|
My Navia
|
Mio 550 nie widzi mapy Europy Wschodniej |
Autor |
Wiadomość |
Fragi
Azymut

|
Wysłany: 2011-06-20, 21:03 Mio 550 nie widzi mapy Europy Wschodniej
|
|
|
Witam.
Posiadam plamtopa Mio 550.
Oryginalnego Destinatora 6 z 3 płytami(mapy)
Gdy wgram na urzadzenie Mapy takie jak np: Alpy, Niemcy, Irlandia to wszystko działa.
A jak Wgram tylko Europe Wschodnia to po odpaleniu pogramu Pokazuje mi ze nie znaleziono map.
Tylko z Europie wschodniej tak mam. Najbardziej zalezy mi na mapie POLSKI.
Mam jeszcze dodatkowe pytanie na szybko jeśli ściągnąłem mape polski spakowana w win rar i wypakuje do folderu to jak moge przeniesc to do Destinatora w kompie aby wgrac na urzadzenie ? |
|
|
|
 |
Bismar
Maestro GPS

Pomógł: 157 razy Dołączył: 05 Lut 2009 Posty: 3475 Skąd: Lubelskie
|
Wysłany: 2011-06-21, 08:29
|
|
|
Fragi napisał/a: | A jak Wgram tylko Europe Wschodnia to po odpaleniu pogramu Pokazuje mi ze nie znaleziono map. |
Najwyraźniej nie posiadasz licencji na Europę Wsch.
Fragi napisał/a: | jak moge przeniesc to do Destinatora w kompie aby wgrac na urzadzenie ? |
Wystarczy jak przekopiujesz od razu do urządzenia ale nie mają licencji nic Ci to nie da. |
_________________ Mi 10 lite ; Mio c250 Automapa |
|
|
|
 |
Fragi
Azymut

|
Wysłany: 2011-07-24, 20:52
|
|
|
A w jaki sposób moge dostać licencję?
Przypomne że mam oryginalnego Destinatora. Posiadam Płyty z Pudełkiem. |
|
|
|
 |
Arturek
Guru

Pomógł: 31 razy Dołączył: 14 Gru 2008 Posty: 1550 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2012-04-12, 12:25
|
|
|
Witam
Jeśli chcesz być dalej legalnym to pozostaje Ci wykupienie klucza licencji w firmie MIO
Pamiętam, że MIO na rynek zachodni wgrywało całą Europę, natomiast nie było licencji na Europę wschodnią
Można było wykupić klucz aktywacyjny - poszukaj na stronie MIO (kiedyś było, dzisiaj nie sprawdzałem)
Tak więc, po zakupie klucza - podawałeś go i już miałeś aktywną mapę danego kraju / regionu
http://eu.mio.com/en_eu/map-updates.htm
pozdrawiam
Arturek |
_________________ Naviflash / MIO / Clarion
----------------------------- |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|