Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
iGO/Primo usługi autostradowe (parkingi, stacje itp)
Autor Wiadomość
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6965
Skąd: znikąd
Wysłany: 2017-09-21, 15:45   

Masz działający u mnie branding ( pisze o usługach autostradowych ) na 480_272 dla iGO 2,0 ( 9.6.2 i 9.6.5 )

http://www45.zippyshare.com/v/FqyChfLD/file.html
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
bartek2104 
Waypoint



Dołączył: 27 Cze 2014
Posty: 150
Skąd: Kraków
Wysłany: 2017-09-21, 20:03   

Działa :) Dziekuje
Ostatnio zmieniony przez bartek2104 2017-10-06, 17:04, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
p1etr4s 
azymut


Wiek: 31
Dołączył: 31 Paź 2021
Posty: 3
Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2021-10-31, 10:56   iGO primo truck v9.6.13.319729 - brak wyboru usług autostrad

Witam Serdecznie! Pierwszy post dlatego proszę o wyrozumiałość.
Miałbym kilka pytań.
Może najpierw mały opis sytuacji. Moja poprzednia nawigacja Prestigio wyzionęła ducha i musiałem przesiąść się na nowy sprzęt. GoMedia 7010.
Wrzucone standardowe iGO, bez żadnych skinów.
W Prestigio miałem jakąś nakładkę, bodajrze Nextgen. W każdym razie na głównym pulpicie wyświetlało prędkość, wysokość, czas dojazdu, czas przejazdu itp. W nowej natomiast mam do wyboru tylko trzy miejsca pól danych i nie mogę mieć wszystkiego na raz.
No właśnie... Nie mogę? Jest możliwość ustawienia kilku pól na standardowym skinie czy trzeba wgrać coś nowego? Co byście polecili? Najlepiej z, w miarę, łopatologicznym opisem instalacji.
Dlaczego jak mam zaznaczone Pokazuj usługi autostradowe to podczas jazdy na autostradzie właśnie nie mogę tego wybrać?
Jaki folder, bądź plik mam skopiować ze starej nawi, żebym miał Ulubione miejsca?
Z góry dziękuję za pomoc!! :mrgreen:
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6965
Skąd: znikąd
Wysłany: 2021-10-31, 16:07   

p1etr4s napisał/a:
na głównym pulpicie wyświetlało prędkość, wysokość, czas dojazdu, czas przejazdu itp. W nowej natomiast mam do wyboru tylko trzy miejsca pól danych i nie mogę mieć wszystkiego na raz.

To realizuja skiny
p1etr4s napisał/a:
Dlaczego jak mam zaznaczone Pokazuj usługi autostradowe to podczas jazdy na autostradzie właśnie nie mogę tego wybrać?


Ikona usług autostradowych powinna pojawić się automatycznie po wjeździe na autostradę i zniknąć po zjechaniu z niej

U Ciebie się nie pojawia na autostradzie ? Mozna sprawdzić w symulacji
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
p1etr4s 
azymut


Wiek: 31
Dołączył: 31 Paź 2021
Posty: 3
Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2021-11-08, 10:01   

jacekp1313 napisał/a:
Dołączyłem do istniejącego wątku


Dziękuję. Nie mogłem tego znaleźć w szukajce.

no_taki napisał/a:
To realizuja skiny


Jakie skiny mógłbyś mi polecić?

no_taki napisał/a:
Ikona usług autostradowych powinna pojawić się automatycznie po wjeździe na autostradę i zniknąć po zjechaniu z niej

U Ciebie się nie pojawia na autostradzie ? Mozna sprawdzić w symulacji


No właśnie nie. Sprawdzałem na Słowacji, na Węgrzech, w Rumunii, Bułgarii, Grecji.
Wiem, że na polskich drogach o oznaczeniu "S" również usługi autostradowe nie działały, ale na zwykłych autostradach nie było z tym problemu.


No dobra, a wiecie może Panowie, jak mógłbym zrobić transfer ulubionych miejsc ze starej nawi do nowej? Co muszę przekopiować?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18928
Skąd: 3City
Wysłany: 2021-11-08, 19:10   

p1etr4s napisał/a:
ak mógłbym zrobić transfer ulubionych
O to pytaj w "ULUBIONE - gdzie są, jak edytować, eksport, import"
_________________

 
 
p1etr4s 
azymut


Wiek: 31
Dołączył: 31 Paź 2021
Posty: 3
Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2021-11-09, 09:24   

jacekp1313 napisał/a:
p1etr4s napisał/a:
ak mógłbym zrobić transfer ulubionych
O to pytaj w "ULUBIONE - gdzie są, jak edytować, eksport, import"


Dobra, dziękuję.

A jakiś pomysł co z tymi usługami autostradowymi?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11