Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-10-13, 13:23
ROUTE 66 Mobile 8.0.6126 *PNA*PND* *PL*
Autor Wiadomość
pawcio203 
Navi Expert



Dołączył: 21 Lis 2008
Posty: 344
Wysłany: 2009-03-15, 16:18   

a sama Polska? bo 2.2 GB to sporo taszczenia :-/
 
 
badi306 
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 145
Skąd: Tczew
Wysłany: 2009-03-15, 17:02   

Byłoby super Polska i Niemcy.Pozdrawiam Pawcio203 :-)

[ Dodano: 2009-03-19, 13:37 ]
Pawcio203.
Udalo mi sie pobrac Pan Europe z pierwszego postu za drugim razem i hula, wiec po sprawie. :-)
_________________
Morze żywi i bogaci.
 
 
dxx72 
Waypoint
MIO MOOV 200



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 13 Lis 2008
Posty: 75
Wysłany: 2009-03-25, 16:34   

sprawdzone na mio moov 200
program Route66 uruchamia sie o.k i na tym koniec
mapa sciagnieta z podanej stronki Baltics & Central Europe zablokowana :cry:
fotoradary Europa i United Kingdom zablokowane :cry:
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-03-25, 18:45   

Bo prawdopodobnie tylko takie mapy chodzą:
- USA & Canada 2008-Q3
- Pan Europe 2008-Q3
- Middle East 2008-Q3
- Athens 2008-Q3
- Australia 2008-Q3
- Hyderabad 2008-Q3
- Jena 2008-Q3
- New Zealand 2008-Q3
- Singapore & Malaysia 2008-Q3
- Iberian Peninsula 2008-Q3
- Sao Paulo 2008-Q3
- China Mainland 2007-Q3
- China Mainland Pro 2008-Q3
- Hong Kong Macau 2008-Q3
- Hong Kong Macau TA 2008-Q4
- Taipei 2008-Q3
- Taiwan 2008-Q3
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
jacekjm 
azymut


Dołączył: 18 Mar 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-04-15, 21:35   Re: ROUTE 66 Mobile 8.0.6126 *PNA*PND* *PL*

czy mozesz wrzucic na rapida lu odsiebie ta mape europy .Nie mozna jej pobrac z linków które pokazujesz
pozdr
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-04-15, 22:19   

W pierwszym poście masz link, ja w powyższym poście tylko pokazałem jakie mapy chodzą .
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
sisero
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 18 Lut 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-04-18, 19:01   

Na lark 43.00 tez chodzi . Super!!! :lol:

[ Dodano: 2009-04-19, 00:46 ]
Program z mapami chodzi super!!! Mam jeszcze pytanie jak sie uruchamia symulacje w tym programie???
 
 
edward25 
Waypoint
Edward



Wiek: 64
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 20
  Wysłany: 2009-06-09, 12:50   

Na Akira 517 także działa z mapą Europa :lol:
_________________
Pozdrawiam
Edward

===================
Super prowadzi AKIRA MM517
 
 
 
demo84
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Cze 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-06-26, 15:33   

Witam Pnowie. Jako iz to moj pierwszy post chcialem sie z wami przywitac :lol:

moje pytanie w sprawie route66 na odblokowanej Noki 500

wrzucam wszystko na karte tak jak opisane w tym poscie , program staruje wyswietla sie droga ze znaczkiem R66 i po chwili sie wylancza. czy ktos ma jakies pomysly co jest nie tak. ?? wielkie dzieki !!!!!! :roll:

[ Dodano: 2009-06-29, 07:33 ]
czy tu już nikt sie nie pojawia ????
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-11-07, 19:44   

Zajrzyj na chomika.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
kris0305 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-11-10, 19:53   

witam Bismar mam pytanko a nie masz lub skąd pobrać na rapidschere :?: :?: :?:
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-11-10, 22:48   

poszukaj na tej stronie:
Cytat:
http://forum.ppcwarez.org/viewforum.php?f=243
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
Lark_50.2 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 09 Cze 2010
Posty: 194
Wysłany: 2010-06-18, 18:05   

a jest język Polski ?
_________________
Lark 50.2
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-06-18, 18:34   

W wersji 8 język polski jest, a na chomik wrzuciłem nowszą mapę z 2009 chociaz jest widoczna w programie jako Q3 2008 ale duzo jej brakuje.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 11