|
My Navia
|
Problem z zainstalowaniem mapymap na Modecom. |
Autor |
Wiadomość |
fido
Waypoint

|
Wysłany: 2022-10-17, 08:06 Problem z zainstalowaniem mapymap na Modecom.
|
|
|
Witam.
Podczas próby instalacji najnowszej pobranej z linkowni Mapymap pojawi mi się błąd widoczny na zdjęciu. Chcę zainstalować w urządzeniu Modecom. Czy ktoś spotkał się z takim czymś ?
 |
|
|
|
 |
Google
Maestro GPS Moderator

Pomógł: 36 razy Dołączył: 26 Paź 2010 Posty: 2427 Skąd: Google
|
Wysłany: 2022-10-17, 08:47
|
|
|
To wygląda na jakiś błąd wewnętrzny instalatora. Jeśli pobierałeś z mojego gryzonia to nikt poza Tobą nie zgłaszał problemów.
Instalowałeś do urządzenia tylko czy też na kartę pamięci ?
Ja przed chwilą instalowałem na kartę pamięci i instalacja odbyła się bez problemów.
Drugą instalację wykonałem do urządzenia Modecom lecz instalacja (nie mam takiej nawigacji) również była na kartę i nie było problemów. |
_________________ Poradniki |
|
|
|
 |
fido
Waypoint

|
Wysłany: 2022-10-17, 08:54
|
|
|
1. Instalacja na kartę pamięci w czytniku wszystko chodzi beze problemu.
2. Instalacja do urządzenia z wyborem Modecom przy instalacji pojawia się taki błąd jak wyżej.
3. Instalacja do urządzenia ale wybór jako karta wszystko się instaluje ale podczas uruchamiania nawigacji pojawia się błąd o ile dobrze pamiętam że nie może znaleźć ID Hardware. |
|
|
|
 |
Google
Maestro GPS Moderator

Pomógł: 36 razy Dołączył: 26 Paź 2010 Posty: 2427 Skąd: Google
|
Wysłany: 2022-10-17, 18:03
|
|
|
fido napisał/a: | ale podczas uruchamiania nawigacji pojawia się błąd o ile dobrze pamiętam że nie może znaleźć ID Hardware. | To tu musisz sobie posłodzić i będzie działać. |
_________________ Poradniki |
|
|
|
 |
fido
Waypoint

|
Wysłany: 2022-10-17, 19:43
|
|
|
Instalacjami się nie bawiłem. Tylko instalowem na kartę poprzez czytnik i jak tak zrobię to jest ok. wszystko działa mimo pojawienia się błędów podczas słodzenia. Chciałem wgrać do urządzenia i tu właśnie się pojawia problem nawet po oslodzeniu. Słodzilem wg instrukcji z forum. |
|
|
|
 |
fido
Waypoint

|
Wysłany: 2022-10-17, 20:15
|
|
|
No i dokładnie tak zrobiłem i tak jak napisałem jak jest na karcie to jest ok. Jeśli wgram do urządzenia poprzez instalację i zaznaczeniu że urządzenie to karta to się instaluję robię słodzenie ale jak kliknę ikonkę od nawigacji to wyskakuje od razu okienko z komunikatem od nie znalezieniu hardware id nawet nie wchodzi do programu. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|