|
My Navia
|
Problem z Automapą - Lark 50.3 |
Autor |
Wiadomość |
___Olivia_
Maestro GPS Administrator

Pomogła: 188 razy Dołączyła: 19 Gru 2009 Posty: 4577 Skąd: Wawa
|
Wysłany: 2014-06-01, 19:27
|
|
|
miodekdsk,
Zmień nazwę katalogu AutoMapa EU na LarkMap i pliku AutoMapa EU.exe na LarkMap.exe |
_________________ Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana. |
|
|
|
 |
miodekdsk
Młodszy Inspektor GPS

|
Wysłany: 2014-06-01, 21:58
|
|
|
Dziękuje Wam, dokładnie o to mi chodziło! :)
[ Dodano: 2015-06-09, 21:59 ]
Witam ponownie!
Mam problem ponieważ do tej pory wszystko było w porządku ale ostatnio po wgraniu fragmentu mapy Europy na dysku wewnetrznym mojego Larka 50.3 przycisk "Nawigacja" w menu głownym nie reaguje. Próbowałem wrócić do mapy PL takiej jak poprzednio ale jest to samo. Wcześniej udawało mi sie bez problemu wgrywać akutalizacje map PL. Prosze o pomoc. |
|
|
|
 |
jestem_ktoś
Maestro GPS

Pomógł: 259 razy Dołączył: 28 Paź 2009 Posty: 9606 Skąd: znikąd
|
Wysłany: 2015-06-10, 06:53
|
|
|
A jaki plik wskazałeś? |
_________________ Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie |
|
|
|
 |
miodekdsk
Młodszy Inspektor GPS

|
Wysłany: 2015-06-13, 08:48
|
|
|
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale ja to zrobiłem w ten sposób, że zainstalowałem AM na dysk wewnętrzny instalką, nastepnie zmieniłem nazwe katalogu w nawigacji z "AutoMapa EU" na "LarkMap" i nazwę pliku w tym katalogu z "AutoMapa EU.exe" na "LarkMap.exe" i niestety nie reaguje.
[ Dodano: 2015-06-13, 13:28 ]
Już sobie poradziłem. Problemem było wprowadzenie ścieżki XE w ustawieniach mojego Larka. |
|
|
|
 |
sopelo
Młodszy Inspektor GPS

|
Wysłany: 2019-05-18, 08:35
|
|
|
Ja mam dwa larki 50.3 i zauważyłem, że na coraz to nowszych automapach, coraz to chodzą gorzej (wolniej) oby dwie, już zastanawiam się nad inną navi, tylko nie wiem jaką wybrać do tych automap z karty SD, żeby było tak prosto z aktualizacją jak w Larkach.
Apropo, jak macie ustawione swoje Larki 50.3 aby nie opóźniały tak jak u mnie, na ile sekund bo ja mam na 1.3 i odznaczone (uwzględniaj względem pozycji). |
|
|
|
 |
adijos93
GPS Instruktor

Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 12 Gru 2008 Posty: 865 Skąd: zDolny Śląsk
|
Wysłany: 2019-05-20, 21:41
|
|
|
sopelo napisał/a: | Ja mam dwa larki 50.3 i zauważyłem, że na coraz to nowszych automapach, coraz to chodzą gorzej (wolniej) oby dwie, już zastanawiam się nad inną navi, tylko nie wiem jaką wybrać do tych automap z karty SD, żeby było tak prosto z aktualizacją jak w Larkach. |
Ile ramu i jaki procesor te Larki mają. |
_________________ MapaMap Android PL+EU + Yanosik + NaviExpert: Xiaomi Redmi Note 7
MapaMap Win CE Europa ? : Lark 50.3 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|