Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Peying ALIEN PY-GPS7011 programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
tigo 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Wrz 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-10-29, 19:25   

no ja niestety nie mogę potwierdzić :( po kilka poprawnych dniach nawi dostała szału, nawet znane mi trasy prowadzi na opak i bez sensu. Może ja mam jakąś AM [Cenzura], co myślicie?

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2014-10-29, 19:48 ]
Proszę nie używać brzydkich wyrazów.
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2014-10-29, 19:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jerry 757 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 71
Dołączył: 14 Paź 2014
Posty: 5
Skąd: Kwidzyn
Wysłany: 2014-10-30, 08:50   

Tigo co się właściwie dzieje ,czy dalej się zawiesza ,czy źle prowadzi .czy jedno i drugie.
_________________
jerry757
 
 
DonVitek 
młodszy inspektor GPS
DonVitek


Wiek: 36
Dołączył: 09 Kwi 2011
Posty: 12
Wysłany: 2015-04-20, 15:06   

Witam Panowie.
Zakupilem wlasnie ta navijke i mam pytanko czy udalo sie komus uruchumic na niej jakiegos gotowca z tomtom-a?? wrzucalem swoja wersje i znaleziona na expercie i na obydwoch wyskakiwal mi przy pierwszym obrazku komunikat o braku wystarczajacej pamieci i sie wylancza. Jak komus sie udalo uruchomic tomtoma to niech sie podzieli informacjami jak tego dokonal.
Dodam ze przetestowalem AM/MM/Navigon/Igo/Becker/Becker Transit i wszystko hula az milo. ale brakuje mi zwyklego tomtoma.
Pozdrawiam. Dzieki za odpowiedz.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9622
Wysłany: 2015-04-20, 17:48   

DonVitek napisał/a:
komunikat o braku wystarczajacej pamięci
zajrzyj do poradnika w dziale o TT.
Gotowce od kol. bomba też nie działają?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
DonVitek 
młodszy inspektor GPS
DonVitek


Wiek: 36
Dołączył: 09 Kwi 2011
Posty: 12
Wysłany: 2015-04-21, 00:13   

Witam.
Własnie sciaglem i uzylem najnowszego gotowca ale tez komunikat "unable to start not enough memory is avalible", odpalam z tt navigator.exe, a w systemie pokazuje wykorzystanie pamieci 156MB/256MB dostepnych. Moze to jakis problem z pamieciami ddr3, bo w takie jest zaopatrzone to urzadzenie.
Pozdrawiam
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9622
Wysłany: 2015-04-21, 06:00   

DonVitek napisał/a:
odpalam z tt navigator.exe
A autor gotowców poleca inny plik...
Zapraszam do lektury wskazanych wcześniej wątków - bo nie ma sensu wypisywanie po raz setny tych samych porad
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
machinator 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 30
Skąd: Katowice
Wysłany: 2014-11-10, 20:29   

Witam
Testy w trasie po wpisach pomyślne ani razu się nie zawiesiła -600 km w 1 dzień na AM
Wyświetlacz słaby ale reszta ok czułość i szybkość "łapania" satelitek jest minimalnie gorsza niż w MX3(mam teraz obie te nawigacje bo żona nie chce żadnej innej tylko MX3) ;-)

[ Dodano: 2015-04-23, 22:21 ]
AM 617 działa już ok bez wpisów :-D
_________________
spoko loco
 
 
krempla
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lis 2008
Posty: 7
Wysłany: 2015-06-23, 21:21   

witam
mam tą nawigację od miesiąca. nie mam podobnych przygód jak forumowicze powyżej, zwłaszcza z am. Na mojej nawigacji wszystko chodzi doskonale. Mam , za to inny, chyba o wiele gorszy kłopot. Nie mogę odpalic pliku .exe z tomtom. Nie wiem w ogóle o, co chodzi i od czego zacząć, by było dobrze dlatego piszę do Was, umieszczam fotę i proszę o pomoc. Przy okazji powiem, że na karcie pamięci mam wspomnianą już wcześniej AM, MapaMap , igo toxic i infinity. Tomtoma próbowałem także wgrywać na inną kartę oraz do samej pamięci urządzenia. Proszę o pomoc.

Zdjęcie0510 (1).jpg
http://zapodaj.net/438dc322ae5e6.jpg.html

Nie, wiem może jakiś panel pomoże.
 
 
dodoH 
Waypoint


Dołączył: 30 Kwi 2010
Posty: 51
Skąd: Serce Kraju..Silesia
Wysłany: 2015-07-01, 18:00   Problem w zainstalowaniu AM na PY...5011

Proszę o pomoc w wgraniu Am do nowego nabytku 5011.
Mape wgrałem spatchowałem na wewnętrznej pamięci ale nie widze tego chociaż dysk jes zajęty jej pojemnoscia ale nie widze aby ustawić sciezkę i wogole żeby zadziałala.Pozdrawiam
 
 
dodoH 
Waypoint


Dołączył: 30 Kwi 2010
Posty: 51
Skąd: Serce Kraju..Silesia
Wysłany: 2015-07-02, 09:31   PY GPS5011 nie startuje AM na tej navi

Witam.....proszę o porade przerabiających ten temat...wgrywam i pokazuje komunikat o nie zarejstrowanej AM.
Mapa z linkowni patcher najnowszy .
przy instalowaniu na navigacje odznaczone rejestruj.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9622
Wysłany: 2015-07-02, 10:26   

krempla napisał/a:
Nie wiem w ogóle o, co chodzi i od czego zacząć, by było dobrze
Od lektury poradnika instalacji TT na Windowsie CE

[ Dodano: 2015-07-02, 19:48 ]
I wątku o tytule niemal identycznym jak pokazany komunikat
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18806
Wysłany: 2015-10-15, 06:25   

Zajrzyj do http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=8873 i http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=10068

Na początek wywal wszystkie mapy poza np. Polską i całą zbędna resztę wg http://www.my-navia.pl/vi...p=281559#281559
_________________

 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9622
Wysłany: 2015-10-15, 16:47   

szydlos napisał/a:
Skiny są 3
Miałeś wywalić wszystko - w linkach pokazano, co ma zostać.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6273
Wysłany: 2015-10-15, 17:06   

Facet,
Wywal z content/speedcam plik speedcam_INT.txt.
I problem zniknie.

Zreszta nie byloby go, gdybyś zamiast robić wszystko po swojemu uruchamiał iGO tak jak się powinno je uruchamiać, czyli najpierw wersja minimum tylko z mapą Polski, a potem dorzucac po kolei dodatki.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9622
Wysłany: 2015-10-15, 17:26   

Jeżeli nie ruszy, to sprawdź:
1. Co masz w folderze CONTENT?
2. Jakie foldery masz w folderze głownym programu (obok pliku *.exe) ?
3. W CONTENT/MAP zostaw wyłacznie plik Poska.fbl - reszta WON
4. Plik sys.txt i folder SAVE do kosza.

Primo nie jest programem KOPIUJ - WKLEJ - GOTOWE. Z reguły trzeba na ustawianiu pod siebie spędzić kilka dni i kilkaset kilometrów.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10