Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: no_taki
2020-10-10, 19:08
iGO_Luna mi nie działa - czyli watek o problemach
Autor Wiadomość
d.marco 
guru



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 1134
Skąd: z nad Bałtyku
Wysłany: 2020-10-10, 17:48   

@no_tak
tak też zrobiłem jak piszesz i efekt ten sam pasek ładowania leci do połowy i zamyka aplikacje :-( a sys owszem instalowałem ten z paczki
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6870
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-10-10, 17:54   

wróć do swojego starego. Mi na skinie pongo w nextgenie tak się działo na sys.txt od pongo. Na moim starym i sprawdzonym - bez żadnych problemów
_________________
 
 
d.marco 
guru



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 1134
Skąd: z nad Bałtyku
Wysłany: 2020-10-10, 18:12   

tak zrobiłem i bez zmian teraz kopiuje z Redmi 8 i zobaczę co będzie
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6870
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-10-10, 18:20   

A sprawdzałeś lang i voice ? Przede wszystkim lang

Mój lang i voice: https://www99.zippyshare.com/v/pw91LbRH/file.html


P.S Później wydziele ten watek, by nie zasmiecał tematu
_________________
 
 
d.marco 
guru



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 1134
Skąd: z nad Bałtyku
Wysłany: 2020-10-10, 18:31   

nie tego nie sprawdzałem a co może on coś bałagani ?
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6870
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-10-10, 18:39   

chłopie, nie bij piany.
Dostałes ode mnie dzialające - to wrzuć i sprawdz
_________________
 
 
d.marco 
guru



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 1134
Skąd: z nad Bałtyku
Wysłany: 2020-10-10, 18:52   

działa ale nie wiem czy to po zmianie Twojego Langu i Vois czy to po skopiowaniu z Redmi ale widzę, że w menu jedną rzecz mam nieprzetłumaczoną dot, zapisz i restartuj nawet jak Twój Lang wrzucę
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6870
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-10-10, 18:53   

d.marco , wrzuć mi na PW ten lang, który sprawia problemy, przelecę go programem do wyszukiwania będów w langu

P.S Obstawiam, ze masz dokąldnie to co jest u mnie, czyli Luna czyta z innego programu.
Zrob eksperyment .
Wejdź w LUNIE w content/lang i zmień nazwę folderu Lang na np lang---
Zobacz , czy program się uruchamia.
Druga możliwość, masz kilka langow w content/lang i wskazujesz nie ten co trzeba
_________________
Ostatnio zmieniony przez no_taki 2020-10-10, 19:48, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
d.marco 
guru



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 1134
Skąd: z nad Bałtyku
Wysłany: 2020-10-10, 19:44   

:-) właśnie ten Twój u mnie nie było przetłumaczone zapisz i restartuj dopierpo ostatni lang od wal24 naprawił ten problem
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6870
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-10-10, 19:51   

Sprawdziłem pięc razy i z tego langu program czyta. Frazy, o których piszesz sa przetłumaczone

https://www60.zippyshare.com/v/Ye5TT83v/file.html


Sprawdź co jest u Ciebie.
Tylko pozostawiaj sobie kopie zapasowe bo wiesz sam, ja je traktujesz :-P
_________________
 
 
turysta2907
Waypoint


Dołączył: 18 Lis 2015
Posty: 22
Wysłany: 2020-10-16, 00:21   

Wszystko działa, poza jedną małą dolegliwością, nie zmienia kursora - strzałki, wybranie każdej, innej opcji: pieszy, ciężarówka, autobus itd. nic nie daje, przeklejałem z pierwszego postu models->car, aby się upewnić, bez zmiany, oczywiście, to nie jest problem, przyzwyczajenie, na WinCe miałem czerwonego Mini Coopera. Kolory drogi zmienia, kolory znaków też. Pozdrawiam :-)
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6870
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-10-16, 06:09   

zmienia.. zmienia :-)
Po pierwsze Luna ma własne modele autek/kursory i te od innych wersji nextgena nie pasują.
PO drugie: zmiana modelu auta odbywa się poprzez profil
czyli:
- wchodzisz w menu główne, na górze po rawejmasz ikonkę popiersi . Klikasz na nią, otwiera się okno profile uzytkowanika, klikasz w strzałkę do gory na dole po prawej, o wybierasz "edytuj"", a potem " zmien mdel pojazdu"

Wybór zależy od tego co masz w content/!viscontent/models
Podkreślam, strzalki/autka z innych wersji IGO NIE PASUJĄ
_________________
 
 
turysta2907
Waypoint


Dołączył: 18 Lis 2015
Posty: 22
Wysłany: 2020-10-16, 09:36   

Dziękuję za podpowiedź, wchodziłem w mój profil nie z tej strony, co trzeba, poprzez: ustawienia->preferencje trasy->pojazd. Pozdrawiam serdecznie :)
 
 
pakob 
Waypoint


Dołączył: 25 Lip 2013
Posty: 111
Skąd: Lublin
Wysłany: 2020-10-18, 12:26   

brawo wal24 o to chodziło z tym kolorem nieba-mam pytanie - podmieniłem Twój nowy ux w miejsce starego i każdy manewr jest wypowiadany przez lektora ale również mam to pikające ostrzeżenie dźwiękowe,którego nie mogę się pozbyć-wyciszyłem ostrzeżenia w ustawieniach dźwięk-restart i nic-pomóżcie bo od tego pikania już wariuję
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1573
Wysłany: 2020-10-18, 12:37   

@pakob
Ustawienia > Dźwięk > Sygnały dźwiękowe > Wyciszono.
I nie pika. ;-)
A ostrzeżenia na 100%.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10