Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
xnpocket (Gougelet PE XnView Pocket)
Autor Wiadomość
macier60 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lis 2009
Posty: 5
Wysłany: 2010-05-25, 09:16   xnpocket

jak odpalić spod win?

[ Dodano: 2010-05-25, 09:34 ]
ciąg dalszy:
http://chomikuj.pl/macier666999
Nawigacja
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8835
Wysłany: 2010-05-25, 10:01   

macier60 napisał/a:
jak odpalić spod win?

Pobierz i spróbuj tego XnView, na GoClever działa, ale odpalany z ikony menu/pulpitu, przez explorera nie chce się uruchomić, sprawdź ścieżkę dostępu i umieść ikonę na pulpicie menu.

Z tego co widzę to scieżka powinna wyglądac u Ciebie tak:

Np. Command = \SDMMC\My Programs\XnView\xnpocket.exe

My Programs to nazwa folderu gdzie umieszczasz XnView-a, XnView to nazwa folderu z programem, xnpocket.exe to nazwa pliku wykonywalnego.
http://www.przeklej.pl/pl...ar-0015qgch9bq4
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
macier60 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lis 2009
Posty: 5
Wysłany: 2010-05-25, 10:26   xnpocket

Wyskakuje:



Fatal Application Error

Application XNPOCKET.exe has
performed an illegal operation
and will be shut down.If the
problem persists,contact the
program vendor.



Program:XNPOCKET.exe
Exception:0xC000001C
Address:8C00FB9C
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8835
Wysłany: 2010-05-25, 10:31   

Jak go uruchamiasz z ikony na pulpicie, czy bezpośrednio dwuklikiem na xnpocket.exe ?
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
macier60 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lis 2009
Posty: 5
Wysłany: 2010-05-25, 13:22   

z menu klikam raz na ikone
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8835
Wysłany: 2010-05-25, 13:37   

XnView z podanego Ci linku próbowałem na dwóch różnych GC 5066 i działał, nie wiem dlaczego nie chce u Ciebie, zrobiłeś reset nawigacji ?, jeżeli nie to zrób.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9640
Skąd: znikąd
Wysłany: 2010-05-25, 13:45   

Może być nieodpowiedni explorer.exe - zobacz moja walke ze słownikiem w 4366: http://www.my-navia.pl/vi...p=179610#179610
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8835
Wysłany: 2010-05-25, 14:04   

No to co by każdy GC 5066 miał innego explorera ?, ja próbowałem na dwóch i na obu śmigał.
Co prawda w menu był też jako program explorer2 i może dlatego XnView uruchamiał się.

macier60, pobierz załącznik i z nazwy usuń .rar, następnie skopiuj go do My Programs, ścieżki w ini nie musisz ustalać, wystarczy żeby tam był, zobaczymy czy to to.

explorer2.exe.rar
Pobierz Plik ściągnięto 294 raz(y) 148,5 KB

_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
macier60 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lis 2009
Posty: 5
Wysłany: 2010-05-25, 14:45   

Podaje swoje menu wraz z programami ulokowane jest na SDMMC


http://chomikuj.pl/macier666999
Nawigacja

[ Dodano: 2010-05-25, 19:18 ]
Czy jest jakaś szansa na uruchomienie xnpocket?

[ Dodano: 2010-05-25, 19:19 ]
Czy jest jakaś szansa na uruchomienie xnpocket?
 
 
mirsie 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Kwi 2008
Posty: 10
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-07-01, 12:33   Czy komuś odpalił sie XnView?

Witam
Testując różne pulpity czy menu startowe (Adja Adja4.6) w Navii 432 nie mogę uruchomić XnView, Dołączyłem GQ i działa, może to kwestia jakiejś wersji? Nawet po wskazaniu programu przez klawisz "nawigacja" (program sigmy zaktualizowany) XnView też się nie uruchamia.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-07-01, 12:48   

mirsie, Jakiś komunikat?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
mirsie 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Kwi 2008
Posty: 10
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-07-01, 14:09   

Dzakus napisał/a:
mirsie, Jakiś komunikat?

Żadnego komunikatu, zero reakcji ekranu, na szczęście nie zawiesza się, po kliknięciu na inny przycisk jest reakcja uruchomienie innego programu.
 
 
miszczo1414 
Waypoint


Wiek: 30
Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 29
Skąd: Polska
Wysłany: 2010-07-01, 14:53   

to może jakąś złą wersje masz tego XnView bo u mnie też na nv432 działa ten program ...
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-07-01, 14:58   

miszczo1414, to wrzuć swoją działającą.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
mirsie 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Kwi 2008
Posty: 10
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-07-01, 15:48   

miszczo1414 napisał/a:
to może jakąś złą wersje masz tego XnView bo u mnie też na nv432 działa ten program ...

Nie mam ze źródła tylko z paczek z pulpitami - adja i menu-xp. A może w programy.ini powinien być uruchamiany slide.exe zamiast xnpocket.exe?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11