|
My Navia
|
root tel. z androidem |
Autor |
Wiadomość |
inek1
Navi Expert

|
Wysłany: 2020-07-01, 13:23
|
|
|
Wydaje mi się, że czytałem gdzieś o Lucky Patcher, który w nowej wersji naprawia AutoMapę w urządzeniach bez ROOT-a. Korzystam w aucie jeżdżąc po Polsce z Galaxy J5/6 a ten jest wyjątkowo upierdliwy, jeśli chodzi o ROOT. Mam pytanie czy ktoś też czytał o tym nowym Lucky Patcher lub wie, jakim programem zrobić ROOT-a w moim telefonie. |
_________________ Gość, miłego dnia.
 |
|
|
|
 |
rawid
Navi Expert

|
Wysłany: 2020-07-01, 16:19
|
|
|
inek1
Zobacz na PW |
|
|
|
 |
szwagier22
Guru

|
Wysłany: 2020-07-01, 16:29
|
|
|
inek1 napisał/a: | Wydaje mi się, że czytałem gdzieś o Lucky Patcher, który w nowej wersji naprawia AutoMapę w urządzeniach bez ROOT-a. |
Jak LP może ci naprawić AM jak do działania potrzebuje uprawnień superusera, a to nadaje tylko root.
Cytat: | jakim programem zrobić ROOT-a w moim telefonie |
Jak w każdym Samsungu. Instalujesz odinem TWRP, restart do recovery, instalujesz Magiska i gotowe.
Po restarcie instalujesz Magisk Manager z apki. Prościej być już nie może. |
|
|
|
 |
inek1
Navi Expert

|
Wysłany: 2020-07-01, 18:57
|
|
|
szwagier22 To, co napisałeś jest dla mnie wyższą szkołą jazdy. Dzięki za zainteresowanie. |
 |
|
|
|
 |
inek1
Navi Expert

|
Wysłany: 2020-07-10, 09:50
|
|
|
szwagier22 napisał/a: | inek1 napisał/a: | Wydaje mi się, że czytałem gdzieś o Lucky Patcher, który w nowej wersji naprawia AutoMapę w urządzeniach bez ROOT-a. |
|
Kolega z forum poprowadził mnie jak dziecko za rączkę i ROOT – a mam.
Po pierwszym spatchowaniu pokazało TRIAL 7 dni. Następnie wszystko dokładnie usunąłem i zacząłem od nowa. I tu psikus posiadam licencje do 2017 roku i wszystko działa. Nie wiem jak będzie z aktualizacjami. Chciałbym jeszcze raz podziękować koledze z forum. Nie piszę, kto bo nie wiem czy sobie życzy. |
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|