Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
mio moov 500 i automapa
Autor Wiadomość
D.r3k 
Waypoint



Dołączył: 01 Lut 2010
Posty: 48
Wysłany: 2016-11-20, 15:15   

Zawsze tak robiłem, ale na fali porażek z AM na androidzie, powróciła do łask nawigacja i pytanie - co by było, gdyby..
jeszcze raz dzięki!
 
 
 
bzik33
Waypoint


Dołączył: 17 Maj 2010
Posty: 39
Wysłany: 2021-05-11, 16:43   MIo 500 i najnowsza AM.

Posiadam MIO 500 od 2009 roku. Rzadko używana nawigacja, wyświetlacz nie wyeksploatowany tylko chyba procesor się "zestarzał" Po wgraniu ostatniej wersji (AM oryginalna, na Polskę) zauważyłem, że nawi łapie dłużej GPS, dłużej ustala trasę a nawet po zboczeniu z trasy dłużej oblicza następną. Wiem, że "stara" i czas kupić coś nowszego ale żal wyrzucać. Czy procesor w nawi już nie nadążą za za AM ewentualnie za mało RAMu? Czy jakaś inna przyczyna. Przed wgraniem nowych wersji map karta zawsze formatowana. Używałem przez pewien czas AM na smartfonie ale bardziej podoba mi się na MIO.
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6888
Skąd: znikąd
Wysłany: 2021-05-11, 22:28   

MIO od zawsze potrafilo wykorzystać do bólu mozliwosci systemu . Niestety pięćsetka to sprzet sprzed kilkunastu lat.
A technika i oprogramowanie idzie do przodu
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11