Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-11-19, 13:50
HP iPaq HW6515
Autor Wiadomość
mc55
azymut


Dołączył: 13 Wrz 2008
Posty: 4
Wysłany: 2009-01-19, 14:11   HP iPaq HW6515

Witam , chciałem zapytać co da się na tym hp`ku zainstalować , gdyż dotychczasowe próby instalacji tomtom 7.9 i igo 8 nie wychodzą.
Tomtom wywala cały czas not enough memory, a igo8 też wywala jakiś fferror.
Problemem jest też kwadratowy ekran 240x240 jak już odpaliłem starsze igo to nie mieściło się na ekranie.

Może ktoś doradzić co na dzień dzisiejszy jest w miarę aktualnego, na to urządzenie ?
Z góry dziekuję !

MOB0450a.jpg
tak to wygląda
Plik ściągnięto 2512 raz(y) 13,96 KB

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2017-11-19, 13:56, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
danlee 
Waypoint



Wiek: 48
Dołączył: 30 Gru 2008
Posty: 65
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-03-13, 09:12   hp ipaq 6915

witam kolege zainstalujesz wszystkie AM i TT 6/7

AM 4,5 i 5.0 maja plik tody i mozesz odpalac bezposrednio z wyswietlacza i TT a ine AM ja odpalałem z Pliku na karcie gdzie był gorowiec zainstalowanr na karte .
jesli bedziesz czekał az sie zainstaluje wersja instalacyjna np na karte przez HP to jest około 6h to wszystkie AM z najnowszą włącznie zainstalujesz na tym HP-q ja opinje o nim mam bardzo dobra ale zeby miec go w aucie musisz miec ładowarke samochodowa do niego bo szybko padnie zreszta jak wszystkie urzadzenia miłej zabawy :lol:
_________________
Lark 4.3 ,smart sg750-iPhone 4- N900 I w Droge

AM brak
 
 
vadim
Waypoint



Dołączył: 09 Sty 2010
Posty: 35
Wysłany: 2010-01-11, 22:12   Mapamap a ipaq hw6515c z WM 2003SE ver4.21

Mam pytanie czy tą Mapemap 632-3034 z mapą 200909da się uruchomić na w/w urządzeniu jak w temacie??????
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-11, 22:16   

Mam podejrzenie ze nie, ale próbowałeś?? jak się nie uda musisz zainstalować 5x. U mnei na winCE 4.2 6x juz nie rusza.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
vadim
Waypoint



Dołączył: 09 Sty 2010
Posty: 35
Wysłany: 2010-10-30, 19:03   HP Ipaq hw 6515 TT5.21

Witam potrzebuję TomToma 5.21 na w/w Ipaqa czyli ppc2003.Potrzebuję go ponieważ wyczytałem że trzeba złapać fixa na wgranym TomTomie.
Za pomoc 100-krotne dzięki!!!
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 14