19   

Miałem kopię plików na pulpicie. Odpaliłem nawigację i pokazuje się wszystko tak jak w systemie Windows. Co zrobić, żeby załadować mapy?

[ Dodano: 2014-07-16, 22:21 ]
EDYT///
Poradziłem sobie, ale nic nie daje, bo żąda danych do odblokowania mapy, da się jakoś ominąć ten punkt?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Samsug+NaviExpert


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18789
Skąd: 3City
Wysłany: 2014-07-16, 21:33   

Zajrzyj do dziąłu o Twoim programie nawigacyjnym
_________________

 
 
Mr Joker
Młodszy Inspektor GPS


Dołączył: 16 Lip 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-07-16, 21:57   

Link please.:D
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9605
Skąd: znikąd
Wysłany: 2014-07-17, 07:20   

http://www.my-navia.pl/index.php?c=21
Skąd mamy wiedzieć, jaki masz?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Mr Joker
Młodszy Inspektor GPS


Dołączył: 16 Lip 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-07-17, 07:51   

Mam MapaMap, problem, że nie wiem czego mam szukać?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9605
Skąd: znikąd
Wysłany: 2014-07-17, 08:21   

Dane sa na Twoim koncie w Imagisie http://www.mojemapy.imagis.pl/
Albo przeczytaj "Poradnik instalacji i odblokowania" w dziale o MapieMap

P.S. Sprawa raczej do http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=26297
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Mr Joker
Młodszy Inspektor GPS


Dołączył: 16 Lip 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-07-17, 08:32   

Dane są, ale nie mam numeru urządzenia, nie wiem skąd wziąć, bo do informacji o MapaMap nie mogę się dostać.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: