My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-03-12, 12:33
LarkMap jak usunąć adresy ostatnio wybrane
Autor Wiadomość
hipopopo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 6
  Wysłany: 2017-03-12, 08:51   LarkMap jak usunąć adresy ostatnio wybrane

Od niedawna jestem posiadaczem w/w nawigacji. Jest to sprzęt z drugiej ręki i w związku z tym (tak jak temacie) chciałbym pozbyć się z pamięci adresów poprzedniego właściciela. Problem może banalny, ale szukałem i nic nie znalazłem.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2017-03-12, 12:34, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18326
Wysłany: 2017-03-12, 09:26   

Urządzenie nie ma adresów w pamięci, to funkcja programu nawigacyjnego.
O jakim myslisz?
_________________

 
 
hipopopo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 6
Wysłany: 2017-03-12, 11:36   

Chodzi mi oczywiście o program . Mam Lark Map a w nim po wybraniu "Nawiguj" jest funkcja "Ostatnio wybrane" a w niej 103 wyniki wyszukiwania, które są mi niepotrzebne.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2017-03-12, 12:36 ]

-------------------------------------------------------------------------
Przeniosłem z działu o Larku 50.3 i zmieniłem tytuł (Był "Jak usunąć adresy ostatnio wybrane lark 50.3")
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 670
Wysłany: 2017-03-12, 12:00   

hipopopo napisał/a:
"Ostatnio wybrane" a w niej 103 wyniki wyszukiwania, które są mi niepotrzebne.

Nie wiem jak akurat jest w Lark Map, ale może jest podobnie jak w Mireo Black Edition. Po kliknięciu na taki zapisany punkt wyświetla się menu "co zrobić z tym punktem"- jest tam opcja "Nawiguj", "Dodaj cel podróży", "Ustaw jako start", itp. lista opcji, jest tam też min. opcja "Skasuj" może w Twoim programie jest podobnie. Jak by nie było innej opcji kasowania to pojedyncze kasowania też by coś dało.
 
 
hipopopo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 6
Wysłany: 2017-03-12, 14:04   

Niestety w moim przypadku nie mam z poziomu programu możliwości usunięcia ich. Myślałem raczej o pliku w którym zapisywane są te dane.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18326
Wysłany: 2017-03-12, 14:13   

Podejrzyj zawartość plików programu (tylko tych mniejszych, kilkadziesiąt kB) przez F3 w TotalCommanderze.
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12