My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Akira pentera - poszukuję zawartości flash
Autor Wiadomość
marek216 
GPS instruktor
serwis elektroniki



Pomógł: 18 razy
Wiek: 37
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 756
Wysłany: 2010-11-13, 07:17   Akira pentera - poszukuję zawartości flash

Poszukuję zawartości flasha do tego modelu.
Może być bez map byle programy był kompletny.
Proszę nie podawać mi linków z odblokowaniem - zależy mi na oryginalnych plikach.
_________________

Serwis elektroniki: www.soft-serwis.eu
Części i narzędzia: www.sklep.soft-serwis.eu
Projektowanie urządzeń: www.fenikstech.pl
Ogłoszenia dla elektroników: www.elektronika.sprzedawaj.eu

Nie pomagam na PW/GG/e-mail !
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18181
Wysłany: 2010-11-13, 18:16   

Conieco znajdziesz w http://www.my-navia.pl/vi...p=161585#161585 i następnych
_________________

 
 
marek216 
GPS instruktor
serwis elektroniki



Pomógł: 18 razy
Wiek: 37
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 756
Wysłany: 2010-11-13, 18:45   

Jacuś dobry z Ciebie chłopak ale czystej kopii flasha pantery tam nie ma.
Umiem posługiwać się forum.
_________________

Serwis elektroniki: www.soft-serwis.eu
Części i narzędzia: www.sklep.soft-serwis.eu
Projektowanie urządzeń: www.fenikstech.pl
Ogłoszenia dla elektroników: www.elektronika.sprzedawaj.eu

Nie pomagam na PW/GG/e-mail !
 
 
 
dj_etc 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 10 Sie 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-08-17, 08:23   

Odświeżę temat. Dołączam się do prośby w sprawie zawartości całego dysku flash.
 
 
Incgntx
Waypoint


Dołączył: 18 Sie 2011
Posty: 15
Wysłany: 2011-08-18, 15:41   

Również prosiłbym o zawartość flash , spory czas już tego szukam niestety bez efektu póki co ;/
 
 
martinelka 
azymut


Wiek: 40
Dołączył: 27 Sty 2010
Posty: 4
Wysłany: 2012-07-13, 22:20   

Ja również się przyłączam, choć widzę, że chyba nie ma szans. Mam jakiś flash_storage od panterki, ale chyba stworzony przez kopiowanie w Active Sync. Poszukuję natomiast backup.stg. A z innej beczki: jak zrobić hard reset w tym modelu? Dziewiąta nóżka mi nie pomaga (masę wziąłem z ekranu - dobrze?) No i jeszcze jedno pytanie: czy ładowanie tych skopiowanyh plików do flash_storage ma sens? czy tylko stg może pomóc? no i jak wrzucać ten flash - przez Active sync trwa to wieki.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10