Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2019-06-15, 12:31
TomTom wisi na ekranie startowym / czerwony krzyżyk
Autor Wiadomość
Kuraz
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Lis 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-11-12, 14:47   

wersja aktualnego bootloadera to : S5.5285. udało się przywrócić bootloader do wersji 0

[ Dodano: 2014-11-12, 19:33 ]
Okazuje się ze bez pliku ttgo.bif nie ruszy ma ktoś jakiś ppomysł
 
 
myrsik
Waypoint


Dołączył: 11 Sty 2009
Posty: 142
Wysłany: 2015-12-18, 21:03   tomtom xxl

Witam

- nawi tt xxl

- łaczy się z komputerem , można wgrac navcore , mapy etc

- po włączeniu wisi na logo

- przytrzymując dłużej power mam:
Sector Protection: NO (w czerwonej ramce)

- mam wrzucony goły , oryginalny navcore i nic, czyli nie wisa orpogramowania, jak gdzieś wyczytałem

Ma ktoś na to rozwiązanie?

pozdrawiam
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomogła: 259 razy
Wiek: 92
Dołączyła: 28 Paź 2009
Posty: 9638
Skąd: 1qaz
Wysłany: 2015-12-19, 12:22   

Zajrzyj do " TomTom wisi na ekranie startowym"

Do scalenia z http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=23680#
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
SkuterPL
Waypoint


Dołączył: 05 Lip 2010
Posty: 24
Wysłany: 2017-05-25, 15:16   

Mam Problem z TomTom XL, cos sie zwiesila i stala na logo TOMTOM'a, postanowilem wyczyscic pamiec przy pomocy oprogramowania TomTom clear, aby polaczyc TT z PC musialem odpalic recovery i potem 3 szybko kliknac power potem laczyl sie z PC, zas po wykonaniu wyczyszczenia teraz to nie dziala i pokazuje tylko mrugajacy czerwony krzyzyk, a PC go nie widzi.
 
 
ohara
Waypoint


Dołączył: 27 Paź 2017
Posty: 27
Wysłany: 2021-05-14, 18:42   

Mam u znajomego TT go 60 i wisi na ekranie startowym,czy można coś z nią zrobić,czy da się zmienić navcore dla truck.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18914
Skąd: 3City
Wysłany: 2021-05-14, 19:11   

ohara napisał/a:
wisi na ekranie startowym,czy można coś z nią zrobić
Zacznij od sposobów opisanych w http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=19418

ohara napisał/a:
czy da się zmienić navcore dla truck.
O to pytaj w termacie o modelu GO 60.

PS Przeniosłem z wątku "TomTom wisi na ekranie startowym" - tam wyłącznie opisujemy sprawdzone sposby.
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10