My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2011-03-10, 19:39
4330a wersja z BT kilka pytan
Autor Wiadomość
shudokan
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Mar 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-09-08, 18:35   4330a wersja z BT kilka pytan

Czy oprocz ladowania ładowarka samochodowa mozna ladowac przez USB?

O kartach widzialem, ze jest nawet do 16GB ale interesuje mnie jakie karty microSD z adapterem o pojemnosci 8GB ruszyly (widoczne jest te 8GB)

Pozdrawiam Bogdan
 
 
lukaszSP
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 48
Wysłany: 2008-09-16, 19:37   goclever 4330A

witam. mam nawigacje jak w temacie z mapa poolski. i teraz chciałbym sie dowiedziec jak doinstalowac mapy europy 41 Panstw.tak żeby była full. nigdzie nie moge znalesc. prosze o pomoc.
aha i mam pytanko co do Bluetooth. czy ja mam czy nie. co prawda mam dopiero nawigacje od 2 dni i nie widze Bluetooth!!na róznych aukcjach roznie pisza. ze jest na innych ze nie ma.jak to w koncu jest.
 
 
kvra
azymut


Dołączył: 23 Gru 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-12-23, 19:49   GoClever Navigator 4330A BT

Znajomy powierzył w moje ręce tą własnie nawigacje.
Mówił że lubi się zawiesić w czasie drogi i trzeba resetować.
jest na niej jakaś automapa.
Z nawigacją mam do czynienia pierwszy raz, proszę o wyrozumiałość.
Chciał bym ją zaktualizować, postawić na nowo ten system żeby się nie wieszała i wgrać najświeższą automapę.
Proszę o wszelkie porady jak to zrobić i niezbędne materiały do tych operacji.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-12-23, 21:59   

Zapomnij o stawianiu systemu, to nie komputer.
A masz w odpowiednim dziale.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
kvra
azymut


Dołączył: 23 Gru 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-12-27, 19:37   

To co polecacie zrobić w takim przypadki ?
muszę coś zrobić aby ta nawigacja jakoś śmigała
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-12-27, 22:30   

Zacznij od instalacji czystej AM.
Do tego modelu jest system na necie ale złe wgranie uwali ją do końca wiec zostaw te opcje jako ostateczność.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10