Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-08-07, 16:44
TomTom i Samsung Omnia
Autor Wiadomość
mietek-95
Waypoint


Dołączył: 31 Paź 2009
Posty: 36
Wysłany: 2010-03-31, 13:01   Samsung Omnia i TomTom

Witam,
chciałbym się was zapytać czy jest możliwość wgrania na Omnię TomToma 8 lub Navcore 9??
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-31, 13:24   

Da się.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mietek-95
Waypoint


Dołączył: 31 Paź 2009
Posty: 36
Wysłany: 2010-03-31, 13:29   

A może napisałbyś jak to zrobić?? Ale tak żeby działało!
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-31, 13:31   

Wez poszukaj tomtom pod mobile i do niego pewnie będzie instrukcja.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mietek-95
Waypoint


Dołączył: 31 Paź 2009
Posty: 36
Wysłany: 2010-03-31, 13:33   

Ale mi chodzi o TomTom 8!!! Mam już TomTom 7
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-31, 13:41   

To sorka, ja mam u siebie 7.91 i jest ok.
Tym Navcore mnie zaskoczyłeś :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-03-31, 17:24   

Na TT 7 działają najnowsze mapki, więc nie ma potrzeby instalacji.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
mietek-95
Waypoint


Dołączył: 31 Paź 2009
Posty: 36
Wysłany: 2010-04-01, 15:27   

A jakie to są te najnowsze?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-04-01, 17:12   

845
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
mietek-95
Waypoint


Dołączył: 31 Paź 2009
Posty: 36
Wysłany: 2010-04-02, 09:43   

THX

[ Dodano: 2010-04-02, 15:54 ]
Ale jak je aktywować żeby działały na TomTom 7?? Próbowałem z mapą 825 i działało ale 845 nie działają.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-04-02, 16:36   

mietek-95, spójrz na tabelkę kompatybilności, czy mapa jest przeznaczona na twoją nawigacje.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
jenks
Navi Expert


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 233
Wysłany: 2010-06-12, 10:51   TOM TOM I OMNA LITE B7300

Czy jest taka możliwość aby na Omni Litte działały mapy TOM TOMA? :oops:
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-06-12, 11:13   

jenks, nie krzycz.

[ Dodano: 2010-06-12, 12:15 ]
jenks, tak, bo Omnia Lite ma Windows Mobile 6.5
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=7819
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kristohuliciu 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 13 Gru 2009
Posty: 10
Wysłany: 2010-06-14, 04:47   Omnia II

Chce zaistalować na omnii II tomtoma ale gdy do zaistaluje na karcie pamieci to nie odpala natomiast gdy zainstaluje w pamieci telefonu to sie załącza, ale nie ma mapy powieważ nie moge jej skopiowac do pamieci telefonu bo za mało miejsca. Prosze o pomoc

[ Dodano: 2010-06-14, 06:06 ]
Gdy zainsatluje na karcie i odpale tomtom to pisze nie można otworzyć pliku tt albo nie zostal on podpisany przy uzyciu zaufanego certyfikatu albo nie mozna znalezc jednego z jego skladnikow.

[ Dodano: 2010-06-14, 06:07 ]
a gdy w pamieci telefonu to odpala sie normalnie

[ Dodano: 2010-06-14, 13:09 ]
Unable to start. Not enough memory ist available coś takiego mi wyskakuje.
 
 
miom400 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 22 Mar 2010
Posty: 11
Wysłany: 2010-09-17, 20:28   

Witam,

Zainstalowałem TT 7.9 na omni(spb), wgrałem mapy, radary i wszystko działa jak należy do czasu, aż ktoś do mnie zadzwoni lub napisze smsa. Tomek się wtedy wyłącza i nie da się go ponownie uruchomić, zawiesza się i trzeba robić soft-reset. W momencie gdy wyłącze telefon, tomek działa bez zarzutu, można go wyłączać i włączać bez ograniczeń.
Jakieś pomysły? Prosiłbym o szybką odpowiedź, bo jutro wybieram się w trasę.

Pozdrawiam
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10