Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2019-08-19, 18:49
Peiying GPS 7013
Autor Wiadomość
krislegionowski 
Waypoint



Wiek: 40
Dołączył: 30 Sty 2012
Posty: 37
Skąd: legionowo
Wysłany: 2019-08-14, 21:57   Peiying GPS 7013

Witam.
Sciągnąłem iGO Primo Truck/Caravan Edition 9.8.26.173202 z działu z linkami, wszystko cacy.
Problem w tym, że po wgraniu na kartę (navi Peiying Py-GPS7013) i ustawieniu ścieżki do pliku exe, program się nie uruchamia...
Jakieś pomysły i podpowiedzi?
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2019-08-19, 18:49, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6295
Wysłany: 2019-08-15, 06:49   

Jakies komunikaty sie pojawiają ?
Co się dzieje. Opisz bliżej
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
piotras41 
Waypoint
Piotras41


Wiek: 47
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 45
Skąd: podkarpackie
Wysłany: 2019-08-15, 07:51   

Mógłby ktoś udostępnić sam program bez map ?
 
 
krislegionowski 
Waypoint



Wiek: 40
Dołączył: 30 Sty 2012
Posty: 37
Skąd: legionowo
Wysłany: 2019-08-15, 09:42   

no_taki napisał/a:
Jakies komunikaty sie pojawiają ?
Co się dzieje. Opisz bliżej


jak klikam "nawigacja" (w sensie żeby program startował) nie dzieje się nic, żadnych komunikatów.
 
 
geranium 
Waypoint


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 165
Skąd: PL
Wysłany: 2019-08-15, 09:54   Re: iGO Primo Truck/Caravan Edition 9.8.26.173202

krislegionowski napisał/a:
Witam.
..Problem w tym.... i ustawieniu ścieżki do pliku exe, program się nie uruchamia...


Cytat:
jak klikam "nawigacja" (w sensie żeby program startował) nie dzieje się nic, żadnych komunikatów.



przecież to logiczne że masz złą ścieżki do pliku i dlatego nic się nie dzieje oczywiście z fusów wyszło że używasz jakiegoś panelu ?

a wogule program się uruchamia(z explorera) czy
krislegionowski napisał/a:
wszystko cacy
znaczy tylko tyle że nic nie znaczy ? a może wielki sukces bo się pobrało ?

PS.
oczywiści istnieje jeszcze jedna możliwość że ścieżka jest dobra ale nazwa pliku wykonywalnego powinna być inna od tej którą masz (ale to zbyt banalne)
_________________
hipokryta => to ktoś, kto udaje serdeczność, uczynność itp. głosi poglądy, wygłasza manifesty lecz sam nie żyje zgodnie z głoszonymi poglądami
-lepiej mieć marne pomysły jak żadne
-jak to zazdrość potrafi zatruć życie..
 
 
krislegionowski 
Waypoint



Wiek: 40
Dołączył: 30 Sty 2012
Posty: 37
Skąd: legionowo
Wysłany: 2019-08-15, 10:39   

"znaczy tylko tyle że nic nie znaczy ? a może wielki sukces bo się pobrało ?"
tak!!!
jestem dumny, że potrafiłem pobrać :roll:

ścieżka jest ustawiona prawidłowo SDMMC/Primo/Primo.exe a mimo to program się nie uruchamia, komunikatów żadnych...
 
 
jenks
Navi Expert


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 240
Wysłany: 2019-08-15, 11:42   

krislegionowski napisał/a:
ścieżka jest ustawiona prawidłowo SDMMC/Primo/Primo.exe


Mam 9.8.26 na Modecomie ale Ścieżka wygląda tak: SDMMC/Primo/MobileNavigator.exe, sprawdź nazwę pliku startowego i uruchamiaj najpierw czystą instalkę z mapami i potem dodawaj dodatki.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6295
Wysłany: 2019-08-15, 11:59   

krislegionowski,
Jak ustawiasz sciezkę ? Wpisując ją ręcznie, czy wybierając na urządzeniu ?
Bo ewidentnie masz ją źle ustawioną ( a może ustawiona a nie zatwierdznoą)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18819
Wysłany: 2019-08-15, 12:01   

Dla pewności - uruchom najpierw Windowsa (explorer.exe), a dopiero spod niego iGO - może wyświetlą się jakies komunikaty.
Oczywiście - iGO w wersji minimalnej - post http://www.my-navia.pl/vi...p=281559#281559 i następny
_________________

 
 
krislegionowski 
Waypoint



Wiek: 40
Dołączył: 30 Sty 2012
Posty: 37
Skąd: legionowo
Wysłany: 2019-08-15, 14:09   

no_taki napisał/a:
krislegionowski,
Jak ustawiasz sciezkę ? Wpisując ją ręcznie, czy wybierając na urządzeniu ?
Bo ewidentnie masz ją źle ustawioną ( a może ustawiona a nie zatwierdznoą)


ścieżka wybierana na urządzeniu, zatwierdzona...
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6295
Wysłany: 2019-08-15, 15:20   

dobra. Zrób tak:
Pobierz: https://www101.zippyshare.com/v/cKrlTFXo/file.html

rozpakuj i folder TEST wrzuć na karte obok folderu iGO
Wybierz w urządzeniu sciezkę do test.exe ( jest w folderze TEST ) , spróbuj uruchomić i napisz co się pojawiło , jesli się oczywiście uruchomi
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
djalien
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Gru 2013
Posty: 7
Wysłany: 2019-08-15, 16:08   

Hej witam przyłącze sie do tematu u mnie pojawia sie global_cfg not found urzadzenie to Modecom MX3
 
 
krislegionowski 
Waypoint



Wiek: 40
Dołączył: 30 Sty 2012
Posty: 37
Skąd: legionowo
Wysłany: 2019-08-15, 16:39   

już wsio działa...
w ściągniętej paczce nazwa 1 folderu była błędna.
Zamiast folderu license był folder licens.
Po zmianie nazwy program uruchamia się bez problemu...
i to wszystko.

THX za odpowiedzi.
 
 
djalien
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Gru 2013
Posty: 7
Wysłany: 2019-08-15, 16:56   

skad sciągnełes ?? wyslij wiadomosc na PW z linkiem jak mozesz
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6295
Wysłany: 2019-08-15, 17:11   

djalien napisał/a:
global_cfg not found

Błędna sekcja [folders], albo rzeczywiście brak global_cfg,zip
Pierwsza możliwośc zdecydowanie bardziej prawdopodobna

djalien napisał/a:
skad sciągnełes ?

z linkowni u nas, wystarczy przeczytać co kolega napsał.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12