Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-01-07, 12:35
iGO, Primo (Android) prośby o linki
Autor Wiadomość
czaro3000
Waypoint


Dołączył: 20 Sie 2015
Posty: 29
Wysłany: 2016-08-27, 20:57   

Prośbą o link igo9 na andka pod rozdziałkę 1024x600.
Mam fajną apkę ale po wrzuceniu map zamyka aplikację.
 
 
j.w-k 
Navi Expert


Dołączył: 18 Kwi 2011
Posty: 219
Wysłany: 2016-09-24, 12:05   

Witam, ma ktoś działający link do iGO_Israel_9.6.29.625822_sys_not_changed.apk. , lub może ktoś uruchomił Igo na Huawei P9 Lite?
Ostatnio zmieniony przez j.w-k 2016-10-13, 10:54, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 53 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5311
Wysłany: 2016-10-12, 17:42   

Za czorta nie mogę znaleźć :-( ( a wiem, ze tu jest ) fragmentu watku o uruchamianiu ostrzegania o radarach dla głosów naturalnych.

Jesli ktoś pamieta gdzie to siedzi - będę wdzięczny
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
@GUTEK@ 
Waypoint



Pomógł: 19 razy
Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 151
Wysłany: 2016-12-08, 16:21   

Witam.

Poratuje ktoś linkiem do data.zip lub kompletną działającą wersją pod rozdzielczość 1920x1080, telefon Redmi Pro, MIUI 8.2, Android 6.0.
Wszystkie linki jakie udało mi się znaleźć już nieaktywne, a jakieś paczki niby na wszystkie rozdzielczości kończą się tym że apka po uruchomieniu od razu się wyłącza, bez żadnego błędu.
_________________
www.gutek.xt.pl
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 815
Wysłany: 2016-12-08, 17:54   

Na tej rozdzielczości działają wszystkie programy nawigacyjne jakie są na forum. Wiem bo przetestowałem. Więc nie jest to problem rozdzielczości tylko fona.
Nie ma data.zip pod taką rozdzielczość, ale telefon sam ją określa.
 
 
zukers 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Maj 2009
Posty: 112
Wysłany: 2016-12-10, 17:20   

czy ktoś miałby aktualne radary dla Polski i Czech byłbym wdzięczny?
 
 
pakob
Waypoint


Dołączył: 25 Lip 2013
Posty: 63
Wysłany: 2016-12-13, 23:26   proszę o licencję TT 2016.09

Poproszę kolegów o licencję do map TT 2016.09 bo wszystkie linki w linkowni nieaktywne a w necie jakaś straszliwa blokada na tę licencję
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9524
Wysłany: 2016-12-14, 08:01   

Mi na Andku działa bez nowej licencji
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 815
Wysłany: 2016-12-14, 10:07   Re: proszę o licencję TT 2016.09

pakob napisał/a:
Poproszę kolegów o licencję do map TT 2016.09 bo wszystkie linki w linkowni nieaktywne a w necie jakaś straszliwa blokada na tę licencję

Jaka blokada, przed chwilą pobrałem z gpspower.
https://megawrzuta.pl/download/f28d8724ab37ec03f3d574e8550d980c.html
 
 
pakob
Waypoint


Dołączył: 25 Lip 2013
Posty: 63
Wysłany: 2016-12-14, 17:55   

Bardzo Ci kolego dziękuję.Szukałem na chomikuj,exsite,mobilneforum a akurat zapomniałem na śmierć (była północ) o gps power.
 
 
eta 
Waypoint


Dołączył: 03 Cze 2009
Posty: 15
Skąd: RT
Wysłany: 2016-12-15, 16:11   

Witam potrzebuję igo primo dla moto g4, program pokazuje rozdzielczość [1080x1776] a apka screen size 1920x1080. Instalowałem już igo fast ultimate, nextgen i zawsze wywala ten sam komunikat.
Apka ze sklepu play uruchamia się prawidłowo lecz nie widzi map na karcie SD.
Pozdrawiam
_________________
Moto G4 (XT1622)
GoClever 5070 - bY Biedronka
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2051
Wysłany: 2016-12-15, 17:26   

każdy nextgen działa bez problemów z tą rozdzielczością ..
w primo przy takiej rozdzielczości występują czasem problemy z "liniami" w podglądzie mapy..
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 53 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5311
Wysłany: 2016-12-15, 18:22   

eta napisał/a:
zawsze wywala ten sam komunikat.

Może po prostu podaj ten komunikat( najlepiej screen ) i byc może znajdzie się na niego lekarstwo - zamiast wgrywac kolejną piętnasta wersję. ( szczególnie , że jak przypuszczam pomijasz pełne odinstalowanie , co może skutkować pozostaniem w urządznieu plików i ustawień z poprzednich wersji i wprowadzać solidny chaos )
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
eta 
Waypoint


Dołączył: 03 Cze 2009
Posty: 15
Skąd: RT
Wysłany: 2016-12-15, 18:47   

no_taki napisał/a:
eta napisał/a:
zawsze wywala ten sam komunikat.

Może po prostu podaj ten komunikat( najlepiej screen ) i byc może znajdzie się na niego lekarstwo - zamiast wgrywac kolejną piętnasta wersję. ( szczególnie , że jak przypuszczam pomijasz pełne odinstalowanie , co może skutkować pozostaniem w urządznieu plików i ustawień z poprzednich wersji i wprowadzać solidny chaos )


Czyli wywalić kompletnie folder IGO z microSD czy jakieś konkretne pliki?
Używałem tych apek w g2mini oraz moto g2 nie było problemu.
_________________
Moto G4 (XT1622)
GoClever 5070 - bY Biedronka
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 53 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5311
Wysłany: 2016-12-15, 18:58   

Masz dwie opcje:
- poprawić w data.zip/ui_android plik multimode.ini tak, by Twoja rozdzielczośc byla obslugiwana ( tak przy okazji odpal to iGO na poziomym ekranie by zobaczyc jaka jest rzeczywista rozdzielczść pozioma iGO) . Jak to się robi i jak pracuje się na plikach spakowanych - pisano na forum tysiąc razy, bo pod żadnym pozorem nie rozpakowuj data.zip !!!!
Ewentualnie wrzuc tu zawartośc tego pliku.. ktoś Ci na pewno pomoże

- Odinstalować głęboko to iGO ( pisano o tym setki razy ) i zainstalowa jakąć wersję nextgena.
Nextgen sam dopasowuje się do rozdzielczości. To zaleta. Wada jest taka , ze licencje map nie sa wieczyste i przy zmienia map trzeba dogrywać nowe licencje .
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12