|
My Navia
|
35.2 i programy nawigacyjne |
Autor |
Wiadomość |
gzymsik1
Młodszy Inspektor GPS

|
Wysłany: 2008-01-05, 12:50
|
|
|
Kupiłem larka 35.2 i niestety nie można wrzucić w to ustrojstwo miomapy. |
|
|
|
 |
adas01 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-05, 17:16
|
|
|
gzymsik1 napisał/a: | Kupiłem larka 35.2 i niestety nie można wrzucić w to ustrojstwo miomapy. |
niestety, mimo "bliskości" numerków w nazwie, 35.2 to zupełnie inny sprzęt wg. specyfikacji - procesor samsunga + GPS SirfStarIII, gdy 35.1 to Centrality Atlas III ze zintegrowanym GPS'em
lark 35.2=GoClever 3520 (tyle, że sprzedawany bez gwarancji door-to-door), poszukaj w necie, może ten sprzęt już ktoś odblokował. powodzenia
ps. mój problem z zasilaniem z zapalniczki vs CB-radio rozwiązany - w dziale Hardware jest opis użytkownika, który zmagał się z podobnym problemem po włączeniu zasilania Akiry - trzeba nawinąć kabel zasilający od CB na rdzeń ferrytowy
aha, z ciekawości wrzuciłem na sd kilka niedużych avi skompresowane divx (w okolicach 40mb, rozmiary filmy to ok. 320x200) - niby ruszyły, ale to pokaz klatek, brak dźwięku, avi skompresowane xvid nie ruszył, mpg - "plik jest uszkodzony"
jeśli chodzi o e-booki to można se czytać .txt, .pdf program nie widzi |
|
|
|
 |
adas01 [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-14, 19:45
|
|
|
Cytat: | Kupiłem larka 35.2 i niestety nie można wrzucić w to ustrojstwo miomapy |
podrzuć nam swój plik rejestru w załączniku, ew. tylko gałąź HKLM\Init i może da się zrobić to samo co w 35.1 (jeśli masz u siebie HKLM\Init\Launch50=YFLoader.exe to możesz śmiało zastosować unlocker'a z faq o 35.1). zakładam, że możesz się komunikować z PC przez ActiveSync? |
|
|
|
 |
Kensashi
Azymut

|
Wysłany: 2015-05-26, 09:37
|
|
|
Can I have some more research. |
_________________ sbobet |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|