Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
aAM i Lucky Patcher
Autor Wiadomość
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6817
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-05-05, 20:26   

kiko80 napisał/a:
ash1970 napisał/a:
Magisk rootuje poniżej 8 ,

Nie prawda 9 też bo mam i zrotowałem OnePlus 3

Kiko80, czytaj ze zrozumieniem co koledzy piszą.
Takze kilka postow wczesniej
_________________
 
 
betek
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2011
Posty: 80
Wysłany: 2020-06-24, 18:30   

Jak spatchowac najnowsza automape żeby była pełna wersja?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18891
Skąd: 3City
Wysłany: 2020-06-24, 19:11   

Wg opisów na kilku ostatnich stronach tego wątku
_________________

 
 
na-wigacja 
azymut


Dołączył: 26 Cze 2020
Posty: 2
Skąd: PL
Wysłany: 2020-06-26, 13:53   

cześć wszystkim, mam pytanie:
mam zainstalowaną na smartfonie alternatywę dla komercyjnego androida , jest to opensource LineageOS, android w wer 10 z rootem magisk, chcę aby nie było na nim infrastruktury googla, czyli nie chcę dogrywać gaps jesli nie trzeba. Chcę aby to urządzenie było wiecznie offline - nigdy nie wymagało ani jednego połaczenia z netem , nie potrzebuję też google play bo instalki automapy i luckypatchera mam jako apk.

pytania:
1.Czy Automapa w połączeniu z Lucky-patcher potrzebuje google apps,
2. czy działa to na androidzie 10
3. czy kiedykolwiek potrzebuje netu do działania AM@android
4 czy muszę mieć jakas określoną starszą wersję automapy aby zadziałała z luckypatcherem?

Pytam bo chcę sobie zaoszczędzić niepotrzebnej roboty, nigdy nie miałem kontaktu z automapą na androida, przyzwyczaiłem się do wersji z WinCE która była 100% offline.
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1525
Wysłany: 2020-06-26, 14:46   

na-wigacja napisał/a:
Pytam bo chcę sobie zaoszczędzić niepotrzebnej roboty

Ale dużo roboty - pewnie z 15 minut. ;-)
Najnowsza AM działa z LP. Net potrzebny dla traffica. Działa na każdym andku.
 
 
na-wigacja 
azymut


Dołączył: 26 Cze 2020
Posty: 2
Skąd: PL
Wysłany: 2020-06-27, 03:08   

[quote="szwagier22"]
na-wigacja napisał/a:

Najnowsza AM działa z LP. Net potrzebny dla traffica. .

No właśnie nie działa bo tuż po instalacji jest komunikat, że nie ma netu i nie idzie dalej . Czy net jest potrzebny do zainicjowania gdy odpalamy pierwszy raz?
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1525
Wysłany: 2020-06-27, 06:31   

na-wigacja napisał/a:
Czy net jest potrzebny do zainicjowania gdy odpalamy pierwszy raz?

Tak, musi zarejestrować na jakieś konto.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 10