My Navia Strona Główna My Navia


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
aAM i Lucky Patcher
Autor Wiadomość
rawid 
Navi Expert



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 04 Sie 2009
Posty: 267
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2021-08-05, 16:37   

szwagier22 napisał/a:
Ale ta AM prowadzi fatalnie, po remontowanych drogach. Tylko Sygic i TT NDS wyznaczyły trasę prawidłowo omijając remonty.


Testowałeś z 6.4.0 (3912)?
 
 
IntRuZ 
Azymut


Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 1
Skąd: swiat
Wysłany: 2021-12-02, 19:36   

navigator2020 napisał/a:
I dokładnie tak mam, następnie daję Uruchom, AM uruchamia się, Ustawienia Kup/Aktualizuj, licencja jest Trial, więc daję Kup licencję, Polska roczna i uruchamia się okno płatności goo.. pla.


Włącz wyskakujące okienka z poziomu Androida dla LP

jeśli masz root na telefonie oraz jeśli wynik patchowania N1, N2 i N3 masz na zielono oznaczony powodzeniem a mimo to nie możesz wybrac licencji pl lub eu to wejdz (u mnie wyglada to tak):
ustawienia android>aplikacje>inne uprawnienia>na górze wybierz znowu uprawnienia>w sekcji Ustawienia wybierz "wyswietl wyskakujace okna" i zaznacz aplikacje Lucky Patchera

chodzi o to ze Android (u mnie miui 11) domyslnie blokuje wyskakujace okienko LP przez co blokuje jego mozliwosci związane z koncowym juz wyborem licencji i wywala do g.play. na zakupy
 
 
szwagier22
Guru


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1666
Wysłany: 2022-05-01, 18:10   

Am 7.1.2 i LP poradził sobie bez problemu. Android 12 i Play Protect wyłączone. ;-)
Dla testu doinstalowałem mapy EU i LP zrobił swoje - licencje roczne.
Ale i tak wolę inne programy. Jakoś nie mam zaufania do AM.
 
 
inek1 
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Maj 2008
Posty: 268
Skąd: Poznań
Wysłany: 2022-06-15, 05:35   

Według mnie Lucky Patcher wykonuje swoją pracę bardzo dobrze pod warunkiem posiadania ROOT – a na urządzeniu.
_________________
Gość, miłego dnia.
 
 
overconscious
[Usunięty]

Wysłany: 2022-06-18, 15:58   

Jemu nie chodziło o to czy patcher działa, ale o to, że robimy tu offtop.
 
 
D.r3k 
Waypoint



Dołączył: 01 Lut 2010
Posty: 50
Wysłany: 2022-07-04, 23:19   

Okazjonalnie bawię się Samsungiem J5 2016 - dziś zauważyłem, że AM 7.1.14 strasznie "krzaczy". Zauważyłem to tylko w niektórych miejscach, jak np wybór licencji, zmiany POI - ikonki skaczą, obraz się zamazuje, ta sama ikonka jest pokazywana w wielu wierszach.
 
 
 
overconscious
[Usunięty]

Wysłany: 2022-07-06, 00:11   

Mam to samo na starym LG G2 z LineAgeOS.
Ale to tylko w niektórych miejscach (konkretnie: licencja/aktualizacja), więc nie przeszkadza w generalnym użytkowaniu.
Jeździ i obsługuje się normalnie, bez żadnych problemów. Nawet routing ostatnio poprawili.
 
 
tomasz4688
Waypoint


Dołączył: 06 Kwi 2013
Posty: 133
Wysłany: 2022-07-14, 09:31   

Cześć,
Mam pytanie, bo nie było mnie tu wieki :)
Jaka jest teraz procedura na instalację AM na Androidzie,w przypadku gdy już tam była kiedyś instalowana i słodzona AM? Nie mogę namierzyć instrukcji

Obecnie wersja 4.5.0 a chce zainstalować najnowszą AM 7.1?
Android 5.0 - czy to w ogóle pójdzie na nim?
 
 
inek1 
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Maj 2008
Posty: 268
Skąd: Poznań
Wysłany: 2022-07-14, 10:24   

Musisz założyć ROOT-a to wszystko pójdzie.
_________________
Gość, miłego dnia.
 
 
k2y5 
Azymut


Dołączył: 25 Gru 2022
Posty: 1
Skąd: ino
Wysłany: 2023-01-18, 14:22   

Czy na androidzie 13 ktoś już próbował uruchomić am przez LP?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: