Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
aAM 5.0.x
Autor Wiadomość
holden
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2010
Posty: 17
Wysłany: 2018-02-21, 15:43   aAM 5.0.x

LISTA ZMIAN:

AutoMapa Android 5.0.0:

Nowy interfejs użytkownika
Głosowe wyszukiwanie adresów i Użytecznych Punktów
Konto użytkownika Targeo z możliwością pobrania zapisanych tras
Poprawione działanie blokad dróg
Nowe algorytmy wyznaczania tras
Nowa kolorystyka mapy
Poprawa płynności odświeżania mapy i inne poprawki graficzne związane z mapą
Nowa, czytelniejsza wizualizacja opisów POI oraz nowy sposób ich wyświetlania
Możliwość tworzenia skrótów do punktów ulubionych na pulpicie
Obsługa innych niż GPS źródeł lokalizacji użytkownika
Korekta działania paska narzędzi w oknie Trasa
Szybsze zamykanie aplikacji za pomocą paska notyfikacji
Usprawnienia działania klawiatury w wyszukiwarkach
Korekta działania punktów Dom, Praca, Samochód
Nowy schemat kolorystyczny w widoku natężenia ruchu
Inne poprawki i usprawnienia

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2018-02-22, 11:01 ]

---------------------------------------------------------------------------
Skasowałem linki - podajemy je w innym miejscu
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2018-11-08, 18:34, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1168
Wysłany: 2018-02-22, 10:47   

Aktualizacja na 4.6, LP + patcher 3.0 - i wszystko działa. Zobaczy się w realu. ;-)
 
 
holden
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2010
Posty: 17
Wysłany: 2018-02-22, 17:48   

Przy patchowaniu patchem 3.0 AutoMapa działa i wyznacza trasę. Nie testowałem w trasie, ale może się posypać.
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 128
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: 2018-02-22, 18:53   

Dajcie znać jak aAM 5 działa w realu + LP patch 3. A tak na marginesie aAM 4.6 też używaliście z LP patch 3 i działała poprawnie w realu?
 
 
 
sandra 
Navi Expert



Pomogła: 2 razy
Dołączyła: 26 Mar 2009
Posty: 461
Skąd: GORY
Wysłany: 2018-02-23, 14:16   

Witam , jest na forum opis jak używać patch z AM ??
_________________
MIO SPIRIT 7500
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18818
Wysłany: 2018-02-23, 14:38   

Masz na myśli patcher do AM, czy LuckyPatcher?
_________________

 
 
sandra 
Navi Expert



Pomogła: 2 razy
Dołączyła: 26 Mar 2009
Posty: 461
Skąd: GORY
Wysłany: 2018-02-23, 15:46   

Coś co da radę spaczować AM
_________________
MIO SPIRIT 7500
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 55
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 616
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2018-02-23, 16:24   

sandra napisał/a:
Coś co da radę spaczować AM

Oba dają radę. Jeden na WinCE a drugi na Android.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
sandra 
Navi Expert



Pomogła: 2 razy
Dołączyła: 26 Mar 2009
Posty: 461
Skąd: GORY
Wysłany: 2018-02-23, 19:30   

Lucky Patcher-7.1.0 i aAM.5.0.0-1753 (Beta) wszystko na czerwono :-(
_________________
MIO SPIRIT 7500
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1168
Wysłany: 2018-02-23, 20:16   

To nic że na czerwono - LP zrobił co trzeba. ;-)
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 128
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: 2018-02-24, 07:56   

szwagier22 napisał/a:
To nic że na czerwono - LP zrobił co trzeba. ;-)


Czyli LP + patcher 3.0 działa poprawnie "na sucho" oraz w realu na trasie bez żadnych zwiech i wywalania do pulpitu?
Ostatnio zmieniony przez stratus84 2018-02-24, 12:01, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
ashes 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 14 Paź 2012
Posty: 19
Wysłany: 2018-03-04, 19:41   

Ruszyło ale lucky patchem nie potrafi go scrackowac? Ma ktoś pomysł jak to zrobić? Zainstalowałem LP później po uruchomieniu odnalarmem aplikacje AM i tylko 2 pierwsze pozycję były zielone reszta na czerwono
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1168
Wysłany: 2018-03-05, 16:19   

Kolego, czytać się nie chce? Rozbijasz się na forum a wyjaśnienie masz stronę wcześniej. ;-)
 
 
januszpe 
Waypoint
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 188
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-03-05, 17:46   

sam LP nie wystarcza potrzebny ROOT
 
 
holden
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2010
Posty: 17
Wysłany: 2018-03-05, 18:30   

Wyszła kolejna wersja do testowania.
AutoMapa Android 5.0.0 Beta 2:

Poprawiony błąd wyłączający nawigację głosową po użyciu wyszukiwania głosowego
Korekty w wyglądzie interfejsu użytkownika
Funkcja zmiany wysokości budynków 3D
Poprawione działanie menu kontekstowego
Poprawione pobieranie map
Poprawki związane z zakupem licencji
Możliwość wyświetlenia współrzędnych GPS na dolnej belce
Poprawki związane z obsługą GPS
Poprawki stabilności i inne błędy zgłoszone w wersji Beta 1
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 11