Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 14:18
iGO / Primo Android sygnał GPS
Autor Wiadomość
goorec
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Gru 2012
Posty: 6
Wysłany: 2013-08-21, 14:20   iGO / Primo Android sygnał GPS

Witam
Mam nastepujacy problem.
Zainstalowalem iGO primo na urzadzeniu ANDRIVE z androidem 4.0.4
Aplikacja po właczeniu cały czas wyszukuje sygnału GPS
Navigacja działa skokowo około co 1 pokazuje aktualna pozycje.
Wszystkie satelity 10-12 swieca sie na zielono jak by był z nimi połączony.
Mimo wszystko cały czas wyszukuje sygnału

Dodam ze inne aplikacje jak Sygic, MapaMap, AutoMapa działaja prawidłowo.

Czy ma ktos moze pomysl?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2018-11-10, 16:22, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
fresz33 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Sie 2009
Posty: 12
Wysłany: 2013-09-23, 13:52   

Siemka mam najnowsze IGO Primo na telefonie SGS 4 i9505 i mam problem bo niby satelity wyszukuje ale nie może się z nimi połączyć... Co robić? Przykładowo jak najpierw włączę nawigację Google a później IGO to bez problemu łapie. Czy jest jakaś opcja w zapisie sys.txt?

Czy zrobić tak samo "usuń wpis z sys txt dotyczący portu i prędkości, oraz folder save, a Primo samo wykryje"?
 
 
fresz33 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Sie 2009
Posty: 12
Wysłany: 2013-09-24, 07:39   

piotrekcz napisał/a:
fresz33 napisał/a:
Czy zrobić tak samo "usuń wpis z sys txt dotyczący portu i prędkości, oraz folder save, a Primo samo wykryje"?

Nie, w programie iGO Primo dla systemu operacyjnego Android, wpisy dotyczące ustawień GPS w pliku sys.txt są inne.
Dokładnie jaka wersja programu i pokaż cały sys.txt (bez speedcam).


No właśnie wczoraj była próba z usunięciem folderu save i w sys.txt wpisu [GPS] ale to nic nie dało.

Komunikat jest że wyłączono odbiornik GPS, po chwili szuka są satelity ale znowu rozłącza.

Wersja IGO 9.6.7.281004

a oto wpis w sys.txt

Cytat:
[device]
type="android"

[android]
show_status_bar=0
fullscreen=1
tablet=0
has_physical_home_button=0
navigation_audio_stream=2

[activation_manager]
activate_google_naviextras=1

[interface]
extra_settings=1
show_bugreport=0
capture_to_jpeg=1
;skin="ui_igo9"
skin="ui_android"
ui_labs=1
save_checksum=0

;[tmc]
;source="gnse"
;internal_tmc_name="gnse"
;port="/dev/gnstmc,0"

[tts]
automatic_direction_conversion=1
announce_exit_directions=1
always_say_road_names=3
announce_street_name=2
skip_exit_numbers=1
ttspro_da_voice_enabled=1
priority="VERY_HIGH"
numbers_mode=4
use_phonemes=0; 0-no phonemes, 1-loquendo, 2-nuance

[feature]
;prepaidcode=1
back_button=1

[debug]
screenshotfilename="\captures\ffscreen_%05d.jpg"
screenshotsavecameraini=0
experimental_features=1
imei=000000000000000
adjust_pen_position=0
vetorender=0
show_oneway=1
show_oneway_3d=1
show_speed_limit=1
show_lane_info=1
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
show_arrows_on_route=1
supress_highway_enter=1
supress_trivial_left=1
supress_trivial_right=1
double_pixel_mode=2
render_without_focus=1

[android]
;logcat_file_delay=50
;logcat_file = "\logcat.log"
;logcat_level = 7
;logcat_oslevel = 7

[modules]
ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"

[gps]
location_net=1
location_gps=1
accuracy_workaround=1
background_navigation=1

[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="auto"


[loading]
show_statustext=0

[3d]
usepolyfarroads=0
;only_highprio_navi_labels=1
rotated_roadsigns=1

[folders]
linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/emmc/iGO"
has_secondary_root=0

[network]
available=1

[http]
enabled=1

[sound]
android_muting_device=1
;disable_volume_changed_action=1
dev_channels=2

[tmc-http]
start=1
enabled=1
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
dt_dl_0=60.0 ;Aktualisierungsintervall in Sekunden Staus
dl_dist_0_km=100.0 ; der Radius in Kilometern

[google]
enabled=1
start=1
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

[Warning]
skin_audio_path="speedcam_de"






[ Dodano: 2013-09-24, 14:00 ]
Ok ja swój problem rozwiązałem wystarczyło zmienić wpis w sys.txt na

[gps]
location_net=1
location_gps=1
accuracy_workaround=0
background_navigation=1

Teraz łapie mi satelity nawet w budynku.

[ Dodano: 2013-09-25, 13:05 ]
Moja radość była przedwczesna hehe nadal jest to samo....
 
 
satman
Waypoint


Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 127
Wysłany: 2014-03-17, 12:40   

Mam nastepujacy problem: wywalilem juz save, jak rowniez sys i nadal jest to samo: znajduje 8-9 satelit ale słupki satelit sa wyswiatlane na czerwono i dostaje kumunikat o braku sygnalu gps. Rece mi opadają....
_________________
XIAOMI REDMI NOTE 2 Android 5.1
 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1483
Skąd: Kraków
Wysłany: 2014-03-17, 12:59   

Witam

1) Gdzie łapiesz sygnał GPS = czy pod gołym niebem czy w domu?

2) Jak długo czekasz na złapanie sygnału: 1 minuta, 5 minut, 10 minut?

pozdrawiam
Arturek
_________________
Naviflash / MIO / Clarion
-----------------------------
 
 
satman
Waypoint


Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 127
Wysłany: 2014-03-17, 13:16   

Sygnał łapie na balkonie i to szybko: po ok. minucie-dwóch juz mam czerwone slupki satelitów ale nie zmieniaja sie na zielone.
_________________
XIAOMI REDMI NOTE 2 Android 5.1
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5568
Wysłany: 2014-03-17, 13:24   

Jesli prawdę mówi Twój podpis i działasz na Andku - popytaj w dziale na Androida.
Są tam ludzie duzo wiedzacy o mozliwych problemach pod tym systemem
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
satman
Waypoint


Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 127
Wysłany: 2014-03-17, 14:07   

piotrekcz napisał/a:
1. Jakie urządzenie sprawia takie problemy?
2. Jaka wersja programu iGO, sprawia takie problemy?


Tak jak w podpisie. a wersja iGo to iGO_Isr_9.6.29.357724_ Full Rez, na andka oczywiscie.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-03-17, 15:48 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Scaliłem


[ Dodano: 2014-03-17, 20:27 ]
To byl ten plik: iGO_Isr_9.6.29.357724_sys_not_changed.crk.apk
I taki sys.txt, ktory byl w komplecie z powyzszą aplikacją:
(probowalem tez usunąc calkowicie sys.txt: z podobnym efektem, a program nie utworzyl mi zadnego nowego sys.txt)

Kod:

[device]
type="android"
devtype_fallback_to_model=1

[android]
fullscreen=1
tablet=0
show_status_bar=1
has_physical_home_button=1
check_for_dead_links=1
check_folders_after_rebuild=0
create_sdcard_dir=0

[interface]
vga=1
;skin="ui_igo9"
skin="ui_android"
capture_to_jpeg=1
show_tmc_eventlist=1
extra_settings=1
show_minimize=1
save_checksum=0
minzoom2d=50
maxzoom2d=6000000
mapfontscale=180
imei=000000000000000

[debug]
skip_eula=1
show_battery_percent=1
experimental_features=1
screenshotsavecameraini=0
raster_quality=1
show_oneway_3d=1
show_oneway=1
screenshotfilename="/captures/image_%02d.jpg"
;screenshotfilename="\captures\ecran_%02d.jpg"
;screenshotfilename="android_linked_root/captures/ecran_%02d.jpg"
;arimi=1
imei=000000000000000

[map]
raster_in_2d=1
raster_in_3d=1
raster_2d_high_quality=1
raster_3d_high_quality=1

[poi]
picturepoi_has_mypicturepoi=1
picturepoi_folder="/mnt/extSdCard/DCIM/Camera"
featured_provider=0
enable_icon_fight=1
group_poi_icons=0
poi_grouping_distance=0
max_icons_shown=40 ;50
max_quicksearch=80
traffic_lights=1
use_multi_poi_icon=0

[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*

[hnr]
ignored_missing_country_ids=*

[tmc]
source="gnse"
internal_tmc_name="gnse"
port="/dev/gnstmc,0"

[modules]
ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"

[gps]
location_net=1
location_gps=1
accuracy_workaround=1
background_navigation=1

[rawdisplay]
driver=engine

[feature]
back_button=1
signpost_coloring=1
contact_poi=0
;roadblocking=1

[tts]
announce_exit_directions=1
always_say_road_names=3
announce_street_name=1

[sound]
csv_voice_enabled=1
;ding_muted=1
dev_channels=2

[poi]
featured_provider=0 ;vietoj google paieska- paieska zemelapyje

[camera.roundabout]
enabled=0 ;jai vaţiojant ţiedu nesisuka ţemëlapis

[2d]
traffic_lights=1

[3d]
usepolyfarroads=0

[folders]
linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /storage/extSdCard/iGO/ storage/sdcard0/iGO"

[network]
available=1

[http]
enabled="1"

[tmc-http]
enabled=1
start=1
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
dt_dl_0=600.0
dl_dist_0_km=50.0

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

[navigation]
track_simulation_speed =0
env_zone_warning_distance=600
junction_view_blink_time=1000 ;(0) juostos rodykliu  mirksi kas 1 s
junction_view_blink_time_no_lane=1000 ;(0) juostos rodykliu  mirksi kas 1 s

[warning]
speedcam_enabled=1
speedcam_warning=1
is_spoken=1
;warn_distances="70:450,50:350"
warn_distances="130:1000,90:690,70:690,50:690,30:540"
skin_audio_path="speedcam_lt"
;skin_audio_path="speedcam_ru"
speedcam_continuous_approach_beep_when_tonal=0
;overspeed_min_speech_repeat_delay=-1 ;do not repeat
;overspeed_min_tone_repeat_delay=-1 ;do not repeat
_________________
XIAOMI REDMI NOTE 2 Android 5.1
 
 
satman
Waypoint


Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 127
Wysłany: 2014-03-17, 21:17   

Wprowadzilem proponowane zmiany, usunalem save, ponownie zainstalowalem Igo i niestety - nic sie nie zmienilo.
Zauwazylem dziwną rzecz: po pierwszym uruchomieniu satelity zostaly wykryte bardzo szybko (ok. minuty), ale na czerwono. Natomiast po wyjsciu i ponownym uruchomieniu najpierw trwalo ok 2 minut wykrywanie odbiornika GPS, a teraz trwa wyszukiwanie satelit: 5 minut i nie wykrywa ani jednego , nawet na czerwono :(
_________________
XIAOMI REDMI NOTE 2 Android 5.1
 
 
satman
Waypoint


Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 127
Wysłany: 2014-03-17, 22:13   

piotrekcz napisał/a:
Dodaj do sys.txt:
Kod:
[modules]
IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"


I tego mi było trzeba! satelitki pięknie się zazieleniły :D

Wielkie dzięki Piotrekcz!
(a tak przy okazji: co to za driver IGPS/NGPS?)
_________________
XIAOMI REDMI NOTE 2 Android 5.1
 
 
marcinfock 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Mar 2014
Posty: 14
Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-03-30, 21:27   

Witam! Mam problem z GPS w IGO Primo 9.6.7281004 na Samsungu Galaxy S4 na androidzie. Pojawia się komunikat że mam wyłączony odbiornik gps pomimo, że jest włączony. Pomaga uprzednie włączenie Yanosika a potem nawi i wtedy jest ok. oto mój sys.txt:
Kod:
[device]
type="android"

[tmc]
;source="gnse"
;internal_tmc_name="gnse"
;port="/dev/gnstmc,0"

[modules]
;ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
;IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"

[gps]
location_net=1
location_gps=1
accuracy_workaround=1
background_navigation=1

[rawdisplay]
driver=engine
;driver=gles
screen_xy="auto"

[3d]
usepolyfarroads=0

[folders]
linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /ext_card/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/extSdCard /mnt/ext_sd"
;has_secondary_root=0
;secondary_app="android_linked_root"
;user_backup_path="android_linked_root"

;buildings="building"
;dem="dem"
;maps="map"
;poi="poi"
;phoneme="phoneme"
;raster="raster"
;tmc="tmc"

[network]
available=1

[tmc-http]
nabled=1
start=1
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
;dt_dl_0=60.0

[naviextras]
;boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

[other]
demo_enabled=0

[debug]
skip_eula=1
imei=000000000000000
;experimental_features=1
screenshotsavecameraini=0
;Path to save screenshot must exist!!!
screenshotfilename="android_linked_root/debug/img_%02d.jpg"
;show_battery_percent=1

[android]
;fullscreen=1
;bt_sco_on=1
;bt_a2dp_on=1
;upside_down_bug=1
;fourway_orientable_device=1
;logcat_file_delay=50
;logcat_file = "/mnt/sdcard/iGO/debug/logcat.log"
;logcat_level = 7
;logcat_oslevel = 7

[sound]
csv_voice_enabled=1
;android_muting_device=1
;disable_volume_changed_action=1
;dev_channels=2

[feature]
back_button=1

[interface]
;skin="ui_igo9"
extra_settings=1
capture_to_jpeg=1
;show_minimize=1
save_checksum=0
;external_poi_path="android_linked_root/content/userdata/poi"
;show_tmc_eventlist=1

[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*

[poi]
;featured_provider=0

[tts]
ttspro_da_voice_enabled=1       ;
automatic_direction_conversion=1
announce_exit_directions=1
always_say_road_names=3
tts_logics=6
skip_road_numbers=1
skip_exit_numbers=2
use_tts_lang=1
announce_street_name=1
accusative_case=0
tts_buffer=32768
tts_gc_size=524288

[tmc-http]
enabled=1
start=1
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
;dt_dl_0=60.0

[voice]
correct_speed_unit=1;
announce_speed_unit=1;

[warning]
speedcam_max_lookahead=1000
speedcam_maxdistance_from_road=25
speedcam_enabled=1
speedcam_warning=1
is_spoken=1
warn_distances="130:1000,90:690,70:690,50:690,30:540"
speedcam_continuous_approach_beep_when_tonal=0

Proszę o pomoc ;-)

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-03-31, 07:16 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dodałem tagi CODE i skasowałem 30 sekcji SPEEDCAM zbędnych w tym problemie, skracając post o co najmniej połowę
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-04-02, 13:25, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
doggydogg 
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 74
Wysłany: 2014-04-16, 10:59   

Ja mam z kolei problem na Timmy E128, po instalacji wersji 9.6.7.281004 trwa caly czas wykrywanie odbiornika.
Moj plik sys
Kod:

[device]
type="android"
   
[rawdisplay]
driver=engine

[android]
fullscreen=0
tablet=0
has_physical_home_button=0

[feature]
back_button=1

[network]
available=1

[http]
enabled=1

[tmc-http]
enabled=1
start=1
servers.size=1
;servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-russia/0/"

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

[interface]
extra_settings=1
capture_to_jpeg=1
ui_labs=1
save_checksum=0

[debug]
skip_eula=0
experimental_features=1
imei="000000000000000"
screenshotsavecameraini=0
screenshotfilename="\android_linked_root\capture\image_%02d.jpg"

[gps]
location_net=1
location_gps=1
accuracy_workaround=0
background_navigation=1

[modules]
IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"


Pomogla edycja pliku gps.conf w katalogu glownym androida (potrzebny root), teraz fix po 5 sek. dziala pieknie

gdyby cos pwinien on tak wygladac

Kod:
NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
 
 
fredzio
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 08 Gru 2007
Posty: 116
Wysłany: 2014-04-16, 23:09   

No to dorzuce swoje dwa grosze:co może być że po wygaszeniu tableta i włączeniu ponownie po wyburzeniu Igo nie może złapać fixa,trzeba wyłączyć tablet od nowa?
 
 
pawellan13
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Paź 2013
Posty: 8
Wysłany: 2014-07-02, 12:30   Problem z sygnałem

Witam szukałem już bardzo dużo i piszę w ostateczności bo już jestem bezsilny. Nie jestem zielony w tych tematach. Tablet wykrywa satelity(7-8 świeci się na zielona), ale nie pokazuje pozycji na mapie (dalej szuka GPS i nic).

Próbowałem już kilka wersji iGO i programem FAST GPS (dla root), bawiłem się w ustawieniach GPS dla EU i PL.

Jeśli ktoś może polecić działającą wersje/konfiguracje to poproszę.

Wersja oprogramowania: iGO Primo (2.4) Israel 9.6.29.390522
Tablet NTT617: z tego co wyczytałem to pracuje on w rozdzielczości 976x600(sprawdziłem w pliku konfiguracyjnym androida)

sys.txt
Cytat:
Cytat:

[device]
devtype_fallback_to_model=1

[android]
;fullscreen=1
;tablet=0
;has_physical_home_button=1
;select audio stream
; 0-STREAM_VOICE_CALL, 1-STREAM_SYSTEM, 2-STREAM_RING, 3-STREAM_MUSIC, 4-STREAM_ALARM, 5-STREAM_NOTIFICATION
;navigation_audio_stream=4
create_sdcard_dir=0

[interface]
;vga=1 ; for full HD
skin="ui_android"
capture_to_jpeg=1
extra_settings=1
save_checksum=0
maxzoom2d=6000000
;show_scroll_button=1
;show_glonass=1

[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
;highres=1 ; for full HD
;driver="gdi"
;driver="engine"
screen_xy="auto"

[gps]
location_net=1
location_gps=1
background_navigation=1

[map_update_checker]
enabled=0

[modules]
IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"

[3d]
usepolyfarroads=0
; this is for resolution full HD:
;road_polytrack_switch_pixelwidth=2
;max_loading_time_immediate=100
;double_pixel_similarity_check=0

[poi]
;featured_provider="netlocalsearch.naviextras.google"
featured_provider="netlocalsearch.naviextras.nokia"

[poi.netlocalsearch.naviextras]
services="nokia,google"
;services="google"

[network]
available=1

[http]
enabled=1

;[tmc.src.http]
;enabled=1

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

[services]
software_download_location="http://www.igomaps.co.il/Jquery_Report.html"

[activation_manager]
activate_google_naviextras=0
activate_online_speedcam=0
activate_community_speedcam=0
activate_http_traffic=0

[tmc-http]
enabled=1
start=1
servers.size=3
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
servers[1].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-russia/0/"
servers[2].url="http://tmchttp0.naviextras.com/nng-igo-tmc-primo/0/"

[other]
demo_enabled=0

[debug]
imei="000000000000000"
skip_eula=0
screenshotsavecameraini=0
;screenshotfilename="/captures/image_%02d.jpg"
screenshotfilename="/android_linked_root/captures/image_%02d.jpg"
experimental_features=1
;double_pixel_mode=1

[feature]
back_exit=1
back_button=1
tmc_event_coloring=1
signpost_coloring=1

[sound]
csv_voice_enabled="1"

[folders]
linked_root_list="/storage/extSDCard/iGO /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/iGO /sdcard/iGO /storage/sdcard1/iGO /mnt/sdcard1/iGO /mnt/ext/SdCard/iGO /storage/ext/SdCard/iGO /storage/emulated/0/iGO"
has_secondary_root=0
;android_secondary_root_path="/mnt/sdcard/addons"

[warning]
speedcam_enabled=1
is_spoken=1
speedcam_continuous_approach_beep_when_tonal=0



Dzięki. Pozdrawiam.
 
 
piotrekcz 
GPS instruktor
to ściema.



Pomógł: 27 razy
Wiek: 6
Dołączył: 15 Kwi 2012
Posty: 504
Skąd: EU
Wysłany: 2014-07-02, 13:55   

Usuń ten wpis:
pawellan13 napisał/a:
[modules]
IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"

oraz save, skonfiguruj program od podstaw i testuj.
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 14