Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
iGO primo - różne pytania
Autor Wiadomość
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6871
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-09-16, 17:25   

OKI, przekaże koledze, ktory go wkleił, zeby dokonal poprawek w brandingu, gdyby nie było poprawki, napisze Ci co zrobic :-)
_________________
 
 
Jacoo_m
Waypoint


Dołączył: 30 Paź 2012
Posty: 22
Wysłany: 2020-09-16, 17:34   

Ok, to czekam na rozwój wydarzeń :-)
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6871
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-09-16, 17:36   

Juz poprawilem. Koledze chyba sie prosta literowka zdarzyła.
https://www77.zippyshare.com/v/COr984Zg/file.html

Przetestuj, gdyby coś bylo nie tak, daj znać
_________________
 
 
Jacoo_m
Waypoint


Dołączył: 30 Paź 2012
Posty: 22
Wysłany: 2020-09-21, 20:00   

Zrobiłem test, dopiero dzisiaj, wygląda na to że jest ok. :-D Dzięki za pomoc.
 
 
szymon189
GPS instruktor


Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 571
Wysłany: 2020-09-26, 21:11   

Czy do igo jest też profil na campery?
 
 
inek1 
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Maj 2008
Posty: 202
Skąd: Poznań
Wysłany: 2020-09-26, 21:31   

szymon189 napisał/a:
Czy do igo jest też profil na campery?

Włącz ciężarowy a w ustawieniach podaj wymiary swego kampera i masę.
_________________
Gość, miłego dnia.
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6871
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-09-26, 21:33   

w niektórych skinach .
Możesz sam skomponowac sobie taki profil , wstawiając do profilu ciężarowego parametry campera, bowiem są kampery na autach do 3,5 t , a są budowane i na naczepach do TIR-ów ;-)
_________________
 
 
mariovw 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2008
Posty: 79
Skąd: Krk
Wysłany: 2020-12-15, 20:27   

Panowie pomocy ... Igo Primo , po dojechaniu do celu zaczyna odliczanie do automatycznego wyłączenia programu , potrzebny jest mi ten wpis do sys.txt który to wyłącza .
_________________
Było Mio p550m teraz jest Modecom MX2
 
 
 
dix62 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 59
Dołączył: 15 Sty 2012
Posty: 82
Skąd: Internet
Wysłany: 2020-12-16, 09:23   

Cytat:
[power]
skip_resume_process=1 ; or 0
skip_susppower_off_mode=1 or 0
power_off_mode=1 or 0


; (0=off, 1=on)
_________________
 
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6871
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-12-16, 13:31   

dix62 napisał/a:
Cytat:
[power]
skip_resume_process=1 ; or 0
skip_susppower_off_mode=1 or 0
power_off_mode=1 or 0


; (0=off, 1=on)

Zapomniles postawić średników.
Prawdłowe klucze to:

Kod:
[power]
skip_resume_process=1 ; or 0
skip_susppower_off_mode=1 ;or 0
power_off_mode=1  ;or 0
_________________
 
 
mariovw 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2008
Posty: 79
Skąd: Krk
Wysłany: 2020-12-16, 17:17   

dix62 ,no_taki o to mi chodziło , Szacun i po browarze dla was .. .
_________________
Było Mio p550m teraz jest Modecom MX2
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 9