Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
NAVITEL E500
Autor Wiadomość
robert4451
azymut


Dołączył: 19 Mar 2017
Posty: 1
Wysłany: 2017-03-20, 07:43   

Witam
Wrzuciłem na pamięć urządzenia explorer i działa prawidłowo można wybrać z sd plik startujący program AutoMapa i Sygic startuje normalnie a iGo startuje do momentu wybrania języka przechodzi do paska ładowania i staje po chwili wyskakuje błąd.
Pobierałem trzy inne wersje igo z forum i na każdej jest to samo, w pliku sys rozdzielczość jest prawidłowa.
Czy mógł by ktoś pomoc?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2017-03-20, 07:47   

Na początek uruchom język angielski - bywały skopane wersje pliku z językiem PL
Jak nie pomoże - wywal wszystko poza absolutnym minimum (linki tu: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18528 )

W którym miejscu wyskakuje błąd i jaka jest DOKŁADNA treść komunikatu?
_________________

 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6125
Wysłany: 2017-03-20, 18:19   

Bład plikow map, albo plików innego skladnika
I tyle :-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
szymon189
GPS instruktor


Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 536
Wysłany: 2019-05-18, 14:50   

W nawigacji Navitel E700, czasem długo wyszkuje GPS.
Plik sys:
Cytat:

[3d]
use_all_building_textures=1

[camera.roundabout]
enabled=0
centery=20

[debug]
experimental_features="1"
extra_settings=1
show_oneway=1
hnr=1
show_hnr=1
show_junction_view=0

[dynamiccompressor]
compressor=1
a0=56806
thrs=24703
ratio=8
gain=10; amplificare volum tts max 10

[folders]
has_secondary_root=0


[interface]
resolution_dir="800_480"
vga=0
show_exit=1
extra_settings=1
clearcity=1
show_tmc_eventlist=1
show_minimize=1
show_tmc_config=1

[itiner]
pass_via_distance=10000


[phone]
show_bluetooth=0


[rawdisplay]
driver="GDI"
highres=0
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"

[sound]
use_method="1"
os_volume="255"
sound_volume="255"
voice_volume="255"
ding=0
csv_voice_enabled=1
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9611
Wysłany: 2019-05-18, 17:11   

Czas łapania fixa przez urządzenie testuj bez programu nawigacyjnego - na przykład na preinstalowanym programie do testowania modułu GPS lub programami VisualGPSce, SirfTech http://chomikuj.pl/new_na...83.zip(archive)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
szymon189
GPS instruktor


Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 536
Wysłany: 2019-05-18, 22:39   

Tak to u mnie wygląda:




[ Komentarz dodany przez: no_taki: 2019-05-18, 22:46 ]
---------------------------------------------------
zmniejszylem zdjęcia, bo rozwalaly forum
Ostatnio zmieniony przez no_taki 2019-05-18, 22:46, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2019-05-19, 07:41   

Ewidentnie problem tkwi w urządzeniu, a nie w iGO - ten problem masz od dawna (patrz http://www.my-navia.pl/vi...p=463291#463291 )
Przeniosłem z wątku "iGO primo - różne pytania"
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11