Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Destinator v7.0.0.588.11
Autor Wiadomość
beeblebrox
Waypoint


Dołączył: 04 Lip 2008
Posty: 16
Wysłany: 2008-07-30, 08:41   

Czy komuś ze Sz. Kol. ruszył destinator na Lark 35.3?
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2008-07-30, 18:33   

beeblebrox napisał/a:
Czy komuś ze Sz. Kol. ruszył destinator na Lark 35.3?


Destinator v7.0.0.588.11 zassany z Chomika od Satan9 na Larku 35.3 śmiga aż miło, więc nie powineś mieć kłopotów z odpaleniem go na tej nawigacji.
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2008-08-01, 19:26   

Strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ domena przekroczyła przyznany jej miesięczny limit transferowy.

Przeciez jest 01/08/2008.
Jak moze byc miesieczny transfer przekroczony?

[ Dodano: 2008-08-03, 11:29 ]
Poprosze o link do Destinator 7.0.0.588.11,tylko inny jak chomik,bo tam nie udaje mi sie zalogowac.Domena tez nie dziala.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
debe 
Waypoint
Mio Moov 360


Dołączył: 05 Sie 2008
Posty: 43
Wysłany: 2009-01-22, 21:08   

Witam.
Wszędzie czytam, że Destinator v7.0.0.588.11 wszystkim działa bez problemu. Pojęcia nie mam dlaczego u mnie (Mio Moov 360) po kliknięciu na exe nie ma kompletnie żadnej reakcji. Poprostu "zero", nic się nie dzieje. Ciekawostka, że v8.0.20.21.1 Destinatora działa bez problemu . Czy w "siódemce" pliki lub foldery muszą znajdować się w konkretnych lokalizacjach? Chodzi mi o strukturę folderów i plików programu. Próbowałem umieszczać pliki programu w różnych nazwach folderów, próbowałem wszystkie pliki umieścić bezpośrednio na karcie. Nic.
Co się dzieje???
Edit 31.01.2009
Działa komuś ta wersja Destinatora na Mio Moov 360?
Jeśli tak, proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony przez debe 2009-01-31, 23:17, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
mniemiec1 
Waypoint


Dołączył: 12 Paź 2008
Posty: 37
Wysłany: 2009-01-31, 11:56   

Poszukuję map do Destinator 7-- Eastern Europe Q2/2007
 
 
dj.doc
Waypoint



Dołączył: 08 Lut 2009
Posty: 140
Wysłany: 2009-02-22, 15:17   

Witam
Uruchomilem program na MioC250 bez problemu natomiast na Mio Moov 200 nie idzie odpalic klikam na ikonke i nic sie nie dzieje
ktos moze wie jak to ruszyc
pozdrawiam
_________________
Mio Moov 200
 
 
qwerter 
GPS instruktor



Pomógł: 16 razy
Wiek: 66
Dołączył: 15 Maj 2008
Posty: 690
Wysłany: 2009-02-22, 20:21   

dj.doc napisał/a:
Witam
Uruchomilem program na MioC250 bez problemu natomiast na Mio Moov 200 nie idzie odpalic klikam na ikonke i nic sie nie dzieje
ktos moze wie jak to ruszyc
pozdrawiam

Może brak jakiejś biblioteki... czasami to właśnie jest problemem...
_________________
MODECOM MX3 marzenia się spełniają...
 
 
dj.doc
Waypoint



Dołączył: 08 Lut 2009
Posty: 140
Wysłany: 2009-02-25, 22:08   

qwerter napisał/a:
Może brak jakiejś biblioteki... czasami to właśnie jest problemem...
_________________

Witam
Jakiej biblioteki i gdzie jej szukac?
Pozdrawiam
_________________
Mio Moov 200
 
 
qwerter 
GPS instruktor



Pomógł: 16 razy
Wiek: 66
Dołączył: 15 Maj 2008
Posty: 690
Wysłany: 2009-02-26, 19:06   

dj.doc napisał/a:

Witam
Jakiej biblioteki i gdzie jej szukac?
Pozdrawiam

To właśnie jest największy szkopół... ustalić czego brakuje z dll... jest taki program Dependency Walker, który pokaże z jakich bibliotek korzysta Destinator... a potem trzeba sprawdzić której brakuje w systemie... poszukać w sieci i wrzucić można do katalogu Destinatora... też zadziała...
_________________
MODECOM MX3 marzenia się spełniają...
 
 
Goalkeper 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lut 2009
Posty: 157
Skąd: Kalisz
Wysłany: 2009-02-26, 22:09   

Witam, zainstalowałem sobie destinatora7 na dikom mp350 ale nie wiem jak zmienić punkt startowy na mapie, co odpalę mapę to zawsze pokazuję jakieś miejsce w Wawie, jak kliknę na ikonę "domek" to oblicza mi trasę z miejsca w którym jestem do właśnie Wawy.
_________________
Pierwszy oficjalny portal modelu www.renaultsafrane.eu
 
 
 
qwerter 
GPS instruktor



Pomógł: 16 razy
Wiek: 66
Dołączył: 15 Maj 2008
Posty: 690
Wysłany: 2009-02-26, 22:13   

Goalkeper napisał/a:
Witam, zainstalowałem sobie destinatora7 na dikom mp350 ale nie wiem jak zmienić punkt startowy na mapie, co odpalę mapę to zawsze pokazuję jakieś miejsce w Wawie, jak kliknę na ikonę "domek" to oblicza mi trasę z miejsca w którym jestem do właśnie Wawy.

Myślę, że musisz wyjść z navi na spacerek pod gołe niebo... musi złapać sygnał GPS... jak złapie bedzie ok... ;-)
_________________
MODECOM MX3 marzenia się spełniają...
 
 
Goalkeper 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lut 2009
Posty: 157
Skąd: Kalisz
Wysłany: 2009-02-26, 22:17   

qwerter napisał/a:
musi złapać sygnał GPS... jak złapie bedzie ok... ;-)

No jak się połączę to jest ok ale chciałbym, żeby mapa bez sygnału GPS startowała z miasta w którym mieszkam :) a może to punkt POI przez kogoś ustawiony :?: Bo wersja destinatora jest nieinstalacyjna tylko gotowiec.
_________________
Pierwszy oficjalny portal modelu www.renaultsafrane.eu
 
 
 
qwerter 
GPS instruktor



Pomógł: 16 razy
Wiek: 66
Dołączył: 15 Maj 2008
Posty: 690
Wysłany: 2009-02-26, 22:37   

Goalkeper napisał/a:
No jak się połączę to jest ok ale chciałbym, żeby mapa bez sygnału GPS startowała z miasta w którym mieszkam :) a może to punkt POI przez kogoś ustawiony :?: Bo wersja destinatora jest nieinstalacyjna tylko gotowiec.

No i właśnie dlatego... coś ma zapisane w historii... zrób sobie jakaś kopię i powoli wywalaj jakieś pliki z tym związane... ja niestety nie mam obecnie Destinatora... i nie podpowiem co trzeba usunąć...
_________________
MODECOM MX3 marzenia się spełniają...
 
 
labik 
Waypoint


Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 65
Wysłany: 2009-03-17, 14:45   

A jakaś nowa mapa polski jest do tego ? Która jest najnowsza ??
 
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-03-17, 16:11   

labik napisał/a:
A jakaś nowa mapa polski jest do tego ? Która jest najnowsza ??


Najnowsza to chyba z końca 2007
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9