|
My Navia
|
Wyświetlacz prędkości na szybie zintegrowany z GPS |
Autor |
Wiadomość |
kidoo
Azymut

|
Wysłany: 2022-08-04, 18:28 Wyświetlacz prędkości na szybie zintegrowany z GPS
|
|
|
Cześć!
Jestem tu nowy, więc przepraszam jak popełnię jakiś karygodny błąd. Nie znalazłem w Szukajce żadnej informacji o "Valeo" i "wyświetlacz prędkości" więc pozwoliłem sobie dodać nowy temat.
Proszę o informację, czy ktoś z Was miał możliwość korzystania z takiego cuda jak wyświetlacz prędkości na szybie zintegrowany z GPS?
Jak to w ogóle działa? Czy wyświetla też mapę? Jak tak to czy działa na Androidzie? I czy wiesza się bardzo? Mam stary model Xiaomi. Będę wdzięczny za rzetelne odpowiedzi.
 |
|
|
|
 |
dix62
Navi Expert

Pomógł: 9 razy Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 223 Skąd: Internet
|
Wysłany: 2022-08-04, 21:06
|
|
|
Jakiej firmy to w sumie nie ma dużego znaczenia , widzę że chodzi o wyświetlacz HUD
zobacz tutaj film |
|
 |
kidoo
Azymut

|
Wysłany: 2022-08-06, 17:20
|
|
|
Dziękuję za wyjaśnienia jak to działa i czy mi to będzie w ogóle potrzebne. Z tego wynika, że chyba jednak jest to bajer, bez którego można się obejść :) Cena jest fajna, ale faktycznie wiele w życiu nie pomoże. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|