Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Mobile Pencil 2
Autor Wiadomość
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-11-29, 10:58   

Też nie mam do nich dostępu.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-29, 11:02   

MP2 działa bez problemów pod GC. U kolegi jest problem bibliotek, jest wiele wersji jednej biblioteki. Ja zainstalowałem nfpencil2.ARM.CAB i potem testowałem kilka bibliotek. Efekt końcowy jest w załączniku, wystarczy te dwie przekopiować do folderu z programem.

DocList.rar
Pobierz Plik ściągnięto 319 raz(y) 140,84 KB

_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
robin210 
Waypoint



Wiek: 56
Dołączył: 19 Lis 2009
Posty: 24
Wysłany: 2009-11-29, 11:23   

Mam te DLL dograne i niestety to sam call failed

[ Dodano: 2009-11-29, 11:28 ]
Brak mi tych DLL dwmapi.dll i efsadu.dll i nie mogę i znaleźć
_________________
GoClever 5065 FMBT
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-29, 11:32   

robin210 napisał/a:
Brak mi tych DLL dwmapi.dll i efsadu.dll i nie mogę i znaleźć

Ja ich nie mam i mi działa, dograj dokładnie te co Ci porzuciłem.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
robin210 
Waypoint



Wiek: 56
Dołączył: 19 Lis 2009
Posty: 24
Wysłany: 2009-11-29, 11:39   

dokładnie je dograłem tzn. miałem je wcześniej i jeszcze raz dograłem Twoje i bez zmian dalej call failed

[ Dodano: 2009-11-29, 11:39 ]
i oczywiście zawiecha
_________________
GoClever 5065 FMBT
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-29, 11:40   

Może warto wgrać firmware na nowo?? chyba ze jakieś dodatkowe procesy chodzą w tle??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
robin210 
Waypoint



Wiek: 56
Dołączył: 19 Lis 2009
Posty: 24
Wysłany: 2009-11-29, 11:51   

Kończę zabawę z rysikiem. Odpuszczam. Dzięki wszystkim za pomoc i zinteresowaniew moim problemem
_________________
GoClever 5065 FMBT
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-29, 12:07   

No ja Cie zmuszać o niczego nie będę :-) , potwierdzam tylko ze na 5065FMBT działa.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
robin210 
Waypoint



Wiek: 56
Dołączył: 19 Lis 2009
Posty: 24
Wysłany: 2009-11-29, 12:21   

Wiem, że działa , ale u mnie sprawa rozbija się o firmware nowego nie będę wgrywał.Jeszcze raz dzięki
_________________
GoClever 5065 FMBT
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-29, 12:25   

Spoko, a można wiedzieć czemu nowym Firmwarem nie jesteś zainteresowany??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
robin210 
Waypoint



Wiek: 56
Dołączył: 19 Lis 2009
Posty: 24
Wysłany: 2009-11-29, 15:17   

Może w niedalekiej przyszłości. Teraz miałbym zbyt dużo pytań, muszę jeszcze poczytać to co jest na forum dotyczące pełnego odblokowania.
_________________
GoClever 5065 FMBT
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-29, 16:20   

Nie polecam pełnego odblokowania, ja w sumie nawet połowicznie odblokowanej nie mam :-) .
Sorry, robi się OT
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
pawcio10
Waypoint



Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 47
Wysłany: 2009-12-06, 21:34   

Wgrałem instake programu + mfcce300.dll oraz doclist.dll
testowane na navia nv35
Działa idealnie :)

http://www.przeklej.pl/fo...my-ppc-32420266
_________________
Navia Nv35 (odblokowany Windows) z wgraną Auto Mapą 6 i Mapą Map 6
http://www.youtube.com/watch?v=G9idPaegsjU

Nokia 6650 z wbudowanym Gps z wgranym Garmin Mobile XT 5.00.50 PL
 
 
zibi1953 
guru
stypendysta MON



Pomógł: 36 razy
Wiek: 67
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1547
Skąd: Mazowsze - WPL
Wysłany: 2009-12-07, 11:29   

U mnie na Larku 35.0 (WIN CE 5) podobna sytuacja - nawet po wgraniu bibliotek: mfcce300.dll, doclist.dll, aygshell.dll - innych nie mam.
A może to zależy od SO i procesora nawigacji.
W instalce sa trzy pliki *.cab różniące się końcówkami: ..ARM, ...MIPS i SH3.
Może tu tkwi problem?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-12-07, 16:55   

zibi1953 napisał/a:
Może tu tkwi problem?
Wszystkie nawigację i telefony mają ARM. Aparaty fotograficzne i PSP posiadają MIPS. SH3 to jakiś dziwny wynalazek
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 12