Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-01-07, 12:35
iGO, Primo (Android) prośby o linki
Autor Wiadomość
encorePL 
Waypoint



Dołączył: 03 Kwi 2013
Posty: 16
Skąd: płd.polska
Wysłany: 2015-07-08, 11:33   

Czy można prosić o zaktualizowanie linków do najnowszej Polska emapy .fbl .fpa .fda lub wrzucenie gdzieś tych trzech plików ewentualnie tylko .fpa .fda bo mapę już mam .a może ktoś ma jeszcze .poi emape to też bym poprosił.

jestem_ktoś - nie mogę poradzić sobie z tymi linkami magnet moze podasz po prostu adres zwykłego torrenta
_________________
SAMSUNG GALAXY ACE 2
 
 
 
bilson
azymut


Dołączył: 20 Sie 2013
Posty: 1
Wysłany: 2015-08-18, 20:37   

Witam

Poszukuję aplikacji 9.6.29.xxxx mniej więcej w ten deseń:

ver. 1 - sound_not_fix - scan_DCIM.apk == version default
ver. 2 - sound_not_fix - not_scan_DCIM.apk == version changed to not scan for DCIM folder
ver. 3 - sound_fix - scan_DCIM.apk == version changed to fix sound problem on Android 4.1
ver. 4 - sound_fix - not_scan_DCIM.apk == version changed to not scan for DCIM folder and fix sound problem on Android 4.1

w dziale linki są już offline. Mógłby ktoś udostępnić bądź podrzucić linka?
Z góry dziękuje
 
 
Tandy
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 32
Wysłany: 2015-08-21, 21:52   

Pod Androidem działa stara, dobra Agatka, przynajmniej na symulacji, program nie widzi POI EXT i pliku poland.fda (HERE Q1)
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2124
Wysłany: 2015-08-21, 23:29   

NIGDY nie było AGATY pod androidem !!

zawsze był systemowy syntezator
 
 
gregorek
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 86
Wysłany: 2015-08-22, 00:40   

geranium , systemowy jak systemowy. Można zawsze zainstalować Ivone i jest dużo lepiej.
_________________
MODECOM MX3, Pentagram Nomad "bez literek". A najważniejsze że kompas też mam.
 
 
Tandy
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 32
Wysłany: 2015-08-22, 08:42   

Racja geranium, chodziło mi o definicje polskiego głosu TTS z tego forum, syntezator systemowy w Androidzie 4.0. W Andku 2.3 - Nextgen nie chce się instalować.
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2124
Wysłany: 2015-08-22, 08:43   

gregorek napisał/a:
geranium , systemowy jak systemowy. Można zawsze zainstalować Ivone i jest dużo lepiej.


a według ciebie Ivona z głosem Maja to co jest ?- jak nie systemowy syntezator
podobnie jak Loquendo z głosem Krzysztofa czy Zosi jak i Vocalizer z głosem Ewy
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2124
Wysłany: 2015-08-22, 09:21   iGO NextGen for ANDROID

Program jest rozwojowy więc myślę za zasługuje na swój wątek (aby nie pisać w wątku o WinCE)
 
 
gregorek
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 86
Wysłany: 2015-08-22, 09:49   

Uups, pomerdało mi się z Androidem. Przecież my tu gadamy o WinCE.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2015-08-22, 18:02 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Przeniosłem na miejsce
_________________
MODECOM MX3, Pentagram Nomad "bez literek". A najważniejsze że kompas też mam.
 
 
prenrzyk 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Wiek: 58
Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 766
Skąd: Elbląg
Wysłany: 2015-08-22, 10:12   

Jestem za.
Na początek proponuje wstawić jakąś podstawową wersje która się uruchomi i na której można eksperymentować.Albo chociaż poradnik gdzie skad pobrać i katalogi folderów w urządzeniu i na karcie SD
Ja od 2 dni próbuje wgrać i uruchomić na S4 z KK4.4.2 i rezultaty są zerowe.
 
 
prenrzyk 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Wiek: 58
Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 766
Skąd: Elbląg
Wysłany: 2015-08-22, 15:57   

Układ jak wyzej.Sam program mam z tego forum : http://www.gpspower.net/i...1-484935-a.html
Po uruchomieniu czarny ekran i tyle.

No gra wszystko.Miałem pokręcone ścieżki dostępu do folderu w pamięci wewnętrznej.
Ale tylko za pierwszym uruchomieniem.potem znowu kicha i czarny ekran
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2124
Wysłany: 2015-08-22, 18:33   

Pierwsze podejście do NextGena :mrgreen:
multi_branding z kolorowymi ikonkami punktów POI (wersja 1.0)



przetestowane pod rozdzielczościami 1280*800, 1920*1080
najlepsze jest to że działa zarówno pod ANDROIDEM jak i WinCE

PS. inne rozdzielczości będą dodawane w razie potrzeby (sam innych nie potrzebuje)
Ostatnio zmieniony przez geranium 2015-08-22, 21:42, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
prenrzyk 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Wiek: 58
Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 766
Skąd: Elbląg
Wysłany: 2015-08-22, 20:26   

Dziękuje wszystkim za chęć pomocy.
Dostałem białej gorączki i po 2 dniach walki wywaliłem wszystko co dotyczy Nextgen z kompa i telefonu.Wszystko co mialem pochodziło z forum - http://www.gpspower.net/i...-484935-a.html.
Ale nawet tam jest kilka wersji a i tak nie wszystko działa.
Może jak pojawi się coś sprawdzonego to wrócę do programu.
Na razie wole opanowane i sprawdzone iGO_Israel_9.6.29.483387 .
 
 
prenrzyk 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Wiek: 58
Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 766
Skąd: Elbląg
Wysłany: 2015-08-23, 15:46   

Zmotywowałeś mnie. Spróbuje po raz ostatni.
P.S. Rozumiem,że z linkowni to jest to co wstawił Bomba tutaj : My Navia Strona Główna » Oprogramowanie nawigacyjne WinCE » Linki » igo » [Android] IGO Primo 9.x > http://www.fileshark.pl/p...gen-android-rar

Pobrałem i zainstalowałem.Dodałem tylko mapy i poi do tego co jest w linku wyżej.
Nic nie zmieniałem.Otrzymuję komunikat missing or incomplete folder /sdcart/igo.
wszelkie pliki jakie miałem w fonie usunąłem przed instalacja Nextgen.No chyba ze cos jest ukrytego i blokuje .Roota nie mam.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5453
Wysłany: 2015-08-23, 18:20   

zmień nazwę katalogu IGO ( zawierającego data, Content etc ) na:
Kod:
Gena_iCarNav
:-)
Metodą kopiuj-wklej , zeby zagrały duże i male litery
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 11