Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: navigator
2008-03-30, 21:54
TO NIE DZIAŁA : Automapa 4.5.2 PL + ENG - pogaduchy....
Autor Wiadomość
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3457
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-24, 20:16   

iro86 napisał/a:
Aplikacja zainstalowana pomyślnie ale jak teraz wrzucić nową mape jak jej nie ma

Do tej pory w TotalCommanderze można było kliknąć PPM i wybrać "otwórz za pomocą Winrara" (jesli był na kompie i ustawiony w TC); cała reszta to pestka - wybrać, wypakuj do... :mrgreen:

[ Dodano: 2008-03-24, 20:20 ]
pigulka napisał/a:
Kupiłeś to?

Po Tobie się tego nie spodziewałem... :mrgreen:
Poważnie: jak będzie lipa to publicznie przyrzekam, że Ci na wskazane konto te 1,-zł. przeleję :!:

PS. to nie moja aukcja ani nie znam wystawcy.
_________________

 
 
wojtek123 
Waypoint


Wiek: 42
Dołączył: 20 Mar 2008
Posty: 36
Wysłany: 2008-03-24, 20:32   

Niestety polska instaluje sie ladnie a jak mape podmieniam to chce rejstracji on-line i mapy nie da sie wczytac :P
powalcze jeszcze troche

p.s instalacje wykonuje na PC-ie. Na naszej AKIRCE jeszcze nie probowalem.

Nawigacja teraz walczy w trasie bede mial ja za 1h najwczesniej :)
A co iro86 ktory wczesniej instalowal nic nie pisze?
Ostatnio zmieniony przez wojtek123 2008-03-24, 20:46, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3457
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-24, 20:38   

wojtek123 napisał/a:
to chce rejstracji on-line
Jeśli tak, to pozostaje tylko spróbować na nawigacji. Swoją drogą dziwne - nie każdy MUSI mieć komputer podłączony do sieci.
_________________

 
 
pigulka 
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Wiek: 48
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 171
Wysłany: 2008-03-24, 20:50   

ad harry .Dzięki za złotówkę , ja i tak już ściągam,bo godzina minęła .Miałem czas na wypicie jeszcze jednej kawki.
_________________
pigulka to "on"Akira 517->M700->LG GT540->GC 500 PLUS HD
 
 
max
Waypoint
AKIRA MM3518-A3


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Sty 2008
Posty: 24
Wysłany: 2008-03-24, 20:51   

Na Akirze program instaluje się prawidłowo. Przy pierwszym uruchomieniu pojawia się ostrzeżenie o zachowaniu bezpieczeństwa w czasie prowadzenia samochodu. Po kliknięciu "ok" zaczyna się wczytywać mapa. Niestety pod koniec pojawia się błąd: "Mapa jest uszkodzona lub nie jest poprawnie zarejestrowana". Po chwili pojawia się komunikat głosowy o szukaniu sygnału GPS. Następnie wyświetla się komunikat: "Szukam sygnału GPS..." Poniżej: "Mapa nie jest załadowana. Proszę wybrać z menu opcję wczytaj mapę". Po wybraniu tej opcji sytuacja się powtarza.
 
 
pigulka 
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Wiek: 48
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 171
  Wysłany: 2008-03-24, 20:54   

Niestety ale z tą mapą to lipa.Program się zainstalował ale woła o rejestrację przy załadowaniu mapy.Jednym słowem niedziała.
_________________
pigulka to "on"Akira 517->M700->LG GT540->GC 500 PLUS HD
 
 
wojtek123 
Waypoint


Wiek: 42
Dołączył: 20 Mar 2008
Posty: 36
Wysłany: 2008-03-24, 20:56   

Panowie plik AutoMapa.amm z katalogu z mapa ma bardzo stara date ( 2006.05.26) moze by podmienic ten na plik z wersji 4.1.2. i bedzie dzialac na Akirce.
W pececie to nie pomaga :(
 
 
iro86 
Waypoint


Wiek: 35
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Godziszowa k. Jawora
Wysłany: 2008-03-24, 20:57   

Nic nie pisałem bo się mapka wrzucała na akirke tak długo, szybciej byłoby przez czytnik kart ale.... I stwierdzam że po odpaleniu aplikacji i próbie włączenia mapy wywala taki napis cytuje Mapa jest uszkodzona lub nie jest poprawnie zarejestrowana.Także lipa wyszła. Spróbuje jeszcze zamienić pliki z mapy na te z witaminki z poprzedniej wersji.
_________________
Akira MM512 + AutoMapa 5.1.1
 
 
 
spajrek 
Waypoint



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 10 Mar 2008
Posty: 164
Skąd: Żmigród
Wysłany: 2008-03-24, 20:57   

Potwierdzam na kompie woła o klucz. W między czasie znalazłem coś takiego http://www.downloadprovid...=automapa%204.5 Testował może ktoś coś z tego?

edit:
Lipa, trzeba płacić
_________________
GOCLEVER 5040

http://chomikuj.pl/spajrek
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3457
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-24, 21:03   

To jest aplikacja identyczna z tą z dnia wczorajszego (przynajmniej jeśli chodzi o Polskę).
Szkoooda gadać...
_________________

 
 
iro86 
Waypoint


Wiek: 35
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Godziszowa k. Jawora
Wysłany: 2008-03-24, 21:04   

Lipa. Po podmianie plików z witaminki z wersji 4.1.2 wyskakuje że jest nieobsługiwana wersja mapy.Ja się powoli zaczynam chyba godzić z klęską. :-x
_________________
Akira MM512 + AutoMapa 5.1.1
 
 
 
mcgron
Waypoint


Dołączył: 23 Lut 2008
Posty: 18
Wysłany: 2008-03-24, 21:08   

spajrek napisał/a:
Potwierdzam na kompie woła o klucz. W między czasie znalazłem coś takiego http://www.downloadprovid...=automapa%204.5 Testował może ktoś coś z tego?

edit:
Lipa, trzeba płacić



Jest dokładnie tak jak koledzy opisują,a dodatkowo plik z folderu Polska AutoMapa.amm jest datowany 2006-05-25 17:26 nie wiem czy tak ma być :-D
 
 
iro86 
Waypoint


Wiek: 35
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Godziszowa k. Jawora
Wysłany: 2008-03-24, 21:08   

spajrek napisał/a:
W między czasie znalazłem coś takiego http://www.downloadprovid...=automapa%204.5 Testował może ktoś coś z tego?

Stronka jest płatna.Jest tam niby jakiś keygen i crack ale musiałby się ktoś poświęcić i to kupić.

[ Dodano: 2008-03-24, 21:30 ]
Ma ktoś jakiś pomysł bo mnie już zaczyna głowa od tego wszystkiego boleć :evil:

[ Dodano: 2008-03-24, 21:44 ]
Ja dałem sobie już spokój.Jednak niestety będziemy musieli jeszcze czekać.
_________________
Akira MM512 + AutoMapa 5.1.1
 
 
 
Adidadi
Waypoint


Dołączył: 19 Mar 2008
Posty: 53
Wysłany: 2008-03-24, 22:06   

Jesli jest na tej stronie i działał by to powinien być także indziej przez kogo udostępniony wiec to moze byc fajna podpucha
 
 
michalm83 
Waypoint



Wiek: 38
Dołączył: 21 Lut 2008
Posty: 20
Skąd: Poznan
Wysłany: 2008-03-24, 22:08   

Probowalem na wszystkie sposoby z forum i sam kombinowalem . Niestety sam program sie instaluje ale podczas ładowania mapy wystepuje blad.
chwilowo daje sobie z tym spokuj ale jutro po pracy powalcze.
_________________
Prowadzi mnie Lark3.1+MapaMap+AutoMapa+MioMap
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10