Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-05-14, 20:57
Yanosik / NaviExpert / GoogleMaps na WinCE
Autor Wiadomość
gringi
Waypoint


Dołączył: 10 Lip 2010
Posty: 27
Wysłany: 2011-04-10, 19:59   Map Google

Witam
Czy da sie uruchomic Map Google w NAVIO 500 Plus Czy ktos probowal

Grzegorz
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-04-10, 20:07   

Ja próbowałem na 5065 ale już efektów nie pamiętam. Ogólnie mapy są online wiec szybko odpada z użycia.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
gringi
Waypoint


Dołączył: 10 Lip 2010
Posty: 27
Wysłany: 2011-04-10, 20:35   

dasior591 napisał/a:
Ja próbowałem na 5065 ale już efektów nie pamiętam. Ogólnie mapy są online wiec szybko odpada z użycia.


jakie mapy da sie uruchomic pod Opera Mini? M.G to jedyna mapa ktora mi dziala pod WM 6 w moim PDA bez flasha

chodzi mi oczywiscie o mapy online
Ostatnio zmieniony przez gringi 2011-04-10, 20:41, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-04-10, 20:39   

Pod opera nie próbowałem. MG ma (miało przynajmniej) swoje instalki pod system, przeglądarki sie nie używa.Pod PDA odpalisz automape, mapemap, igo itd.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mackowiakp 
Waypoint


Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 81
Wysłany: 2012-02-17, 09:37   Nawigacja Google Map - off line

Czy ktoś próbował zainstalować Google Map - off line na nawigacjach z WIN 5.0 ? Mam dosyć płacenia za update różnym wyłudzaczom i chciałbym przejść właśnie na Google. Jakieś doświadczenia. Używal LARK`a.
_________________
"Navigare neceste est. Vivere non neceste est"
Juliusz Cezar.
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2012-02-18, 00:00   

Nawigacja GoogleMap jest wyłacznie na androida. Na larku nic nie uruchomisz. Ponadto daleko jej jeszcze do Tom Toma, Garmina, Igo, Automapy, czy Mapy Map.
 
 
Rysiek24 
Waypoint



Dołączył: 09 Gru 2008
Posty: 153
Wysłany: 2012-11-27, 00:07   Mapy google

witam

czy jest jakis soft na mioo Moov do nawigowania z google maps albo google earth ?

pozdro

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2012-12-05, 20:20 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Przypominam o obowiązku przestrzegania regulaminu forum - punkt 4
_________________
Mioo Moov 500 + 4GB SDHC = AM 6.7 + IGO8 z GJ + MioMap 2008 ( zajmowacz miejsca)

prowadzi: 2 konserwy zabojandzka i szwabska ,oraz motóra VFR 800 Fi
 
 
abraham2ooo 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sty 2010
Posty: 6
Wysłany: 2012-12-05, 18:19   

To są mapy w internecie, musiałbyś mieć połączenie z siecią. Czyli nie ma takiej możliwości.
 
 
mavros122
Waypoint


Dołączył: 05 Cze 2014
Posty: 15
Wysłany: 2014-06-12, 15:45   program do nawigacji z mapami google

hej

poszukuje programu do nawigacji z mapami gogle pod system Windows CE6, gdzie takowy mogę znalez, czy w ogóle istnieje proszę o info (nawigacja Modecom MX3)


dzieki
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-12, 16:02   

Raczej nie istnieje.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
mavros122
Waypoint


Dołączył: 05 Cze 2014
Posty: 15
Wysłany: 2014-06-12, 16:15   

a czy jest jakiś program do nawigacji oferujący cos takiego tzn żeby taki był widok
http://i.imgur.com/jPZru.jpg

http://antyweb.pl/wp-cont...5-17_093811.png
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-12, 16:22   

Na win ce w obecnej chwili nie. Tylko na andka.
Scaliłem z istniejącym wątkiem.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
mariobros 
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2011
Posty: 49
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-10-29, 10:26   Yanosik lub NaviExpert na urządzenia z WinCE

Witam.
Czy jest możliwość wgrania na MX2 np. Yanosika albo NaviExpert?
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2016-05-14, 20:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18818
Wysłany: 2015-10-29, 10:34   

Musisz zaczekać, aż ktoś napisze te programy na WinCE lub stworzy emulator Androida
_________________

 
 
mrc 
Navi Expert
- VIP -


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 316
Skąd: ten mandat ?!
Wysłany: 2015-10-29, 11:18   

mariobros napisał/a:
Czy jest możliwość wgrania na MX2 np. Yanosika albo NaviExpert?


Nie.

jacekp1313 napisał/a:
Musisz zaczekać, aż ktoś napisze te programy na WinCE lub stworzy emulator Androida


Nie spodziewał bym się żadnej z tych dwóch możliwości.
_________________
Gość pamiętaj że nie ma problemu bez rozwiązania ;)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12