Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
TomTom GO Navigation GPS Traffic
Autor Wiadomość
rudiszubert 
Waypoint


Dołączył: 17 Gru 2009
Posty: 91
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-11-14, 10:11   

stif45 napisał/a:
Zainstaluj oryginalną wersję, uruchom, następnie zamknij i odinstaluj.
Zainstaluj wersje Cracked, pobierz mapy (licencja do 2050 r.)

Po instalacji wg. poradnika , nie może się połączyć z serwerem ."brak połączenia .." chociaż jest OK. ?
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-11-14, 10:53, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
bzyk83 
Navi Expert


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 254
Wysłany: 2015-11-14, 14:31   

U mnie też brak połączenia z serwerem.
_________________
 
 
rudiszubert 
Waypoint


Dołączył: 17 Gru 2009
Posty: 91
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-11-14, 14:53   

Nawet po instalacji z oryginalnej apki , też brak połączenia ??
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 790
Wysłany: 2015-11-14, 17:24   

Zgadza się, nie łączy ani oryginalna apka, ani krakowana...
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 128
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: 2015-11-14, 18:34   

Wyczytałem w komentarzach http://www.mynavi-expert....17-patched.html że inni też mieli z tym problem ale pomogła instalacja apki prosto ze sklepu play a potem deinstalacja i powrót do wersji patch. Powinno być ok. Ogólnie spoko ale co gdy zmienię rom na telefonie a w sklepie play będzie już nowsza wersja? Musi być jakiś sposób na poprawne działanie z wersji oryginalnej (niemodyfikowanej) pliku zawartej w tej wstawce... Może ktoś wpadnie na rozwiązanie problemu :)
 
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 790
Wysłany: 2015-11-14, 19:01   

stratus84 napisał/a:
ale pomogła instalacja apki prosto ze sklepu play a potem deinstalacja i powrót do wersji patch

Próbowałem, ale ten sam problem, również "brak połączenia z serwerem Tom-Tom..."
Wprawdzie to nie telefon, ale tablet tylko to chyba nie powinno mieć znaczenia...
Połączenie z netem Wi-Fi...
 
 
elpanito 
Waypoint



Dołączył: 29 Paź 2014
Posty: 62
Wysłany: 2015-11-14, 20:36   

Apka pobrana za sklepu - zdeinstalowana - potem patchowana i działa

_________________
Mio Combo 5107LM/5.1.1
 
 
qwon 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 18 Sie 2009
Posty: 10
Wysłany: 2015-11-17, 11:09   TomTom GO Navigation GPS Traffic

Zainstalowałem zgodnie z wytycznymi - pierwsze odpalenie wszystko pięknie ruszyło trochę zabawy,poustawiałem pare rzeczy mała lokalizacja i wyłączyłem TomToma.
Po ponownym właczeniu aplikacja chce połączyć się bezskutecznie z serwerem i coś dociągać(wyskoczył wybór map} mimo że mapy są , nie czyściłem nic w telefonie a przerwa w działaniu apki trwała około 10 minut co jest nie tak?

Sorry pośpieszyłem się już działa normalnie powtórzyłem chyba ze dwa razy całość (masakra to ściąganie map dwukrotnie) ale opłacało się jak na razie parę razy odpalany TT działa.
 
 
rudiszubert 
Waypoint


Dołączył: 17 Gru 2009
Posty: 91
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-11-19, 05:46   

Jak wygląda sprawa modyfikacji (dodatków) w tej wersji , czy tak samo jak w poprzednich ?
 
 
pakob
Waypoint


Dołączył: 25 Lip 2013
Posty: 88
Wysłany: 2015-11-20, 00:26   

nie jestem pewien ale wygląda na to,że po pobraniu wszystko jest kompletne,łącznie z radarami.Wygląd bardzo ok,czytelność dobra i b.poprawne wymawianie manewrów i nazw ulic.Radzę spróbować.
 
 
rudiszubert 
Waypoint


Dołączył: 17 Gru 2009
Posty: 91
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-11-20, 14:21   

Jak zmienić na autko ?
 
 
yonasz
Waypoint


Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 39
Wysłany: 2015-11-21, 23:23   

Co ciekawe mi przedluzylo licencje do 31.12.2049 a kolega nazdjeciu mial jeden dzien dluzej :D
 
 
BART.107 
Waypoint



Dołączył: 26 Lut 2011
Posty: 131
Skąd: Ruszki
Wysłany: 2015-11-22, 11:41   

Witam ja wczoraj z ciekawosci zainstalowałem sobie tego tt (Android 4.4.2 orange rono 720x1120) instalacja poszła bez problemu sygnał złapało dzis testy :lol: .
_________________
Smartgps 660 IGO Primo
 
 
mrc 
Navi Expert
- VIP -


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 316
Skąd: ten mandat ?!
Wysłany: 2015-11-24, 12:46   

Mam do Was pytanko czy też czasem macie błąd zamknięcia aplikacji?

"Aplikacja została zatrzymana"

często mam przy wyznaczeniu długiej trasy. Np. Poznań - Calais Ferry ( Francja ); Poznań - Northampton ( UK )

Sprawdzi ktoś u siebie?
_________________
Gość pamiętaj że nie ma problemu bez rozwiązania ;)
 
 
rudiszubert 
Waypoint


Dołączył: 17 Gru 2009
Posty: 91
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-11-24, 14:58   

A jak wygląda sprawa z traffic , czy można włączyć ,czy tylko z wersją oryg. ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10