Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navia Nv47 problem..
Autor Wiadomość
miszka009
azymut


Dołączył: 08 Cze 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-06-08, 00:09   Navia Nv47 problem..

witam odblokowałem Navie tym oto sposobem http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=0, wszystko jest w miarę normalnie, tylko wyświetlacz sie nie odświeża,jak wyłączam jakieś okno, to zostaje jako tło - jeżeli wiecie co zrobić pomóżcie, a powiedzcie jeszcze mi jak wgrać do tego AutoMapę, a może niepotrzebnie odblokowywałem tą konsole? ;| powiem szczerze że pierwszy raz mam z tym doczynienia więc jak możecie pomóżcie a nie besztajcie..;]
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18906
Skąd: 3City
Wysłany: 2009-06-08, 06:24   

Poczytaj http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=94194#94194

Następnym razem, zanim napiszesz post, poszukaj, czy już na ten temat coś jest na forum. Patrz REGULAMIN, punkt 4
Cytat:
Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 4
_________________

 
 
miszka009
azymut


Dołączył: 08 Cze 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-06-08, 14:46   

ok wszystko spoko,a pytanie kolejne, jak zrobić aby przy odpalaniu automapy znikały dwa albo chociaż jeden pasek bo tam nie mogę tołku dojść, może ktoś mi łopatologicznie wytłumaczy?
 
 
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2772
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2009-06-08, 16:27   

miszka009 napisał/a:
może ktoś mi łopatologicznie wytłumaczy?

Wgrałeś pliki explorera z Manty i teraz masz uruchomione dwa explorery i paski też dwa. Niepotrzebnie. Jeden z nich możesz ukryć tak jak w tradycyjnym windowsie (Start - settings - taskbar and start menu...) Ten na górze chyba nie da się ukryć.

Dla nv47 polecam metodę odblokowania z folderem "Explorer.exe" na karcie jako najmniej szkodliwą.
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
 
 
miszka009
azymut


Dołączył: 08 Cze 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-06-08, 21:39   

Hukkle a jak to teraz odwrócić i jak odblokować przez' explorer" bo nie bardzo czaje..;/

wrzuciłem mapę Central Europe, i wyskakuje komunikat że mapa jest uszkodzona lub nie jest poprawnie zarejestrowana ;| o co chodzi, pliki sa uszkodzone czy w rejestrze trzeba coś zmienić?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10