Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: navigator
2008-03-30, 21:54
TO NIE DZIAŁA : Automapa 4.5.2 PL + ENG - pogaduchy....
Autor Wiadomość
goblin 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Mar 2008
Posty: 234
Wysłany: 2008-03-24, 18:57   

No to jutro bede wiedzial co z ta mapka.
Oby wszystko bylo dobrze i bede mial przynajmniej co do roboty jutro :mrgreen: zrobic upgrade AM :mrgreen:
_________________
Jesli pomogłem kliknij "Pomógł" przy moim poscie. To samo tyczy sie innych ;-)

Zanim zadasz pytanie, upewnij sie, ze Twoj problem nie byl jeszcze poruszany na forum. Uzyj funkcji SZUKAJ
FAQ - tutaj znajdziesz odpowiedzi na nurtujace Cie pytania (w trakcie przygotowania).
 
 
michalm83 
Waypoint



Wiek: 38
Dołączył: 21 Lut 2008
Posty: 20
Skąd: Poznan
Wysłany: 2008-03-24, 19:11   

niestety program chce klucza rejestracyjnego.
Instalacji mi sie nie udalo dokonczyc.
_________________
Prowadzi mnie Lark3.1+MapaMap+AutoMapa+MioMap
 
 
 
Kielu 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 163
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-03-24, 19:17   

Noi wszystko wyjasnione jeszcze niech ktos potwierdzi :mrgreen:
_________________
Manta Easy Rider 420 + 2GB + AutoMapa 5.3 + TomTom 7
"Tak filmowej akcji w historii sosnowieckiej Policji jeszcze nie mieliśmy" xD
 
 
cezarym 
Waypoint



Wiek: 43
Dołączył: 18 Sty 2008
Posty: 49
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-03-24, 19:17   

Cytat:
Sprawdzie sami, ja zostalem bez karty pamieci, moge powiedziec tylko ze sama aplikacja dziala, wg. mnie mapy trzeba wrzucac jak w tym opisie:

1.Zainstaluj program AutoMapa
a)postępuj zgodnie z poleceniami instalatora
b)podczas wyboru mapy NIE ZAZNACZAJ mapy!
c)kontynuuj instalację
d)kiedy instalacja się zakończy nie klikaj zakończ.
d)poszukaj na dysku gdzie rozpakowały się pliki instalacyjne AutoMapy (w katalogu temp)
e)skopiuj folder z mapą „Polska” lub „Europe” do folderu gdzie AutoMapa się zainstalowała.
f)teraz możesz zakończyć instalacje i kliknąć zakończ


Czy stosowałeś ten sposób?

pytanie do michalm83 :)
_________________
Pozdrawiam
Lark FreeBird 35.1
Ostatnio zmieniony przez cezarym 2008-03-24, 19:32, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
iro86 
Waypoint


Wiek: 35
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Godziszowa k. Jawora
Wysłany: 2008-03-24, 19:29   

Potwierdzam. Ten sposób nie działa ponieważ kiedy przy instalce odznaczy się mape to wywala że aktualizacja programu wymaga instalacji nowej mapy. :-x
_________________
Akira MM512 + AutoMapa 5.1.1
 
 
 
cezarym 
Waypoint



Wiek: 43
Dołączył: 18 Sty 2008
Posty: 49
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-03-24, 19:33   

To zaprzestaje ściągania :(
Dziękuje za wiadomości.
_________________
Pozdrawiam
Lark FreeBird 35.1
 
 
 
wojtek123 
Waypoint


Wiek: 42
Dołączył: 20 Mar 2008
Posty: 36
Wysłany: 2008-03-24, 19:35   

@iro86
a robisz aktualizacje ?moze trzeba wczesniejsza Automape odinstalowac?

niestety jak wczesniej pisaelm na innym forum tez ktos napisal ze chce klucz licencyjny, ale znowu ktos inny napisal ze program mu sie zainstalowal :)
badz tu madry :P
Ostatnio zmieniony przez wojtek123 2008-03-24, 19:53, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
iro86 
Waypoint


Wiek: 35
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Godziszowa k. Jawora
Wysłany: 2008-03-24, 19:44   

wojtek123 napisał/a:
a robisz aktualizacje ?moze trzeba wczesniejsza Automape odinstalowac?


Właśnie też o tym pomyślałem.Zaraz sprubóje i się przekonamy. :->
_________________
Akira MM512 + AutoMapa 5.1.1
 
 
 
pigulka 
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Wiek: 48
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 171
Wysłany: 2008-03-24, 19:47   

Dajcie znać co i jak, bo nigdzie nie spotkałem informacji żeby ktoś to uruchomił.Na rapidzie godzinę czekania na następny plik.
_________________
pigulka to "on"Akira 517->M700->LG GT540->GC 500 PLUS HD
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3457
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-24, 19:47   

iro86 napisał/a:
że aktualizacja programu wymaga instalacji nowej mapy.
... jakby wiedziała, że masz starą
wojtek123 napisał/a:
moze trzeba wczesniejsza Automape odinstalowac?
... nie dać jej szans na znalezienie starej; przynajmniej zmienić katalog na AutoMapamap :shock: :mrgreen:

[ Dodano: 2008-03-24, 19:52 ]
pigulka napisał/a:
Na rapidzie godzinę czekania na następny plik.
Urzekła mnie Twoja historia... :mrgreen:
Co Ty na to:
http://allegro.pl/item333...24h_bonus_.html
_________________

 
 
Dokazzz
azymut


Dołączył: 16 Mar 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-03-24, 19:55   

http://peb.pl/programy-na...pa-4-5-2-pl.htm

google panowie googlel
 
 
pigulka 
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Wiek: 48
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 171
Wysłany: 2008-03-24, 19:57   

Co Ty na to:
http://allegro.pl/item333...s_.html[/quote]

Jeszcze nie wiem,zastanawiam się.Kupiłeś to?
_________________
pigulka to "on"Akira 517->M700->LG GT540->GC 500 PLUS HD
 
 
iro86 
Waypoint


Wiek: 35
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Godziszowa k. Jawora
Wysłany: 2008-03-24, 19:58   

Aplikacja zainstalowana pomyślnie ale jak teraz wrzucić nową mape jak jej nie ma.
_________________
Akira MM512 + AutoMapa 5.1.1
 
 
 
wojtek123 
Waypoint


Wiek: 42
Dołączył: 20 Mar 2008
Posty: 36
Wysłany: 2008-03-24, 20:03   

czytaj opis nie koncz instalacji w tempach bedzie mapa i przekopiuj ja w "bezpieczne miejsce"

1.Zainstaluj program AutoMapa
a)postępuj zgodnie z poleceniami instalatora
b)podczas wyboru mapy NIE ZAZNACZAJ mapy!
c)kontynuuj instalację
d)kiedy instalacja się zakończy nie klikaj zakończ.
d)poszukaj na dysku gdzicz e rozpakowały się pliki instalacyjne AutoMapy (w katalogu temp)
e)skopiuj folder z mapą „Polska” lub „Europe” do folderu gdzie AutoMapa się zainstalowała.
f)teraz możesz zakończyć instalacje i kliknąć zakończ

Automapa instaluje się w ustawieniach lokalnych ... temp, w katalogu SFX33.tmp lub SFX34 lub podobnym
Ostatnio zmieniony przez wojtek123 2008-03-24, 20:08, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
cezarym 
Waypoint



Wiek: 43
Dołączył: 18 Sty 2008
Posty: 49
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-03-24, 20:03   

iro86 napisał/a:
Aplikacja zainstalowana pomyślnie ale jak teraz wrzucić nową mape jak jej nie ma.


Cytat:
d)kiedy instalacja się zakończy nie klikaj zakończ.
d)poszukaj na dysku gdzie rozpakowały się pliki instalacyjne AutoMapy (w katalogu temp)
e)skopiuj folder z mapą „Polska” lub „Europe” do folderu gdzie AutoMapa się zainstalowała.
f)teraz możesz zakończyć instalacje i kliknąć zakończ


to nie działa?
_________________
Pozdrawiam
Lark FreeBird 35.1
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11