Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-06-18, 22:45
Mio Moov 360 backup, reanimacja
Autor Wiadomość
A11ah
azymut


Dołączył: 29 Sie 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-08-29, 21:16   Mio Moov 360 backup, reanimacja

Tak jak w tytule. Ponieważ sam backupu nie zrobiłem byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś tutaj takowy na forum wrzucił. Teraz jest dość potrzebny.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-06-18, 22:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
makinka 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Cze 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-09-09, 22:57   

mnie też by się przydał , więc podbijam ! :D
 
 
haszugumis 
azymut


Wiek: 32
Dołączył: 28 Lis 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-11-30, 12:49   

ja również potrzebuje taki backup:(
 
 
RhOnIN11 
azymut


Wiek: 29
Dołączył: 16 Lut 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-02-16, 12:05   Mio Moov 360.

Mam taki problem... otóż chciałem zainstalować jakąś nową mapę (chodziło mi o uaktualnienie, no ale...) na Moov 360, więc ściągnąłem pliki... (łącznie zajmowały 1.5 gb)... i pod koniec instalacji wyskoczył błąd. A teraz gdy włączam urządzenie to nic się nie dzieje. Chciałem od nowa zainstalować poprzednią mapę po przez program MioMore Desktop ale nie mogę odinstalować tego co jest wgrane bo wyskakuje błąd... A nagrać na istniejące też nie mogę... Co zrobić? ;|
 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 29 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1472
Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-02-21, 10:29   

Witam
Ja z górnego MENU (gdzieś w podmenu) wybrałem opcję ponowje instalcji OPROGRAMOWANIA nie mapy.
Następnie na płycie znalazłem katalod z mapą (chyba MioMap)
Ten katalog przekopiałem na dysk do katalogu utworzonego przez MioMoreDsktop
W MioMoreDesktop, gdy wybrałem instalację mapy, to jako katalog wskazałem katalog z mapą na dysku i dałem aby zainstalował.

Całą noc walczyłem ale w końcu udało mi się przywrócić starą mapę.

pozdrawiam
Arturek
P.S. Może masz uwalonego windowsa (w kompie) i dlatego problem?
P.S. 2 Czy zainstalowałeś na komputerze NetFramework 2.0 przed instalacją aktualizacji?
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1275
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2009-02-22, 21:54   Backup MioMoov 360

Witam,

Potrzebuje pełen backup MioMoov 360 ( oryginalny ). Czekam na linki.

Dzięki

[ Dodano: 2009-04-03, 22:05 ]
Dzięki za wrzute :/
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
Robert1603
azymut


Dołączył: 15 Sie 2008
Posty: 1
Wysłany: 2009-05-26, 00:02   

Czy znalazłeś ten backup? Jakieś namiary?
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1275
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2009-06-21, 14:09   

Robert1603 napisał/a:
Czy znalazłeś ten backup? Jakieś namiary?

Cześć,
Póki co nikt nie wrzucił backupa :(
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
wp74 
azymut


Dołączył: 20 Mar 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-09-15, 12:54   

http://peb.pl/sprzet-do-n...gramowania.html
tylko proszę się zarejestrować
 
 
pawelpram 
Waypoint


Dołączył: 28 Sie 2009
Posty: 43
Wysłany: 2009-12-25, 23:50   Re: Potrzebny Backup Mio Moov 360

może niekonieczne rejestrować...są też na gryzoniu...

http://chomikuj.pl/verbat...gps/Backupy+Mio
 
 
dino777 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 5
Wysłany: 2010-01-07, 22:06   

coś chomik nie działa :cry:
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1275
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2010-01-13, 19:06   

dino777 napisał/a:
coś chomik nie działa :cry:
Co Ci nie działa? Kliknąłem linka i jestem na chomiku
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
dino777 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 5
Wysłany: 2010-01-13, 19:30   

ale niedawno chomik miał zwiechę a teraz jest już spox myślałem, że to wina linka ale to cały gryzoń nawalił
 
 
Zibixx 
Waypoint


Dołączył: 16 Gru 2009
Posty: 17
Wysłany: 2010-02-07, 12:13   

A jakie hasło do tego chomika
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1275
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2010-02-07, 13:02   

Zibixx napisał/a:
A jakie hasło do tego chomika
hasło to: gps
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12