Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoMapa 6.27.0
Autor Wiadomość
rych22
Waypoint


Dołączył: 26 Sty 2017
Posty: 30
Wysłany: 2021-10-22, 09:59   

Napisz z jaką wersją programu masz problem. Zaktualizuj Traffic, powinno pomóc.[/quote]

pomogło z podmianą trafic dzięki
 
 
bpjl 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Maj 2008
Posty: 176
Skąd: Katowice
Wysłany: 2022-02-18, 12:40   

Czy w wersji 6.27 nadal występuje problem zawieszania po paru kilometrach czy może ktoś już sobie z tym poradził? Ta wersja fixuje mi się bez problemu na Becker BE7827 a sprawna 6.24 niestety ni w cholerę nie potrafi obliczyć pozycji - ciągły komunikat "szukam sygnału GPS". A jak już coś tam załapie to albo info że "słaby sygnał GPS" albo lokalizuje mnie jakieś 500m od pozycji. 6.27 szybko łapie i w punkt.
 
 
Mariolka22
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Sie 2011
Posty: 8
Wysłany: 2022-02-19, 18:54   

Ja mam wersje 6.24.0 (2951) wersja mapy PL 2009 i z wersji 2107 przekopiowałam pliki w folderze maps ( wszystkie). Czy bedzie to dobrze działać?
I prosze sie nie śmiać :oops: :-D
 
 
bpjl 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Maj 2008
Posty: 176
Skąd: Katowice
Wysłany: 2022-02-19, 19:08   

Mariolka22 napisał/a:
I prosze sie nie śmiać


Nie mam najmniejszego zamiaru. Nie jestem też specem w temacie ale interesuje mnie powód takiego manewru? Przecież dostępna jest wersja AM 6.24 z mapami 2201 (wystarczy podmienić pliki traffic i wszystko działa).
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2413
Skąd: Google
Wysłany: 2022-02-20, 11:44   

,,Nie rycz mała nie rycz. Ja znam te wasze numery ,,

:-D :-D :-D
_________________
Poradniki
 
 
Patryk Ernst 
Waypoint


Wiek: 54
Dołączył: 20 Gru 2018
Posty: 103
Skąd: World
Wysłany: 2022-05-13, 14:17   

Jacekp1313 z całym szacunkiem dla tego co robiłeś i robisz. Ale Twoja ostatnia publikacja http://www.my-navia.pl/vi...9e8cccc0#494087 to - niewypał. Nie obrażając Twojej osoby broń boże (nie chce tu nikogo krytykować ,obrażać itd) zwróć uwagę ,że po 1 wstawiłeś staroć bo mapa 2105 (tak można wymienić na nową - to jasne jest - tylko nie ma sensu)



Po 2 kolego zainstaluj wyznacz trasę i przesuń ją oddalając czy przybliżając a zauważysz gdzie tkwi problem. Strasznie laguje obraz ( przy moich 32 GB w ramach) co doprowadza po momencie ,że zawisa i amen. Winą tego jest zmiana struktur w programie i źle uleczony exe i temat znany od czasu ukazania się pierwszych wersji 6.27



Tu przykład jak widać po wyznaczeniu tracy 790 km.Nie chce myślec co byłoby na trasie EU.
 
 
Sznuki 
młodszy inspektor GPS


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 17 Lis 2012
Posty: 8
Skąd: Kosmos
Wysłany: 2022-05-14, 18:02   

@ Patryk Ernst
Za to ta wersja 6.24_2105 którą wystawiłeś w linkowni, działa cacy zarówno na PC, jak i WinCE.
  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18939
Skąd: 3City
Wysłany: Wczoraj 6:54   

Patryk Ernst napisał/a:
zainstaluj wyznacz trasę i przesuń ją oddalając czy przybliżając a zauważysz gdzie tkwi problem. Strasznie laguje obraz
Bardzo dziękuję za wyłapanie problemu i zwrócenie uwagi (bardzo merytoryczne) .
Dotychczas się z tym nie spotkałem, może dlatego, że wyznaczałem trasy niewiele ponad 1000km po Polsce.

Co do starej mapy - wystawiłem to, co kedyś ściagnąłem i nie chciałem robi żadnych podmianek, bo i tak za kilka miesięcy mapa 2205 będzie nieaktualna
_________________

  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10