My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Becker Professional 6 + AutoMapa
Autor Wiadomość
Aras 
azymut


Dołączył: 04 Kwi 2010
Posty: 1
  Wysłany: 2015-03-08, 12:35   Becker Professional 6 + AutoMapa

Witam!

Czy ktoś z Kolegów testował już nawigację Becker Professional 6? Chciałbym ją wykorzystywać do jazdy po Europie, a do jazdy po PL używać AutoMapy. Czy bez problemu AM odpalę na tym urządzeniu? Nie chciałbym używać żadnych dodatkowych paneli, a jedynie instalatora AM wraz z odpowiednim dodatkiem.

Może ktoś posiada tą nawigację i ma jakieś uwagi odnośnie działania.
 
 
wienio67
azymut


Dołączył: 28 Sie 2017
Posty: 1
Wysłany: 2017-08-28, 09:50   Becker Professional 6 LMU

Jak odblokować tę navi aby można było uruchomić AM 6.24 z karty SD
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18326
Wysłany: 2017-08-28, 10:07   

Próbowałeś jak w modelach Becker Active 6 LMU czy becker 50 professional ?

P.S. 1. Scaliłem z istniejącym wątkiem (patrz p.3 regulaminu).
P.S.2 Rzuć okiem na p.5 regulaminu ("Nadawaj sensowne tytuły wątkom") - samo "Becker Professional 6LMU" nic nie mówi o Twoim problemie
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10