Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
AM 4.5.0 problem
Autor Wiadomość
stopamarcin
Waypoint
GoClever 5040



Dołączył: 03 Sty 2009
Posty: 73
Wysłany: 2017-06-27, 05:22   

Czy udało się komuś wersję 4.5.0 potraktować Lucky Patcherem?
 
 
tamaroczka
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 04 Lip 2009
Posty: 56
Wysłany: 2017-06-27, 08:32   

LP na 4.5.0 nie działa, natomiast na 4.4.0 działa
 
 
stopamarcin
Waypoint
GoClever 5040



Dołączył: 03 Sty 2009
Posty: 73
Wysłany: 2017-06-27, 16:51   

Tak patchowałem patchem 4.2.0 :
-wersję 4.5.0 i dostałem czerwone errory
-wersję 4.4.0 i spatchowało bez problemu na zielono wszystko
 
 
ash1970
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Maj 2012
Posty: 68
Wysłany: 2017-06-27, 18:16   

Mam pytanie , na razie do geranium - ile ujechałeś na tym wynalazku, i pytanie do kolegów którzy pójdą w jego ślady o to samo
 
 
rawid 
Navi Expert



Pomógł: 3 razy
Wiek: 47
Dołączył: 04 Sie 2009
Posty: 219
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2017-06-27, 18:34   

Potwierdzam dla AM_4.5.0 LP zewnętrzny patch 3.0.0 działa(wyznacza trasę i uzdrawia licencje,na razie nie testowane w trasie)
Dzięki za info geranium
Pozdrawiam
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 128
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: 2017-06-28, 07:15   

ELM0, dziękuję za odpowiedź, zostawiłem tą opcję wyłączoną. Mam do Was pytanie odnośnie tych ikon "Dom, Praca, Samochód - ostatnia lokalizacja". Wiem, że są to pierdoły, teraz mam same chorągiewki a na 4.4 wszystko działało poprawnie. Jak to wygląda na waszych apkach? Pytam bo nie wiem czy u mnie coś nie gra czy to tylko wina tej wersji 4.5, wie ktoś gdzie są te ikonki, gdzie jest ten plik i jak to podmienić/naprawić?
 
 
 
AndyB66 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 07 Lis 2010
Posty: 109
Wysłany: 2017-06-30, 18:19   

stratus84 napisał/a:
[...] Mam do Was pytanie odnośnie tych ikon "Dom, Praca, Samochód - ostatnia lokalizacja". Wiem, że są to pierdoły, teraz mam same chorągiewki a na 4.4 wszystko działało poprawnie. Jak to wygląda na waszych apkach? Pytam bo nie wiem czy u mnie coś nie gra czy to tylko wina tej wersji 4.5, wie ktoś gdzie są te ikonki, gdzie jest ten plik i jak to podmienić/naprawić?


Ciekawe - właśnie zainstalowałem 6.24 BETA na PC + mapy 1706 i.... mam ten sam efekt. Na aAM 4.5.0 + 1704 (niesłodzona) zresztą też. Czyżby nowa, świecka tradycja "tfurcuf" AM?
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 128
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: 2017-06-30, 20:46   

Na ten moment zrezygnowałem z aAM 4.5 i powróciłem do 4.4. LP i zewnętrzny cukierek do wersji 3 leczy aAM 4.5 ale u mnie co 15 minut wywalało aplikację do pulpitu. Niestety jest to dla mnie niedopuszczalne. Telefon OPO, Android 7 LineageOS, oryginalny z systemu wbudowany ROOT, nie mam syfu na urządzeniu.
 
 
 
kisand 
Waypoint


Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 121
Skąd: Lublin

Wysłany: 2017-08-03, 16:42   

O widzę że w linkowni pojawiła się 4.5.0 na fony bez ROT-a .Trzeba testować .Mapę pobiera sama z netu,jak za dawnych dobrych czasów
_________________
Goclever 5060 & AM 5.1.1 ~6.24 ,SAMSUNG GALAXY A 50 aAM 4.5.0
 
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 77
Wysłany: 2017-08-03, 17:00   

kisand napisał/a:
O widzę że w linkowni pojawiła się 4.5.0 na fony bez ROT-a .Trzeba testować .Mapę pobiera sama z netu,jak za dawnych dobrych czasów

Dziala ci ona?? W instrukcji nic nie pisze o pobierani z netu map. Pisze zeby poprostu skopiowac mapay do folderu automapa/maps.
Minie dziala. Po zainstalowaniu aam.4.5.0.1516_crc a.apk i restarcie telefonu tworzy sie w pamieci telefonu folder Automapa a w nim jest tylko katalog Download.
 
 
borek41 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Wiek: 56
Dołączył: 27 Wrz 2008
Posty: 30
Wysłany: 2017-08-03, 17:13   

aam.4.5.0.1516_crc a.apk i mapa 1706 działa ładnie zainstalowałem na androidzie 4.2.2 , oraz na 6.0.1
w obydwóch instalacjach mapa ściąga się po instalacji programu i nic nie trzeba było podmieniać . Próba zrobiona na instalacji pamięć wewnętrzna jak i na karcie SD w obydwu przypadkach działa bez problemu
 
 
kisand 
Waypoint


Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 121
Skąd: Lublin

Wysłany: 2017-08-03, 17:19   

Mowca napisał/a:
Dziala ci ona??


Zainstalowałem apke i miałem restartować fona ,a tu patrzę chce mi instalować mapy na karte SD po WIFI.Kliknolem,ściagnołem,zainstalowane i działa.
_________________
Goclever 5060 & AM 5.1.1 ~6.24 ,SAMSUNG GALAXY A 50 aAM 4.5.0
 
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 77
Wysłany: 2017-08-03, 17:29   

Mi tez juz trybi. Nic nie sciagalem. Ja zrobilem Tak. Zainstalowalem aam.4.5.0.1516_crc a.apk potem restart telefonu. W glownej pamieci utworzyl sie katalog Automapa i tam po prostu skopiowalem wszystkie pliki z folderu aam.4.5.0.1516 ktory mialem na dysku.
teraz tylko testowac jak sie sprawuje.

ps
jak sie ma europe to nie trzeba sciagac map Polski? czy mozna tez je miec?
 
 
bzyk83 
Navi Expert


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 257
Wysłany: 2017-08-03, 21:24   

U mnie też działa na andku 4.4.4. Po instalacji apki, sam pobrał potrzebne pliki i mapę. Nawet reset fona nie był potrzebny ;-)
_________________
 
 
Axelf
Waypoint


Dołączył: 17 Lip 2008
Posty: 19
Wysłany: 2017-08-03, 22:28   

Pójdzie ona na fabrycznym Samsungu J5 ? czy trzeba mu dodatkowo robić root bo nie bardzo rozumiem BEZ ROOTA ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9