Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
lark 35.6
Autor Wiadomość
darco112
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Lis 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-12-26, 21:11   lark 35.6

Witam.
Oddałem uszkodzonego Larka 35.0 do serwisu i w zamian dostałem nowego Larka 35.6.
Google niewiele wie na jego temat http://www.imk.lt/navigac...ebird-356.html. Od 35.0 różni się obudową i kolorami menu. No i posiada oddzielne gniazdo ładowania.
Czy ktoś wie coś wiecej na jego temat? Istnieją jakieś większe różnice pomiędzy nim a 35.0?
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2733
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2008-12-27, 00:11   

35.6? :shock: To jakas nowość. Jesteś pierwszy.
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3461
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-27, 08:02   

Wedrowca napisał/a:
Jesteś pierwszy.
darco112 i tym razem to my liczymy na opisy i wyniki doświadczeń... :mrgreen:
_________________

 
 
lelek
Navi Expert


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 432
Wysłany: 2008-12-27, 14:40   

harry napisał/a:
i tym razem to my liczymy na opisy i wyniki doświadczeń... :mrgreen:

Niech koniecznie sprawdzi młotkiem czy jest równie wytrzymały jak 35.0. Moze być zrzut z 4-tego piętra.... ;-)

Pozdrawiam
 
 
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2008-12-27, 22:51   

darco112, no @kolego najpierw konkretna sesja zdjęciowa by się jej należała ;)

pozdrawiam,
_________________
Nie prowadzę HelpDesku dotyczącego navii na PW. Od tego jest forum.
 
 
darco112
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Lis 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-12-28, 19:28   

Zdjęć nie będzie, bo padł mi aparat :-( Z resztą razem z poprzednim larkiem i memorką do ps2 :mrgreen: Jakieś pole magnetyczne czy co...
 
 
lulek-tm 
Waypoint
z Polski



Wiek: 39
Dołączył: 15 Paź 2008
Posty: 23
Wysłany: 2008-12-30, 19:48   

To może ja coś doam "od siebie" :lol:

Kod:
http://www.imk.lt/navigacine-iranga/gps-lark-freebird-356.html


Litwini coś tam już wiedzą na temat Larka 35.6... fakt, że reszta zdjęć to 35.0 (ale to pierwsze), google wiele nie znalazło...

Najlepszego, dla najlepszego naviforum w nowym roku 2009 ;-)
 
 
xvix56
Waypoint


Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 21
Wysłany: 2008-12-30, 22:56   

Jednak pod spodem jest napisane
"Atsiliepimų apie šią prekę nėra."
Co oznacza: "Obecnie nie ma produktu."
Czyli nowość której nie można kupić
Na stronie jest równiez napisane że posiada GPS SiRFstar III oraz baterie litowo-jonową

"Visi geriausi visų 2009 m."
^^
"Wszystkiego najlepszego dla wszystkich w roku 2009"
 
 
darco112
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Lis 2008
Posty: 5
Wysłany: 2009-01-01, 18:41   

A oto fotki. Jak widać Automapa 5 chodzi bez problemu.
Ja ten model dostałem prosto z serwisu tuż przed świętami. Podejrzewam, że dystrybucja i sprzedaż będzie prowadzona po przerwie świątecznej, czyli w styczniu.

IMG_0057_resize.JPG
Plik ściągnięto 43 raz(y) 125,69 KB

IMG_0053_resize.jpg
Plik ściągnięto 35 raz(y) 94,97 KB

IMG_0051_resize.JPG
Plik ściągnięto 42 raz(y) 102,62 KB

IMG_0048_resize.JPG
Plik ściągnięto 38 raz(y) 97,33 KB

 
 
maniu82
azymut


Dołączył: 06 Sty 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-01-06, 16:25   

Mam go od wczoraj czyli ten 35.6, kolega ma 35.4 i prawie wcale niczym się różnią napewno obudową tylko mam pytanie powinna się ona ładować jak ją podłączam do kompa ??? bo niby w 35.4 tak jest ja ją kupiłem za 329 zł
Parametry mojej
Ram 38.61MB/64.00MB
Flasch: 763.62MB/1024.00MB
A w tej 35.4 są troszkę niższe wartości
no i w mojej nie ma możliwości zmiany wyglądu tzn czarny na zielony czy coś takiego
no i martwi mnie to ładowanie przez USB że u mnie nie działa nie wiem czy wina mojego larka czy co no i przez USB z kompem się widzi
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2733
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2009-01-06, 21:21   

Jeśli masz tam osobne gniazdko do zasilania (mini jack), to przez USB nie naładujesz.
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
vater 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17
Wysłany: 2009-01-06, 22:50   

Wedrowca napisał/a:
Jeśli masz tam osobne gniazdko do zasilania (mini jack), to przez USB nie naładujesz.

Ja w 35.3 mam oba gniazdka i świetnie mi się przez USB ładuje, a tu się nie da ?
_________________
Nokia PD 14
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2733
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2009-01-07, 11:11   

vater, nie wiem, nie mam tego sprzętu. Ale jesli jest specjalne gniazdko do ładowania, to troche mnie dziwi że można też przez USB ładować. Widać jedne urządzenia to umożliwiają a inne nie.
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
manski
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Sty 2009
Posty: 8
Wysłany: 2009-01-07, 20:25   

Witam , jestem tu nowy , też mam od tygodnia Lark 35.6 kupiłem w MediaMArkt za 249 zł ( był też model 35.4 za 229 zł , chociaż 35.6 wydaje się ciekawszy ze względu na gumowaną obudowę ), wydaje mi się że to prawie to samo co 35.0 , automapa daje się zainstalować ( można podać ścieżkę dostępu do pliku nawigacji ), trochę go już nawet zepsułem , nie mam menu startowego tylko kaszę , ale windows i nawigacja działa prawidłowo , wydaje mi się że że ładowanie z gniazdka USB w tym modelu nie działa , choć w instrukcji jest napisane że powinno
Ostatnio zmieniony przez manski 2009-01-28, 22:25, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
maniu82
azymut


Dołączył: 06 Sty 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-01-08, 19:06   

Już wiem ładowanie z USB nie działa dokupiłem sobie ładowarkę koszt 26 zł i śmiga :). Potwierdzam auto mapa śmiga ale moim zdaniem mapamap jest łatwiejsza w obsłudze jest może jakiś soft do larka aby wgrać denerwuje mnie te ponure menu u kolegi w 35.4 są do wyboru jeszcze inne skórki
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 12