Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-03-07, 19:44
TMC w Polsce
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18906
Skąd: 3City
Wysłany: 2015-03-07, 20:16   

piotrekcz napisał/a:
wyznacza trasę przez - Most Łazienkowski.
Dokładnie. Przed chwila z ciekawości wyznaczyłem trasę (Primo 9.6.2 na WinCE) po Warszawie: Agrykola > Afrykańska i prowadzi przez zamknięty most. Jedyny komunikat (tmc-http przez DUN) to rosnący ruch na Czerniakowskiej

Inna trasa: z Armii Ludowej do Alei Stanów Zjednoczonych - po uwzględnieniu TMC - wyznaczyło objazd fragmentu wjazdu na most i poprowadziło tak: http://mapy.targeo.pl/Map...a5950b03e9eb1f6

A co ciekawsze. na wjazdach na most są ikonki barierek http://chomikuj.pl/jajace...,4626533927.jpg
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-03-07, 22:51, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
prsp 
Waypoint


Dołączył: 29 Maj 2014
Posty: 31
Wysłany: 2015-03-07, 20:40   

A mi nie wyznacza przez zamknięty most, lecz prowadzi objazdem przez sąsiedni most. Ustawione mam, żeby nie powiadamiał o objeździe. Gdy zmienię na powiadamianie, to prowadzi przez most, ale jednocześnie informuje, że jest blokada i sugeruje objazd - czyli chyba prawidłowo?!
Swoją drogą napisałem przedwczoraj, że nie pokazuje tej blokady, ale wczoraj to się w końcu zmieniło.
 
 
prsp 
Waypoint


Dołączył: 29 Maj 2014
Posty: 31
Wysłany: 2015-03-07, 21:28   

U mnie to wygląda tak:



[ Komentarz dodany przez: imar42: 2015-03-08, 08:07 ]
Zmniejszyłem rozmiar obrazka. Poprzedni był zbyt duży i rozwalał widok strony.
Ostatnio zmieniony przez imar42 2015-03-08, 08:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
piotrekcz 
GPS instruktor
to ściema.



Pomógł: 27 razy
Wiek: 9
Dołączył: 15 Kwi 2012
Posty: 523
Skąd: EU
Wysłany: 2015-03-07, 22:47   

prsp napisał/a:
U mnie to wygląda tak:

Skin diMkaWA_aP133 i zaznaczona opcja Duży ruch/ Informacje o zdarzeniach traffic na trasie, daje przynajmniej informację i "wiem co robić dalej" :-P .
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12