Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Mio S6900 odblokowanie
Autor Wiadomość
Raffek
Waypoint


Dołączył: 11 Gru 2009
Posty: 25
Wysłany: 2015-11-08, 22:20   

Instrukcja instrukcją, albo coś mi na wzrok pada albo sam nie wiem...
Po odpaleniu navi widoczny jest tylko Panel
Więc gdzie ten player?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18918
Skąd: 3City
Wysłany: 2015-11-09, 07:44   

Co masz pod szarą strzałką? A w samym MioMap nie masz wejścia w multimedia?
Jak masz, to da się(chyba) napisać skrypt kilujący MioMap i startujący panel

Poza tym zawsze mozesz startować panel wg "Mio Spirit 6900 i programy nawigacyjne"

[ Dodano: 2015-11-09, 07:50 ]
Jest tez możliwość podstawienia pliku explorer.exe za SmartST_CE.exe - ale nie wiem, jakie będą efekty. Najpierw musiałbyś wystartować Windowsa (wg podanego wątku), a potem sprawdzić listę procesów i skillować SmartST_CE - i psrawdzic skutki
_________________

 
 
Raffek
Waypoint


Dołączył: 11 Gru 2009
Posty: 25
  Wysłany: 2015-11-09, 14:30   

Pod strzałką mam następną stronę a następna szara strzałka powoduje powrót do poprzedniej strony. [co prawda jest to foto z innej navi, bo swojej nie mam pod ręką, lecz układ ten sam]

W samym MioMap nie mam żadnej ikonki która by umożliwiała odtwarzanie video / mp3.

Chciałbym wgrać pulpit bez obaw że navi może "nie wstać" po operacji :)

Chcę tylko wgrać stały pulpit, bez potrzeby wyciągania i wkładania karty...
 
 
profil
azymut


Dołączył: 31 Maj 2010
Posty: 1
Wysłany: 2015-12-14, 16:52   

W jaki sposób odpalisz Igo Primo w pamieci Flash ?
 
 
jan.c.p
Waypoint


Dołączył: 06 Paź 2012
Posty: 17
Wysłany: 2016-07-16, 18:12   

Witam. Koledzy mam do was prośbę. Może ktoś pomoże mi i podpowie gdzie znajdę sprawdzony i działający bez wyjmowania i wkładania karty pulpit do mio spirit 6900 LM? Pobrałem już 3 "wersje" ale żadna nie uruchamia się po odpaleniu nawigacji. Za każdym razem muszę na działającej navi wyjąć i włożyć kartę żeby pulpit odpalił.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18918
Skąd: 3City
Wysłany: 2016-07-17, 10:06   

Wszystko opisano tu: http://www.my-navia.pl/vi...p=455464#455464

P.S. Przeniosłem z "FAQ Mio Spirit Odblokowanie wszystkich modeli S480-S687-...."
_________________

 
 
jan.c.p
Waypoint


Dołączył: 06 Paź 2012
Posty: 17
Wysłany: 2016-07-17, 21:57   

Dzięki.
Już działa.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18918
Skąd: 3City
Wysłany: 2016-07-18, 06:33   

jan.c.p napisał/a:
gdzie znajdę sprawdzony i działający bez wyjmowania i wkładania karty pulpit do mio spirit 6900 LM?
Cytat:
Już działa.
A co zrobiłeś?
_________________

 
 
ohara
Waypoint


Dołączył: 27 Paź 2017
Posty: 32
Wysłany: 2021-07-31, 10:48   

Cześć,mógłby ktoś podesłać panel do odblokowania spirit 6900lm,te linki co znalazłem nie działają.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18918
Skąd: 3City
Wysłany: 2021-07-31, 15:34   

1. Przeniosłem z wątku "Odblokowanie S "czterocyfrowego"
2. Które linki nie działają - bo w tamtym wątku prawie wszystkie są OK (poza tymi z pierwszego postu, ale to były nieudane testy). Martwe linki zgłaszaj autorowi postu na PW
3. A co z metodą na SEEKER i tym, co sprawdzono na S6800?
_________________

 
 
bzik33
Waypoint


Dołączył: 17 Maj 2010
Posty: 43
Wysłany: 2021-08-30, 13:42   

Witam. Posiadam Mio 500 ale się zestarzało. Chcę kupić Mio Sprit 7700 LM. Odblokowanie chcę kupić na Allegro Link do sprzedającego Pytanie: Czy są problemy z odblokowaniem tej nawi? Chce nawigować na Automapie.
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 57
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 625
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2021-08-30, 17:00   

Kto bogatemu zabroni płacić za coś co inny pobrał za darmo z internetu.

Jak nie masz wykupionej licencji na AM, to spodziewaj się samych problemów (na dowolnym urządzeniu).

Zakup dedykowanego urządzenia trochę mija się z celem, kiedy można mieć to samo (a nawet więcej) na smartfonie.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
bzik33
Waypoint


Dołączył: 17 Maj 2010
Posty: 43
Wysłany: 2021-08-30, 20:28   

rrudas napisał/a:
Kto bogatemu zabroni płacić za coś co inny pobrał za darmo z internetu.

Jak nie masz wykupionej licencji na AM, to spodziewaj się samych problemów (na dowolnym urządzeniu).

Zakup dedykowanego urządzenia trochę mija się z celem, kiedy można mieć to samo (a nawet więcej) na smartfonie.

Korzystam z licencyjnej AM, Mio 500 przy dłuższych trasach zaczęło mulić, lata świetności ma już za sobą chociaż jeżeli chodzi o stan techniczny, sam jestem zdumiony (wyświetlacz, akumulator i inne podzespoły bez zarzutu poza siłą procesora i pamięci). Co do urządzenia to próbowałem na smartfonie ale jakoś mi się nie wkręciło. Jak coś jest kombajnem to ma wszystkiego po trochu i czasami byle jak. Do zakupu skłoniła mnie między innymi cena promocyjna - 148 zł. Każdy ma prawo do własnej oceny i oczywiście Twoje zdanie szanuję .
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10