Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Peying ALIEN PY-GPS7011 problemy z AutoMapą
Autor Wiadomość
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 53 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5418
Wysłany: 2014-10-19, 19:00   

A nie masz przypadkiem w sys.txt sekcji [folders] kierujacej teraz w kosmos , i na bank wszystko przerzuciłes do pam. wewen. ??
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
erenis
azymut


Dołączył: 19 Paź 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-10-19, 19:59   

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się, czy ten sposób daje zadowalające rezultaty?

Zastanawiam się nad tym urządzeniem oczywiście z powodu specyfikacji, ale poprzednie posty nie zachęcają do zakupu. ;)
 
 
tigo 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Wrz 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-10-19, 20:52   

erenis napisał/a:
Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się, czy ten sposób daje zadowalające rezultaty?

Zastanawiam się nad tym urządzeniem oczywiście z powodu specyfikacji, ale poprzednie posty nie zachęcają do zakupu. ;)


ja się zdecydowałem na ponowny zakup bo w tych pieniądzach nie ma szansy kupić czegoś lepszego. Pozmieniałem wszystko zgodnie z instrukcją i na pewno napiszę w tygodniu jak to wygląda, jak tylko trochę potestuję.
 
 
jerry 757 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 70
Dołączył: 14 Paź 2014
Posty: 5
Skąd: Kwidzyn
Wysłany: 2014-10-19, 20:57   

Ja daję 100 % gwarancję że po dokonaniu zmian navi będzie chodzić jak żyleta -już to przetestowałem w okresie ponad miesiąca .

[ Dodano: 2014-10-19, 22:38 ]
Mam jeszcze jedną uwagę do kolegów którzy grzebali w ustawieniach urządzenia ,
przed naniesieniem zmian które podałem w mojej instrukcji proponuję zresetować urządzenie,
czyli przywrócić ustawienia fabryczne . Zmiany portów i inne mogą zakłócać pracę urządzenia.

Polecam dokonanie zmian - gwarantuję pełną satysfakcję :-D
_________________
jerry757
 
 
muldus
azymut


Dołączył: 27 Wrz 2014
Posty: 4
Wysłany: 2014-10-20, 15:47   

Witam. Po zmianie ustawień na takie jakie podał kolega jerry 757 AM działa bez zarzutów. Przejechane około 400 kilometrów i żadnej zawieszki. Może to przypadek ;), ale warto spróbować :D.
 
 
tigo 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Wrz 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-10-29, 19:25   

no ja niestety nie mogę potwierdzić :( po kilka poprawnych dniach nawi dostała szału, nawet znane mi trasy prowadzi na opak i bez sensu. Może ja mam jakąś AM [Cenzura], co myślicie?

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2014-10-29, 19:48 ]
Proszę nie używać brzydkich wyrazów.
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2014-10-29, 19:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jerry 757 
młodszy inspektor GPS



Wiek: 70
Dołączył: 14 Paź 2014
Posty: 5
Skąd: Kwidzyn
Wysłany: 2014-10-30, 08:50   

Tigo co się właściwie dzieje ,czy dalej się zawiesza ,czy źle prowadzi .czy jedno i drugie.
_________________
jerry757
 
 
machinator 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 30
Skąd: Katowice
Wysłany: 2014-11-10, 20:29   

Witam
Testy w trasie po wpisach pomyślne ani razu się nie zawiesiła -600 km w 1 dzień na AM
Wyświetlacz słaby ale reszta ok czułość i szybkość "łapania" satelitek jest minimalnie gorsza niż w MX3(mam teraz obie te nawigacje bo żona nie chce żadnej innej tylko MX3) ;-)

[ Dodano: 2015-04-23, 22:21 ]
AM 617 działa już ok bez wpisów :-D
_________________
spoko loco
 
 
dodoH 
Waypoint


Dołączył: 30 Kwi 2010
Posty: 51
Skąd: Serce Kraju..Silesia
Wysłany: 2015-07-01, 19:00   Problem w zainstalowaniu AM na PY...5011

Proszę o pomoc w wgraniu Am do nowego nabytku 5011.
Mape wgrałem spatchowałem na wewnętrznej pamięci ale nie widze tego chociaż dysk jes zajęty jej pojemnoscia ale nie widze aby ustawić sciezkę i wogole żeby zadziałala.Pozdrawiam
 
 
dodoH 
Waypoint


Dołączył: 30 Kwi 2010
Posty: 51
Skąd: Serce Kraju..Silesia
Wysłany: 2015-07-02, 10:31   PY GPS5011 nie startuje AM na tej navi

Witam.....proszę o porade przerabiających ten temat...wgrywam i pokazuje komunikat o nie zarejstrowanej AM.
Mapa z linkowni patcher najnowszy .
przy instalowaniu na navigacje odznaczone rejestruj.
 
 
andek 
azymut


Wiek: 38
Dołączył: 23 Maj 2016
Posty: 1
Wysłany: 2016-05-23, 19:38   

Witam.

Czy ktoś może potwierdzić czy problem z automapą (6.19) już nie występuje?
Chciałbym zakupić ową nawigację i nie wiem czy się skusić.
Z góry dziękuję.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10