My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 10:55
Auto Mapa dla Becker Traffic Assist
Autor Wiadomość
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9517
Wysłany: 2012-10-25, 14:02   

Punkt 4 - chodzi o to, żeby AM uruchamiała sie zamiast fabrycznego programu nawigacyjnego
Ale to powinien rozwiązać dodatek

Dla pewności, że problem nie tkwi w systemie operacyjnym, poszukaj AM 6.0 i zainstaluj - jeśli zadziała, to znaczy że na WinCE4.2 możesz zapomniec o AM

Spróbuj tez przerobić wce42AM.exe hexedytorem - http://www.my-navia.pl/vi...p=372399#372399
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Lenys
azymut


Dołączył: 25 Paź 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-10-25, 14:22   

6.10 chodziła z mapą polski na karcie 2gb z telefonu. Kupiłem więc 4GB SD i morduję się z europą. Zrobiłem reinstal jeszcze raz i teraz błąd :

Mapa nie jest poprawnie zarejestrowana. Zarejestruj mapę.
 
 
mmarko1 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 7
Wysłany: 2012-11-02, 23:01   

Wystarczy zmienić strefę czasową

Aby zmienić strefę, na głównym panelu klikamy w "Ustawienia", potem "Informacje". Klikamy 3 razy szybko w ikonkę "Navigon", co uruchamia nam eksploratora plików.
W uruchomionym Eksploratorze klikamy w Control Panel, po tym w Date/Time. Z rozwijanej listy obok wybieramy GMT +01:00 Sarajevo, Skopje, Warsaw. Zatwierdzamy to przez Apply, potem przycisk OK na górnej belce. Teraz 2 razy klikamy w przycisk X w prawym górnym rogu, aby wyjść z Eksploratora.

Teraz Automapa startuje bez problemu.
 
 
Lenys
azymut


Dołączył: 25 Paź 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-11-17, 19:16   

Super dzięki Ci 6.10 śmiga jak szalona ;]

[ Dodano: 2013-10-21, 17:47 ]
Ponownie mam zapytanie o tą nieszczęsną navigację. Problem polega na tym,że navi przestała pamiętać datę/godzinę. Po każdym włączeniu navi muszę zmienić strefę czasową, godzinę i datę. W przeciwnym wypadku navi nie widzi map. Dlaczego więc po wyłączeniu i włączeniu nie pamięta ustawień, tylko wraca do fabrycznych ? Jeszcze jakiś czas temu wszystko było w porządku. Proszę o pomoc.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10