My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Becker Transit 5
Autor Wiadomość
mkrolo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Mar 2011
Posty: 8
Wysłany: 2015-04-02, 16:59   Becker Transit 5 LMU

Witam jak zobaczyć zawartość karty pamięci bez podłączania do kompa.
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9498
Wysłany: 2015-04-03, 07:16   

Uruchomić dowolny menedżer plików.

Pewnie zaraz zapytasz - a jaki?
Na przykład explorer.exe z Windowsa w urządzeniu lub CeCommander dostęny w forumowej apteczce

Jak uruchomić - podobnie jak http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=41698
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
maruszeczek 
Waypoint



Dołączył: 29 Sie 2010
Posty: 132
Skąd: Norymberga
Wysłany: 2015-08-22, 12:28   Becker Transit 5

w programie jest tylko jedna licencja,dodalem inne ale wyswietlaja sie na czerwono,dlaczego?
_________________
Becker Ready 50,revo2 mod Kan_Karpik
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 51 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5052
Wysłany: 2015-08-23, 10:51   

Bo nie obsługują tej wersji programu
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
bananag
Waypoint


Dołączył: 05 Lut 2013
Posty: 30
Wysłany: 2015-12-19, 15:35   Becker Transit.5 LMU

Witam

Czy da się wgrac na ta nawigacje igo?? najlepiej jakis pulpit. Szukałem i nic :(
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 760
Wysłany: 2015-12-19, 19:16   

Pewnie że się da. Tylko po co? Becker to też iGo i to bardzo dobre. I mapy te same. :lol:
Jak dobrze poszukasz to znajdziesz wszystko.
 
 
bananag
Waypoint


Dołączył: 05 Lut 2013
Posty: 30
Wysłany: 2015-12-20, 10:36   

Dlatego, że nie mam dożywotniej aktualizacji, ponieważ nie zarejestrowałem odpowiednio szybko produktu? ;)

Czy mógłbyś mi rzucić linkiem?? Bo naprawdę nic nie znalazłem
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 760
Wysłany: 2015-12-20, 10:45   

Np. tu: (konto vip już za 10 zł)
http://www.mynavi-expert.pl/igo/
I poczytaj inne posty w temacie Beckera żebyś nie mówił że coś się nie da. ;-)
 
 
bananag
Waypoint


Dołączył: 05 Lut 2013
Posty: 30
Wysłany: 2015-12-20, 12:08   

Mam konto wykupione. Wpisuję na różne sposoby i nic. Co mam dokładnie wpisać? Są prawie święta, pomózcie proszę :)
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 51 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5052
Wysłany: 2015-12-20, 16:38   

Żartujesz - prawda ?
Bo chyba nie piszesz poważnie, ze nie wpisałeś po prostu "iGO Becker", co daje na tamtym forum sporo wyników.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
bananag
Waypoint


Dołączył: 05 Lut 2013
Posty: 30
Wysłany: 2015-12-23, 18:03   

ale co z tego ze tak wpisze skoro jest mnostwo modeli a nie ma akurat pod tą serie, która docelowo jest zrobiona pod ciazarowki?? Moze jest jakas seria ktora tak samo sie przerabia :)
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 51 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5052
Wysłany: 2015-12-23, 19:30   

Jutro Wigilia, wiec nie powtórze swojego pierwszego zdania poprzedniego postu
KAŻDE iGO to igo dla cięzarowek.
Wystarcza trzy elementy:
1. licencje dla Truck
2. Pliki .ftr w katalogu content/map
3. Ustawienie w opcjach programu profilu ciężarowego i wklepamie w nich parametrów pojazdu
i tyle :-)

Pisano o tym na forum pewnie z pięćset razy i w związku z tym, w kazdy inny dzień wyslałbym Twój post do kosza.
Ale ...jutro Wigilia :-)
Wiec wesolych Swiąt :-)

I zacznij czytac w dziale o iGO.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
szymon189
Navi Expert


Dołączył: 23 Lip 2011
Posty: 488
Wysłany: 2016-03-04, 20:14   

Posiadam nawigację Becker Transit 5. Mapy mam z numerem 2015.Q3.
Natomiast pliki dane trasy inteligentnej:
60 2013.02
2011 United Navigation [130214]
Adresy Points tylko dla Czech, Rosji, Słowacji i Ukrainy z numerem 2015.Q3
Software Version: BBF02 R2
OS Version: LH-A6-OS:V00.42

Jak najprościej zaktualizować mapy, aby działał mi profil Truck
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9498
Wysłany: 2016-03-05, 08:21   

szymon189 napisał/a:
Jak najprościej zaktualizować mapy, aby działał mi profil Truck
Kupic lub zajrzeć do wątku o aktualizacji map w Beckerach
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 9