Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-06-01, 19:22
pojemność mio moov 200pl
Autor Wiadomość
mario84 
Waypoint



Dołączył: 20 Gru 2008
Posty: 27
Skąd: Polska
Wysłany: 2009-01-03, 22:32   pojemność mio moov 200pl

Może pytanie wydać się głupie, z ciekawości zajrzałem ile mam jeszcze wolnego miejsca na mojej navi i troszeczkę się zdziwiłem.Otóż jak podłączam navi wyskakują mi dwa dyski wymienne (docelowo H i I) dysk H ma całkowitą pojemność 207MB , a dysk I 0 bajtów. Troszkę mnie to zdziwiło,gdyż producent informuje o "Pamięć ROM: 256 MB ~ 1 G"
Czy powinienem udać się na gwarancję sprzętu ?

Ostatnio zmieniony przez mario84 2009-01-03, 22:49, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1272
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2009-01-03, 22:45   Re: pojemność mio moov 200

mario84 napisał/a:
Może pytanie wydać się głupie, z ciekawości zajrzałem ile mam jeszcze wolnego miejsca na mojej navi i troszeczkę się zdziwiłem.Otóż jak podłączam navi wyskakują mi dwa dyski wymienne (docelowo H i I) dysk H ma całkowitą pojemność 207MB , a dysk I 0 bajtów. Troszkę mnie to zdziwiło,gdyż producent informuje o "Pamięć ROM: 256 MB ~ 1 G"
Czy powinienem udać się na gwarancję sprzętu ?

Obrazek


Mio Moov 200PL ma tylko tyle pojemności. ja mam wersje z 1GB z Eu
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
mario84 
Waypoint



Dołączył: 20 Gru 2008
Posty: 27
Skąd: Polska
Wysłany: 2009-01-03, 22:51   

Dzięki za szybką odpowiedź :)

To jak będę w przyszłości planował dograć sobie np. AutoMape to nic tylko zakupić kartę SD.
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1272
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2009-01-03, 22:54   

mario84 napisał/a:
Dzięki za szybką odpowiedź :)

To jak będę w przyszłości planował dograć sobie np. AutoMape to nic tylko zakupić kartę SD.


najlepiej :)

4GB wystarczy i na pewno chodzi bo sam taka mam
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
b3rok
azymut


Dołączył: 29 Gru 2008
Posty: 4
Wysłany: 2009-01-04, 21:39   

nie ma rowniez zadnego problemu z karta Emtec SDHC Class4 8GB (chociaz zaluje, ze nie kupilem szybszej karty... Przy testach - wgrywaniu, usuwaniu map jest zdecydowanie za wolna).
pzdr
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 12