Ogłoszenie | Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN
|
Lark - "no msk file found" |
Autor |
Wiadomość |
kajapa
młodszy inspektor GPS

|
Wysłany: 2016-08-30, 13:10
|
|
|
Zainstalowałem wirtualną maszynę i tryb xp a na nim activesynca i ceregeditora. Zmieniłem wpis w rejestrze, zapisałem go i zrobiłem backup activrsynkiem, i poszło. Po restarcie larka już nie wyświetla no msk file found ale wyskoczył mi taki komunikat:
system update will have account three minutes. don't power off and ensure sd is exist
Chce aktualizacji tylko nie wiem jakiej. Macie jakiś pomysł?
SUKCES!!!
Znalazłem w internetach taką aktualizacje:
http://files.elektroda.ne...gp-318-rom.html
wrzuciłem na karte, karta do larka, lark wył/wł i ruszyła aktualizacja. Po zakończeniu wyjąłem kartę i restart, tadam i navi wstała. Uruchomił się pulpit windows ce ale po chińsku. Jak mam wrzucić nowy pulpit z igo8 (primo) i AM? Chciałbym cos gotowego ale nie na karcie tylko w urządzeniu i w rejestrze ustawić mu autostart tego pulpitu.
I jeszcze jedno, zauważyłem że, przestawił się jej tryb USB i teraz komp widzi larka jako pamięć przenośną, nie da się połączyć przez activesync. Można to przełączyć w panelu sterowania navi czy tylko wpis w rejestr? |
|
|
|
 |
Google
Maestro GPS

Pomógł: 36 razy Dołączył: 27 Paź 2010 Posty: 2413 Skąd: Google
|
Wysłany: 2016-08-31, 11:57
|
|
|
kajapa napisał/a: | Uruchomił się pulpit windows ce ale po chińsku. | Zmień język . kajapa napisał/a: | Można to przełączyć w panelu sterowania navi czy tylko wpis w rejestr? | Powinno się dać w panelu sterowania. |
_________________ Poradniki
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|