Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-24, 14:52
Pytania z zakresu obsługi komputera
Autor Wiadomość
rafQ 
Waypoint
użytkownik


Wiek: 33
Dołączył: 16 Wrz 2008
Posty: 51
Skąd: Ostrołęka
Wysłany: 2009-04-04, 09:54   może mi ktoś szybko odpowiedziec

dokladnie jak w temacie nie wiem jak wejsc w pliki temp komputera nie pamietam kolejnosci :/
_________________
Goclewer + AutoMapa
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-04-04, 10:01   

C:\Users\Nazwa użytkownika\AppData\Local\Temp

Musisz mieć włączone pokazywanie plików ukrytych.
_________________

 
 
rafQ 
Waypoint
użytkownik


Wiek: 33
Dołączył: 16 Wrz 2008
Posty: 51
Skąd: Ostrołęka
Wysłany: 2009-04-04, 10:05   

dzieki, pozdro

u mnie troszeczke innaczej bylo ale dzieki wielkie

C:\Documents and Settings\user\Ustawienia lokalne\Temp
_________________
Goclewer + AutoMapa
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-04-04, 10:20   

rafQ napisał/a:
u mnie troszeczke innaczej bylo ale dzieki wielkie

Nie podałeś systemu ja podałem pod Viste ty chciałeś pod XP. :mrgreen:
_________________

 
 
rafQ 
Waypoint
użytkownik


Wiek: 33
Dołączył: 16 Wrz 2008
Posty: 51
Skąd: Ostrołęka
Wysłany: 2009-04-04, 10:23   

dokladnie mam xp :P
_________________
Goclewer + AutoMapa
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-04-04, 12:03   

Możesz też wejść do %TMP% lub %TEMP%

Do poczytania: http://pl.wikipedia.org/w...5%9Brodowiskowa
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 145 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2732
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2009-04-04, 13:05   

Dzakus napisał/a:
Możesz też wejść do %TMP% lub %TEMP%

...w TotalCommander. w linii na dole wpisz %TEMP%, ENTER i gotowe :-)

temp.jpg
Plik ściągnięto 10129 raz(y) 5,02 KB

_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-04-04, 13:09   

Lub w Explorerze






PS.Później postaram się nagrać filmik

fghfgh.JPG
Plik ściągnięto 10125 raz(y) 5,33 KB

_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
rafQ 
Waypoint
użytkownik


Wiek: 33
Dołączył: 16 Wrz 2008
Posty: 51
Skąd: Ostrołęka
Wysłany: 2009-04-04, 18:58   

uu dzieki przyda sie w przyszlosci :)
_________________
Goclewer + AutoMapa
 
 
emil.sekula
Waypoint


Dołączył: 16 Kwi 2009
Posty: 18
Wysłany: 2009-04-20, 17:46   

No to mam te 14 części: http://www.postimage.org/image.php?v=aV2rwwKA i jak mam teraz zrobić te jedna całość ?
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-04-20, 17:51   

Na part1 zrób "Wypakuj pliki" i rozpakuje Ci wszystko tworząc oddzielny folder z mapą.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-04-20, 17:54   

Wypakuj *.part01.rar WinRAR-em lub 7Zipem
Part - (z ang.) część
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
baldtom
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Lip 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-07-10, 22:57   

kolego mam problem z karta sd nie moge jej sformatowac jak to zrobic
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-07-11, 06:36   

Jeżeli posiadasz czytnik kart:
Wkładasz kartę do czytnika klikasz ppm i zaznaczasz formatuj.
Jeżeli nie posiadasz czytnika najlepszym wyjściem jest go zakupić lub wykorzystać do sformatowania np aparat foto.

w obu powyższych przypadkach należy sprawdzić czy suwak na karcie nie znajduje się w pozycji "lock".
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
baldtom
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Lip 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-07-11, 08:25   

i tak robilem i nic !!!!dysk w stacji dyskow f jest nie sformatowany czy chcesz go sformatowac teraz daje tak nie mozna sformatowac dysku w stacji dyskow f i nie wiem co mam z tym zrobic
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 14