Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Koniec aktualizacji map dla crak-owanej AM 4.5
Autor Wiadomość
navigator2020 
Waypoint


Wiek: 41
Dołączył: 31 Mar 2020
Posty: 23
Skąd: Kraków
Wysłany: 2020-11-08, 08:35   Koniec aktualizacji map dla crak-owanej AM 4.5

Nowe mapy 2010 działają już tylko z nowymi wersjami aplikacji.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18891
Skąd: 3City
Wysłany: 2020-11-08, 12:11   

Na stronie https://www.automapa.pl/o-aplikacji/aam/#pobierz jest info o niekompatybilności map 2010 z programem w wersji niższej niż 5.8.4
_________________

 
 
navigator2020 
Waypoint


Wiek: 41
Dołączył: 31 Mar 2020
Posty: 23
Skąd: Kraków
Wysłany: 2020-11-11, 07:15   

Nie da się, od map 2010 pojawia się Błąd: Nie można pobrać danych hubnet. Zarówno od wersji Android oraz Windowsowej to samo. Nie można wyznaczyć trasy ani podejrzeć. To jest celowa robota już na wersji 2006 zrobili próbę :)
 
 
borek41 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Wiek: 56
Dołączył: 27 Wrz 2008
Posty: 30
Wysłany: 2020-11-11, 09:32   

navigator2020 napisał/a:
Nie da się, od map 2010 pojawia się Błąd: Nie można pobrać danych hubnet. Zarówno od wersji Android oraz Windowsowej to samo. Nie można wyznaczyć trasy ani podejrzeć. To jest celowa robota już na wersji 2006 zrobili próbę :)


Nie prawda tak jak pisali wcześniej do wersji 4.5 crc przełożyć mapy z wersji Windows ale nie crakowanej i wszystko działa prawidłowo na androidzie .Zrobiłem to na tablecie i na Huawei p30pro . Bład który opisujesz występuję po wrzuceniu mapy shakowanej . Trafik ściągamy do wersji Windows i podmieniamy w Androidzie ( nie ściągać trafika do androida gdyż mapa się wykrzaczy .
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1532
Wysłany: 2020-11-11, 13:22   

borek41 napisał/a:
do wersji 4.5 crc przełożyć mapy z wersji Windows ale nie crakowanej i wszystko działa prawidłowo na androidzie

No i po co tyle nowych wersji AM, skoro na 4.5 wszystko działa prawidłowo? Widocznie robią to z nudów. :mrgreen:
 
 
arianm
Waypoint


Dołączył: 15 Paź 2010
Posty: 63
Skąd: Sochaczew
Wysłany: 2020-11-11, 18:14   

szwagier22 napisał/a:

No i po co tyle nowych wersji AM, skoro na 4.5 wszystko działa prawidłowo? Widocznie robią to z nudów.

Jakto bogatemu trudno zrozumieć biednego :mrgreen:
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6823
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-11-11, 19:45   

Boszz..... ile kosztuje roczna subskrypcja AM ? 69 zł dla Polski.
No naprawdę to kwota zwalająca z nóg :-(
Dla człowieka dużo jeżdżącego to 19 groszy za dzień użytkowania
Masakryczna kwota i warta tygodni walki z programem z możliwością, ze w najmniej spodziewanym momencie odmowi współpracy.
_________________
 
 
borek41 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Wiek: 56
Dołączył: 27 Wrz 2008
Posty: 30
Wysłany: 2020-11-12, 10:14   

no_taki napisał/a:
Boszz..... ile kosztuje roczna subskrypcja AM ? 69 zł dla Polski.
No naprawdę to kwota zwalająca z nóg :-(
Dla człowieka dużo jeżdżącego to 19 groszy za dzień użytkowania
Masakryczna kwota i warta tygodni walki z programem z możliwością, ze w najmniej spodziewanym momencie odmowi współpracy.


Tez posiadam orginalną mapę na Androida , ale nie o to chodzi ,robię to dla zabawy i dla tych którzy używają nie tylko automapy , ale innych programów do nawigacji , aby sobie protestować .
 
 
Andrew72
azymut


Dołączył: 04 Maj 2016
Posty: 4
Wysłany: 2021-02-08, 09:12   

Automapa 4.5 Patched na Huawei Mate 20 Pro, Android 10, bez roota.
Mapy podmienione na windows'owe 2012.
Na początku fajnie nawigowała ale po jakimś czasie Automapa wyłączała się samoistnie. Po ponownym uruchomieniu zaczęła źle prowadzić i też po kilkunastu minutach wyłączała się.
Podejrzewam, że prowadziła dobrze do momentu połączenia się z netem i próbą pobrania danych Traffic.
Może rozwiązaniem byłoby wyłączanie internetu w telefonie podczas nawigowania no ale wtedy również Yanosik "leży" ... :(
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10